Αποκλειστικές εκπτώσεις 🔥

Σύνδεση

Ποιοί είναι οι καλύτεροι πρεσβυωπικοί φακοί επαφής για το 2024;

Jakub Odcházel, DiS.

Ιατρικά ελεγμένο από Jakub Odcházel, DiS., Επικεφαλής οπτικός, στις 18/11/2022. Γράφτηκε από Lentiamo

Πάντοτε αναφέρουμε πως κάθε μάτι είναι διαφορετικό και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Μάλιστα, είναι πολύ σύνηθες να υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ των δύο ματιών, που σημαίνει πως θα χρειαστείτε γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής με διαφορετικές συνταγές. Θέλετε να μάθετε ποιοί είναι οι καλύτεροι πρεσβυωπικοί φακοί επαφής της αγοράς που θα καλύψουν τις ανάγκες σας;

Στο Lentiamo, ειδικευόμαστε στο να προσφέρουμε όλων των ειδών προϊόντα οράσεως και περιποίησης ματιών που πληρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας πριν τη διανομή τους και που έχουν έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πάντοτε θα κάνετε μία πολύ καλή επιλογή όταν αγοράζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Οι καλύτεροι φακοί επαφής για πρεσβυωπία σήμερα

Γνωστοί ως πρεσβυωπικοί φακοί επαφής, είναι εκείνοι που σας επιτρέπουν να βλέπετε καθαρά σε κάθε απόσταση και είναι σχεδιασμένοι να διορθώνουν την πρεσβυωπία. Η πρεσβυωπία δεν είναι ασθένεια, αλλά προοδευτική απώλεια της δυνατότητας εστίασης που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους καθώς μεγαλώνουν.

Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να δοκιμάσουν νέους φακούς επαφής. Εάν δεν είστε σίγουροι, το άρθρο μας για τους καλύτερους πρεσβυωπικούς φακούς επαφής θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρως. Ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα προϊόντα μας και βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα στην ιστοσελίδα μας!

Multifocal contact lenses

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal

Η λίστα μας ξεκινάει με τους φακούς επαφής Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal απο έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς, την Alcon. Αυτοί οι μηνιαίοι φακοί επαφής είναι φτιαγμένοι από υλικά που βοηθούν την εύκολη αναπνοή του ματιού για να μπορεί το οξυγόνο να διαπερνά εύκολα τους φακούς επαφής.

Επιπλέον, αυτό το προϊόν χαρακτηρίζεται από δύο εξελιγμένες τεχνολογίες που είναι εξαιρετικά ευεργετικές για εσάς: Η τεχνολογία Smartshield Technology και HydraGlyde® Moisture Matrix. Αυτές προστατεύουν τα μάτια σας από πιθανές κατακαθίσεις στον κερατοειδή και κρατούν την υγρασία στην επιφάνεια του φακού για μεγαλύτερα διαστήματα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε από την συλλογή μας με τους πρεσβυωπικούς φακούς επαφής.

Biofinity Multifocal

Για τη δεύτερη επιλογή, διαλέξαμε φακούς επαφής από την CooperVision, μία κατασκευάστρια εταιρεία με πολλή μεγάλη εμπειρία. Μπορούμε να θεωρήσουμε τους φακούς επαφής Biofinity Multifocal μεταξύ των καλύτερων πρεσβυωπικών φακών επαφής σήμερα. Έχουν όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας σιλικόνης-υδρογέλης, όπως και τεχνολογίες που κρατούν τους φακούς με φυσική υγρασία ώστε να εγγυούνται εξαιρετική διόρθωση της όρασης.

Είναι ιδανικοί για να αποτρέπουν ερεθισμούς των ματιών και κούραση, που είναι συχνά φαινόμενα όταν φοράτε φακούς χαμηλής ποιότητας. Πείτε αντίο στα προβλήματα που αντιμετωπίζατε με τις κοντινές και μακρινές αποστάσεις και αγοράστε από τους καλύτερους πρεσβυωπικούς φακούς σήμερα.

