Σύνδεση

Είναι ασφαλές να φοράω φακούς επαφής κάθε μέρα;

Ing. Barbora Keřková

Ιατρικά ελεγμένο από Ing. Barbora Keřková, Αναπληρωτής διαχειρίστρια καταστήματος οπτικών , στις . Γράφτηκε από Lentiamo

Οι φακοί επαφής είναι η ιδανική λύση για όσους έχουν προβλήματα όρασης και θέλουν να αποφύγουν τα γυαλιά με κάθε κόστος. Για πολλούς, αποτελούν μια αισθητική εναλλακτική λύση στα γυαλιά, γι' αυτό και επιλέγουν να τους φορούν σχεδόν πάντα. Ως αποτέλεσμα, συνήθως προκύπτουν δύο βασικά ερωτήματα: είναι οι φακοί επαφής ασφαλείς για καθημερινή χρήση; Είναι κακό να φοράτε φακούς επαφής κάθε μέρα;

Σε αυτή τη νέα ανάρτηση του Lentiamo, θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, ώστε να είστε σε θέση να να λαμβάνετε υπεύθυνες και πλήρως ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τους φακούς σας. Διαβάστε παρακάτω για να μην χάσετε αυτά που είναι σημαντικά να γνωρίζετε!

Είναι οι φακοί επαφής ασφαλείς για καθημερινή χρήση;

Ναι, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το να φοράτε φακούς επαφής κάθε μέρα είναι ασφαλές, αρκεί να λαμβάνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις υγιεινής και φροντίδας. Οι κύριες προφυλάξεις είναι να τους διατηρείτε πάντα καθαρούς και απομονωμένους από μικροοργανισμούς όπως επίσης να αφήνετε τα μάτια σας να κάνουν ένα διάλειμμα από αυτούς, εκτός αν είναι φακοί επαφής συνεχούς χρήσης.

Όσον αφορά τα προϊόντα που πωλούμε στο Lentiamo, όλοι οι φακοί επαφής είναι ασφαλείς και συνιστώνται πλήρως, καθώς κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας ενώ είναι εγκεκριμένοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας επειδή το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι η υγεία των ματιών σας.

Πόσο καιρό μπορούν να φορεθούν οι φακοί;

Οι διάφοροι τύποι φακών επαφής καθορίζονται από τη συνιστάμενη συχνότητα χρήσης τους, επομένως θα πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο των φακών σας για να λάβετε την ακριβή απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Στο κατάστημά μας, θα βρείτε τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Ημερήσιοι φακοί επαφής
  • Δεκαπενθήμεροι φακοί επαφής
  • Μηνιαίοι φακοί επαφής
  • Τριμηνιαίοι φακοί επαφής
  • Φακοί επαφής για τον ύπνο, συνεχούς χρήσης

Μπορεί να αναρωτηθείτε για την τελευταία κατηγορία, καθώς αυτοί οι φακοί είναι σχεδιασμένοι για χρήση για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα λόγω του υλικού κατασκευής τους. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν οι φακοί επαφής συνεχούς χρήσης είναι ασφαλείς και η αλήθεια είναι ότι είναι. Τώρα ας μάθουμε γιατί:

Πρόκειται για έναν τύπο φακού που μπορεί να φορεθεί έως και 30 ημέρες και 29 νύχτες συνεχώς, καθώς προσφέρει υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου. Αυτό επιτρέπει στον κερατοειδή να παραμένει υγιής ανά πάσα στιγμή, ακόμη και όταν κοιμόμαστε.

Είναι κακό να φοράτε φακούς επαφής κάθε μέρα;

Όπως ήδη αναφέραμε, δεν είναι κακό να φοράτε φακούς επαφής κάθε μέρα, αλλά μάλλον η ακατάλληλη χρήση είναι κακή. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα μάτια είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και μπορεί να υποστούν βλάβη ή ερεθισμούς αν δεν τα φροντίζετε σωστά.

Είναι ασφαλές να φοράτε φακούς επαφής

Αυτό ισχύει και για τη χρήση φακών επαφής και άλλων προϊόντων για τα μάτια. Το ίδιο το προϊόν θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας ατομικές ανάγκες και να μην έχει καμία σχέση με τις ανάγκες ενός άλλου ατόμου. Κάθε μάτι είναι διαφορετικό. Aκόμη και μεταξύ των δικών σας ματιών μπορεί να υπάρχουν διαφορές που χρειάζονται διαφορετικές θεραπείες ή συνταγές όσο μικρές και αν είναι αυτές οι διαφορές.

Η καλύτερη σύσταση που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να ακολουθείτε πάντα τις συμβουλές των ειδικών στην οπτική και την οπτομετρία, όπως εμείς, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα αποφύγετε τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να βλάψουν την όρασή σας. Ήρθε η ώρα να αγοράσετε τα γυαλιά σας από ένα αξιόπιστο κατάστημα! Θέλετε να μάθετε πώς;

Αποκτήστε οικονομικούς φακούς επαφής online στο Lentiamo

Τώρα που είστε σίγουροι ότι οι φακοί επαφής είναι ασφαλείς για καθημερινή χρήση και ότι δεν είναι κακό να φοράτε φακούς επαφής κάθε μέρα, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τι έχουμε στο κατάστημά μας. Είμαστε κορυφαίο διαδικτυακό κατάστημα οπτικών στην αγορά και προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε τιμές που θα ταιριάξουν στον προϋπολογισμό σας.

Στο Lentiamo, μπορείτε να βρείτε προσφορές έως και 50% φθηνότερες από αυτές των κανονικών καταστημάτων οπτικών, όπως γυαλιά οράσεως και βασικά καθημερινά αξεσουάρ. Επιπλέον, η περιήγηση στον ιστότοπό μας είναι απλή και άνετη, ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα κατά την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Αποκτήστε δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€! Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία και επενδύστε στην ποιότητα για να βλέπετε καθαρά ανά πάσα στιγμή.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα