Καλοκαιρινή προσφορά στα γυαλιά ηλίου!

Σύνδεση

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, με PayPal ή Αντικαταβολή.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και διαλέξετε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα μεταβείτε αυτόματα στην ασφαλή πληρωμή 3D Secure. Τα στοιχεία της πληρωμής επεξεργάζονται απευθείας από την πύλη της εφαρμογής και η μεταφορά δεδομένων από τον υπολογιστή σας γίνεται με ασφάλεια με κρυπτογραφημένο αλγόριθμο.


PayPal

Paypal

Με το PayPal τα χρήματα μεταφέρονται από το δικό σας λογαριασμό στον δικό μας, με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

 

Apple Pay

Το Apple Pay είναι μια νέα μέθοδος πληρωμής από την Apple. Λειτουργεί μόνο μέσω του προγράμματος περιήγησης Safari. Εάν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής, μην ξεχάσετε να ελέγξετε ότι η διεύθυνση που είναι αποθηκευμένη στην εφαρμογή είναι σωστή και ενημερωμένη. Το σύστημά μας θα εξάγει αυτόματα τη διεύθυνσή σας από το Apple Pay για να καθορίσει πού θα παραδώσει την παραγγελία σας.
 

Klarna

Η πληρωμή με Klarna είναι ιδανική αν θέλετε να παραγγείλετε σήμερα, αλλά να πληρώσετε αργότερα. Τα τιμολόγια αποστέλλονται τη στιγμή που αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Από εκείνη τη στιγμή, έχετε 30 ημέρες για να εξοφλήσετε το τιμολόγιό σας. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω Klarna, ισχύουν οι όροι πληρωμής της Klarna. Όταν πληρώνετε μέσω Klarna, συνιστάται να δηλώνετε τη διεύθυνση εγγραφής στην Klarna ως αυτή που επιθυμείτε ως διεύθυνση παράδοσης ώστε να διασφαλίσετε ότι η Klarna αποδέχεται την αγορά, και τη λογιστική διεύθυνση ως διεύθυνση τιμολογίου, καθώς η Klarna παρέχει βοήθεια σε περιπτώσεις που το δέμα έχει χαθεί κατά τη διάρκεια της παράδοσης.

Η Klarna προσφέρει τρεις μεθόδους πληρωμής:

  • Πληρώστε σε 3 δόσεις χωρίς τόκους: Η Klarna σας επιτρέπει να χωρίσετε το ποσό της αγοράς σας σε 3 μηνιαίες δόσεις χωρίς τόκο. Η πρώτη δόση θα χρεωθεί αμέσως μόλις ξεκινήσει η αποστολή, η δεύτερη και η τρίτη μετά από 30 και 60 ημέρες αντίστοιχα.
  • Πληρώστε αργότερα χωρίς τόκο: Δεν απαιτείται προκαταβολή. Το πλήρες ποσό θα χρεωθεί στην κάρτα σας, που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό Klarna, 30 ημέρες μετά την αποστολή της παραγγελίας σας.
  • Πληρώστε τώρα. Γρήγορα και με ασφάλεια: Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία της τράπεζας και της πιστωτικής σας κάρτας στη Klarna, ώστε να μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας άμεσα και αυτόματα. Χωρίς τόκους ή προμήθειες.

Αντικαταβολή

Πληρώστε απευθείας στον διανομέα της Γενικής Ταχυδρομικής, μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας. Επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή, ο πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραλάβει την παραγγελία και να την εξοφλήσει με αντικαταβολή. Για την υπηρεσία αυτή προστίθεται μια μικρή επιβάρυνση 0,99 €. Ο διανομέας μπορεί να διαθέτει μαζί του μηχάνημα POS αρκεί να μας ενημερώσετε πρώτα με σχόλιο μέσα στην παραγγελία σας.

Επίσης μπορείτε να πληρώσετε αντικαταβολή με κάρτα όταν κάνετε την παραλαβή της παραγγελίας από κάποιο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, όπου σίγουρα διαθέτουν μηχάνημα POS. Ο διανομέας μπορεί να παραδώσει με αντικαταβολή στον πελάτη αλλά και σε οποιονδήποτε σχετιζόμενο με την παραγγελία του. Εάν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή ή δεν παραληφθεί η παραγγελία χωρίς ενημέρωση, διατηρούμε το δικαίωμα μελλοντικά να μην σας παρέχουμε πλέον την υπηρεσία αντικαταβολής.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας πως για την ομαλή διεκπεραίωση της πληρωμής είναι σημαντικό να διαθέτετε το ακριβές ποσό της αντικαταβολής ώστε να πληρώσετε τον διανομέα, καθώς υπάρχει η περίπτωση αυτός να μην διαθέτει να σας προσφέρει το υπολειπόμενο ποσό επιστροφής.
 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η ημερομηνία παράδοσης φακών επαφής ή άλλων προϊόντων επηρεάζεται από την ημερομηνία πίστωσης της πληρωμής στο λογαριασμό μας. Εάν τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα, θα τα αποστείλουμε αμέσως μετά την πίστωση της πληρωμής σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό: IBAN: SK1611110000001337123000 BIC: UNCRSKBX. Στην αιτιολογία της κατάθεσης, θα πρέπει να βάλετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Παρακαλούμε σημειώστε πως εάν είναι σημαντικό για εσάς να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας επειγόντως, πραγματοποιήστε άμεση τραπεζική μεταφορά ή επιλέξτε άλλη μέθοδο πληρωμής.

Τιμολόγηση

Φροντίζουμε για το περιβάλλον όσο το δυνατόν περισσότερο.
Για να μειωθεί η σπατάλη χαρτιού, στέλνουμε τα τιμολόγια με e-mail και όχι σε έντυπη μορφή. Εάν χρειάζεστε το αντίγραφο του τιμολογίου σας σε χαρτί, εκτυπώσετε το συνημμένο αρχείο PDF ή επιλέξετε εκτύπωση στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για όλες τις αγορές με έκδοση τιμολόγιου που πραγματοποιούνται είτε από οπτικούς, μεταπωλητές ή απλούς πελάτες, υποχρεούμαστε να προσφέρουμε τα προιόντα μας χωρίς τελικό ΦΠΑ σύμφωνα με τον μηχανισμό αντίστροφης χρέωσης για εκδόσεις τιμολόγιων χωρίς ΦΠΑ.