Έκτακτη προσφορά: Αθλητικά γυαλιά ηλίου 🔥

Σύνδεση

Χειμώνας χωρίς θολά γυαλιά;

Χειμώνας: Όσοι φοράνε γυαλιά ξέρουν από πρώτο χέρι πώς είναι να σου θολώνουν τα γυαλιά και να μην βλέπεις…τίποτα! Αμέσως, βγάζετε τα γάντια σας και προσπαθείτε να σκουπίσετε τα γυαλιά σας. Αυτή όμως δεν είναι η λύση, αφού κάθε φορά που μπαίνετε ή βγαίνετε από ένα ζεστό περιβάλλον, συμβαίνει το ίδιο ξανά και ξανά. Τι γίνετε όμως αν γλιστρήσετε, πέσετε και σπάσουν τα γυαλιά σας; Και έτσι ξεκινάει το κυνήγι για να βρεθεί ένα ανοιχτό οπτικό κατάστημα που να μην έχει κλείσει για διακοπές.

Ή στην περίπτωση που πάτε για σκι, και την στιγμή που έχετε πάρει φόρα και κατεβαίνετε την πλαγιά, τα γυαλιά αρχίζουν και θολώνουν, να φεύγουν από την θέση τους και ούτω καθεξής. Πώς λοιπόν, να απολαύσετε τον χειμώνα στο έπακρο; Να σας πω την αλήθεια…αγοράσετε φακούς επαφής! Μήπως ανησυχείτε αν οι φακοί είναι πραγματικά τόσο εύκολοι στην χρήση, χωρίς προβλήματα; Γι’ αυτό είμαστε εδώ! Δείτε παρακάτω τα πάντα για τους φακούς επαφής, μύθους και φόβους.

1. Παγετός: Όσοι φοράνε φακούς επαφής υποφέρουν από το κρύο και τις ακραίες θερμοκρασίες.
Μην ανησυχείτε! Η θερμοκρασία των φακών επαφής ταιριάζει με τη θερμοκρασία του σώματός σας – ακριβώς όπως τα μάτια σας. Οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση ενυδατικών σταγόνων για μεγαλύτερη άνεση, όχι μόνο τον χειμώνα αλλά όλο τον χρόνο. Ρίξτε και μία ματιά

2. Δακρύρροια και κάψιμο των ματιών
Φυσικά, αν φοράτε γυαλιά, έχετε συνηθίσει να έχετε ένα «αντιανεμικό» κάλυμμα, που εμποδίζει τον άνεμο να χτυπά τα μάτια σας. Ωστόσο, αν φοράτε φακούς επαφής, τα μάτια σας θα συμπεριφέρονται σαν κανονικά και υγιή μάτια – δηλαδή σε ακραίες καταστάσεις θα δακρύζετε (είναι η φυσική αντίδρασή τους), αλλά μπορείτε να τα ενυδατώνετε με οφθαλμικές σταγόνες και έτσι δεν χρειάζεται να φοράτε γυαλιά. Και, αν θέλετε να αποφύγετε τη χρήση οφθαλμικών σταγόνων, αγοράστε φακούς με σταδιακή απελευθέρωση ενυδατικών συστατικών.

3. Τα υγρά δεν μπορούν να μεταφερθούν και πρέπει να διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου
Αν και οι κατασκευαστές δηλώνουν ότι τα υγρά πρέπει να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αυτός δεν είναι ο λόγος για να μην ταξιδεύετε τις κρύες ημέρες! Μην βάζετε τις σταγόνες στις αποσκευές σας – όπου μπορούν να εκτεθούν σε κρύο περιβάλλον- καθώς οι σταγόνες σιγά-σιγά θα αρχίσουν να χάνουν τις ιδιότητές τους αν περάσει περισσότερη από μία ώρα σε παγωνιά. Προτιμήστε να τις παίρνετε στις χειραποσκευές σας, τις οποίες θα έχετε μαζί σας στο αεροπλάνο, λεωφορείο, αυτοκίνητο ή τρένο, και το πρόβλημα…λύθηκε!

Το αποτέλεσμα; Οι φακοί επαφής είναι η τέλεια επιλογή, και όχι μόνο το χειμώνα,! Σε αντίθεση με τα γυαλιά, οι φακοί επαφής δεν περιορίζουν την περιφερειακή σας όραση και δεν θα σας ταλαιπωρήσουν.
Έχετε άλλες ερωτήσεις; Μπορείτε να σκεφτείτε άλλα επιχειρήματα υπέρ ή κατά των φακών; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με εμάς και με τους φίλους σας στο facebook ή αφήνοντας τα σχόλιά σας εδώ.

Επίσης μπορείτε να δείτε και το άρθρο μας για τον μύθο πως οι φακοί σας μπορούν να παγώσουν.

Η ομάδα του Lentiamo, σας εύχεται ένα όμορφο χειμώνα!

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα