Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, με PayPal ή Αντικαταβολή.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και διαλέξετε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα μεταβείτε αυτόματα στην ασφαλή πληρωμή 3D Secure.


PayPal

Paypal

Με το PayPal τα χρήματα μεταφέρονται από το δικό σας λογαριασμό στον δικό μας, με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.


Πληρωμή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό πρέπει να γνωρίζετε πως η διαδικασία αυτή γίνετε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας

Στείλτε την πληρωμή στον τραπεζικό μας λογαριασμό SK16111100000­01337123000 με BIC Τράπεζας UNCRSKBX. Θα πρέπει κατά το αίτημα μεταφοράς ή κατάθεσης των χρημάτων να δηλώσετε ως δικαιούχο πληρωμής στο όνομα Maternia, s.r.o. και να προσθέσετε απαραίτητα τον αριθμό της παραγγελία σας στην αιτιολογία της κατάθεσης σας.

Πριν από την αποστολή των χρημάτων, επαληθεύστε προσεκτικά τις πληροφορίες, για να αποφύγετε επιπλοκές στην εκτέλεση της πληρωμής.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η αποστολή της παραγγελία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά την αναγνώριση της κατάθεσης από την τράπεζα μας. Εάν θέλετε να επιταχύνετε την διαδικασία, παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail στο orders@lentiamo.gr με την επιβεβαίωση της πληρωμής της παραγγελίας σας με τον αριθμό παραγγελίας.

Αντικαταβολή

Πληρώστε απευθείας στον διανομέα της Γενικής Ταχυδρομικής, μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας.

Τιμολόγηση

Φροντίζουμε για το περιβάλλον όσο το δυνατόν περισσότερο.
Για να μειωθεί η σπατάλη χαρτιού, στέλνουμε τα τιμολόγια με e-mail και όχι σε έντυπη μορφή. Εάν χρειάζεστε το αντίγραφο του τιμολογίου σας σε χαρτί, εκτυπώσετε το συνημμένο αρχείο PDF ή επιλέξετε εκτύπωση στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.