PureVision 2 for Presbyopia

Οι φακοί επαφής PureVision 2 από την Bausch & Lomb είναι ειδικά σχεδιασμένοι για ανθρώπους που ψάχνουν για μία γρήγορη και δραστική λύση για την πρεσβυωπία, καθώς είναι σχεδιασμένοι για αυτόν ακριβώς το λόγο. Εφαρμόζουν εύκολα στο μάτι και έχουν λεπτές, στρογγυλές άκρες, κάνοντας τους εξαιρετικά άνετους για να τους φοράτε όλη μέρα.

Ξέρατε ότι είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε δεν χρειάζεται να τους αφαιρείτε καθόλου για 30 συνεχόμενες ημέρες; Ναι, αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τους φοράτε ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας - είμαστε σίγουροι πως θα είναι στις τοπ επιλογές σας όταν διαλέγετε πρεσβυωπικούς φακούς!

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Άλλο ένα από τα καλύτερα προϊόντα της Alcon είναι οι Dailies AquaComfort Plus Multifocal. Ο ποιοτικός σχεδιασμός τους προσφέρει στους χρήστες διορθωμένη όραση σε κοντινές, μακρινές και ενδιάμεσες αποστάσεις, καθώς περιλαμβάνουν και τα τρία επίπεδα όρασης. Είναι εξαιρετικοί για όσους έχουν διαγνωσθεί με πρεσβυωπία.

Τους συγκαταλλέγουμε μεταξύ των καλύτερων πρεσβυωπικών φακών επαφής καθώς διαθέτουν μία τεχνολογία που υγρασιάζει με κάθε κίνηση του βλεφάρου, επομένως είναι εξαιρετικά άνετοι και βοηθούν στην σταθεροποίηση της δακρυικής μεμβράνης. Είναι αυτή η σωστή επιλογή για εσάς, ή θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερα;

Clariti Multifocal

Εάν αναζητάτε για ακόμη μία από τις καλύτερες μάρκες φακών επαφής της CooperVision για πρεσβυωπικούς φακούς, οι Clariti Multifocal είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το βασικό τους κατασκευαστικό υλικό είναι σιλικόνη υδρογέλη, αλλά αξίζει να σημειωθεί και η μοναδική τους τεχνολογία WetLoc, η οποία διατηρεί τους φακούς φυσικά υγρασιασμένους και τους κάνει εύχρηστους για να φοριούνται όλη μέρα.

Είναι σχεδιασμένοι για να εξασφαλίζουν μία ομαλή εναλλαγή μεταξύ της κοντινής και μακρινής όρασης, και έχουν ασφαιρική εσωτερική επιφάνεια ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στα μάτια σας.

Dailies Total 1 Multifocal

Οι Dailies Total 1 Multifocal από την Alcon πρέπει να είναι μία από τις τοπ επιλογές σας για πρεβυωπία, καθώς είναι επίσης σχεδιασμένοι για αυτό τον λόγο. Χάρη στην τεχνολογία βαθμίδων νερού, γλιστρούν απαλά και άνετα πάνω στα μάτια των χρηστών - με άνεση που διαρκεί όλη την ημέρα και δεν θα καταλαβαίνετε ούτε ότι τους φοράτε!

Proclear Multifocal CooperVision

Η τελευταία επιλογή μας για τους καλύτερους πρεσβυωπικούς φακούς επαφής είναι οι Proclear Multifocal CooperVision. Αυτό το προϊόν προσφέρει καθαρή όραση για όλες τις αποστάσεις και εξαιρετική διαπερατότητα οξυγόνου.

Είναι αναμφισβήτητα μία εξαιρετική επιλογή για να προστατεύετε την υγεία των ματιών σας.

Είστε σίγουροι για την επιλογή σας; Αγοράστε την στο Lentiamo

Το Lentiamo είναι ο διαδικτυακός οπτικός που εμπιστεύεστε και κορυφή στον κλάδο των οπτικών. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλών προδιαγραφών ώστε η φροντίδα των ευαίσθητων ματιων σας να είναι εγγυημένη.

Χρειάζεστε νέα γυαλιά ή φακούς επαφής; Δείξτε μας εμπιστοσύνη και μην ξοδεύετε έξτρα σε τυπικούς οπτικούς με αυξημένες τιμές. Εύκολα και γρήγορα, κάντε την αγορά σας, δίχως να μετακινηθείτε και παραλάβετε τα προϊόντα σας στο σπίτι σας μέσα σε λίγες ημέρες.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα