Σαββατοκύριακο με μεγάλες προσφορές - εξοικονομήστε έως και 25% σε επιλεγμένα προϊόντα!

Καθαρή Επιλογή

Το Lentiamo είναι ομάδα από αφοσιωμένους επαγγελματίες που είναι ενθουσιώδεις για την παροχή καθαρής επιλογής στους φακούς επαφής και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει διοπτρικούς και μη διοπτρικούς φακούς επαφής, έγχρωμους φακούς επαφής, υγρά καθαρισμού, γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως, οφθαλμικές σταγόνες και άλλα οφθαλμικά προϊόντα.

Το κατάστημα περιλαμβάνει μάρκες όπως Acuvue, SofLens, PureVision και κατασκευαστές όπως Alcon, CooperVision και Bausch & Lomb μεταξύ άλλων.

Ο Otto Wichterle εφηύρε τους φακούς επαφής στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Οι εγκαταστάσεις μας στην Τσεχική Δημοκρατία και στην Ελλάδα, μας συνδέουν με την ιστορία των φακών επαφής και με το μέλλον της διανομής τους.

Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας

Η πελατεία μας ξεκίνησε το 2008. Σήμερα βρισκόμαστε μεταξύ των μεγαλύτερων πωλητών φακών επαφής στην Ευρώπη. Μπορείτε να μας βρείτε σε 16 χώρες – Τσεχική Δημοκρατία, Σλοβακία, Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Δανία, Σουηδία, Ισπανία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ιρλανδία

Εμείς δίνουμε πάντα κάτι παραπάνω

Πρόγραμμα ανταμοιβής oπου μπορείτε να επιλέξετε ένα πρακτικό δώρο από την πρώτη σας κιόλας παραγγελία.
Εξυπηρέτηση πελατών για όλες τις ερωτήσεις, προτάσεις και σχόλιά σας.
365 μέρες εγγύηση αντικατάστασης με το καταπληκτικό μας σύστημα.
Γρήγορη και αποτελεσματική παράδοση – πάνω από το 80% των παραγγελιών αποστέλλονται την ίδια ημέρα.
Αυτοί είναι μόνο τέσσερις από τους πολλούς λόγους για τους οποίους όταν ψωνίζετε από εμάς είναι εύκολο και ωραίο σαν κυριακάτικη βόλτα.

Για να έχετε πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες πληροφορίες, σχόλια, συμβουλές αγοράς και χρήσιμες συμβουλές από τον κόσμο των φακών επαφής, εγγραφείτε στο: Newsletter, ακολουθήστε μας στο Facebook και διαβάστε το blog μας.

Εσείς μας εμπνέετε

Είμαστε ο μεγαλύτερος πωλητής φακών επαφής στην κεντρική Ευρώπη και ένας από τους μεγαλύτερους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε το μυστικό της επιτυχίας μας: Εσάς, τους πελάτες μας, εσείς μας εμπνέετε. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για εσάς. Χάρη σε εσάς, έχουμε ολοκληρώσει πάνω από 1.000.000 παραγγε­λίες τα τελευταία επτά χρόνια. Είμαστε εδώ για εσάς. Να πραγματοποιήσουμε την κάθε σας ευχή. Ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε. Έχουμε δανειστεί το σύνθημά μας από τον κ Μπάτα: “ Ο πελάτης μας – Ο πλοίαρχός μας”. Γίνετε και εσείς ένας από τους ικανοποιημένους πελάτες μας και να μοιραστείτε τη χαρά μας!

Γνωρίστε την ομάδα μας