4,8 Βαθμολογία

Σύνδεση

Μηνιαίοι φακοί επαφής

Οι μηνιαίοι φακοί επαφής είναι οι πιο συνηθισμένοι τύποι φακών. Είναι δημοφιλείς λόγω της τιμής τους, της ευρείας επιλογής τους και των εξαιρετικών ιδιοτήτων τους - ακόμη και μέχρι τα τελικά στάδια της χρήσης τους, εξακολουθούν να είναι εύκαμπτοι και ανθεκτικοί στη συσσώρευση από πρωτεΐνες και βρωμιές. Οι μηνιαίοι φακοί επαφής είναι ιδανικοί για διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού.

Τι είναι οι μηνιαίοι φακοί επαφής;

Οι μηνιαίοι φακοί μπορούν να φορεθούν έως και 30 ημέρες και είναι οι πιο δημοφιλείς φακοί επαφής. Πρέπει να αφαιρεθούν όταν πάτε για ύπνο, αλλά υπάρχουν επίσης διαθέσιμοι φακοί με τους οποίους μπορείτε και να κοιμηθείτε. Οι μηνιαίοι φακοί είναι ικανοί να διορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα όρασης. Είναι άνετοι και πρακτικοί καθώς προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα.

Γιατί να χρησιμοποιείτε μηνιαίους φακούς επαφής;

Οι μηνιαίοι φακοί είναι μια εξαιρετική επιλογή για τακτικούς χρήστες φακών επαφής καθώς προσφέρουν χρήση για έναν ολόκληρο μήνα με ένα μόνο ζευγάρι. Γενικότερα προσφέρουν καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής από τους ημερήσιους φακούς, αλλά απαιτούν καθημερινή φροντίδα, καθαρισμό και αποθήκευση σε θήκη με διάλυμα καθαρισμού.

Ποια προβλήματα όρασης διορθώνουν οι μηνιαίοι φακοί επαφής;

  • Μυωπία: Η μυωπία είναι μία διαθλαστική ανωμαλία που δυσκολεύει την εστίαση σε μακρινά αντικείμενα. Οι μυωπικοί άνθρωποι μπορούν να δουν καθαρά αντικείμενα κοντά αλλά όχι εκείνα που βρίσκονται πολύ μακριά.
  • Υπερμετρωπία: Η υπερμετρωπία επίσης γνωστή και ως υπεροπία προκαλεί θολή όραση στις κοντινές αποστάσεις. Σε αντίθεση με τη μυωπία, η υπερμετρωπία επηρεάζει την όραση όταν εστιάζουμε σε κοντινά αντικείμενα.
  • Αστιγματισμός: Ο αστιγματισμός είναι μια κατάσταση των ματιών όπου ο κερατοειδής δεν είναι τέλεια στρογγυλός, οπότε δεν μπορεί να εστιάσει το φως ομοιόμορφα στον αμφιβληστροειδή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ματιού.
  • Πρεσβυωπία: Η πρεσβυωπία προκαλείται από τη διαδικασία γήρανσης. Καθώς μεγαλώνουμε, τα μάτια μας δυσκολεύονται να επικεντρωθούν σε αντικείμενα που βρίσκονται σε διαφορετικές αποστάσεις μεταξύ τους.

Η μυωπία συμβολίζεται με (-) και η υπερμετρωπία με (+). Ο αστιγματισμός μπορεί να αντιμετωπιστεί με τορικούς φακούς επαφής και η πρεσβυωπία με πολυεστιακούς φακούς επαφής.

Περίοδος χρήσης

Είδος

Κατασκευαστής

Μάρκα

  • Περίοδος χρήσης

    Μηνιαίοι

Περισσότερα προϊόντα

Η μόνη επιλογή για τα μάτια σας

Επειδή έχουμε μοναδικά πλεονεκτήματα.

Στην αγορά από το 2008

Ξεκινήσαμε το 2008, και από τότε έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 800.000 πελάτες.

Ευρωπαίος πωλητής

Λειτουργούμε σε 17 Ευρωπαϊκές χώρες και έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Αυθεντικά προϊόντα

Έχουμε μόνο αυθεντικά προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρίες

 

1 135 402 φακοί σε απόθεμα

Έχουμε πάνω από 1 εκατομμύρια ζεύγη φακών επαφής, για άμεση αποστολή

Πρόγραμμα ανταμοιβής

Από την πρώτη κιόλας παραγγελία, κερδίζετε μπόνους πόντους για δωρεάν προϊόντα

Δωρεάν διανομή άνω των 50 €

Εάν η παραγγελία σας είναι λιγότερο από 50€, τα μεταφορικά είναι μόνο 3,00 €

 

Οι δικές σας αξιολογήσεις και εμπειρίες

Από τις 2758 αξιολογήσεις το 98 % είναι θετικές. Δείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας.

Άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, προτείνεται.
Τα παιδιά της lentiamo μια χαρά.. Αλλά η κουριερ που συνεργάζονται (Γενική ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΉ) μακριά κ αγαπημένοι...Στο τέλος θα χάσετε την πελατεία σας.
Άψογη εξυπηρετηση