211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, με PayPal ή Αντικαταβολή.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και διαλέξετε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα μεταβείτε αυτόματα στην ασφαλή πληρωμή 3D Secure. Τα στοιχεία της πληρωμής επεξεργάζονται απευθείας από την πύλη της εφαρμογής και η μεταφορά δεδομένων από τον υπολογιστή σας γίνεται με ασφάλεια με κρυπτογραφημένο αλγόριθμο.


PayPal

Paypal

Με το PayPal τα χρήματα μεταφέρονται από το δικό σας λογαριασμό στον δικό μας, με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

 

Apple Pay

Το Apple Pay είναι μια νέα μέθοδος πληρωμής από την Apple. Λειτουργεί μόνο στο Safari.
 

Αντικαταβολή

Πληρώστε απευθείας στον διανομέα της Γενικής Ταχυδρομικής, μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας. Επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή, ο πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραλάβει την παραγγελία και να την εξοφλήσει με αντικαταβολή. Ο διανομέας μπορεί να διαθέτει μαζί του μηχάνημα POS αρκεί να μας ενημερώσετε πρώτα με σχόλιο μέσα στην παραγγελία σας.

Επίσης μπορείτε να πληρώσετε αντικαταβολή με κάρτα όταν κάνετε την παραλαβή της παραγγελίας από κάποιο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, όπου σίγουρα διαθέτουν μηχάνημα POS. Ο διανομέας μπορεί να παραδώσει με αντικαταβολή στον πελάτη αλλά και σε οποιονδήποτε σχετιζόμενο με την παραγγελία του. Εάν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή ή δεν παραληφθεί η παραγγελία χωρίς ενημέρωση, διατηρούμε το δικαίωμα μελλοντικά να μην σας παρέχουμε πλέον την υπηρεσία αντικαταβολής.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας πως για την ομαλή διεκπεραίωση της πληρωμής είναι σημαντικό να διαθέτετε το ακριβές ποσό της αντικαταβολής ώστε να πληρώσετε τον διανομέα, καθώς υπάρχει η περίπτωση αυτός να μην διαθέτει να σας προσφέρει το υπολειπόμενο ποσό επιστροφής.

Τιμολόγηση

Φροντίζουμε για το περιβάλλον όσο το δυνατόν περισσότερο.
Για να μειωθεί η σπατάλη χαρτιού, στέλνουμε τα τιμολόγια με e-mail και όχι σε έντυπη μορφή. Εάν χρειάζεστε το αντίγραφο του τιμολογίου σας σε χαρτί, εκτυπώσετε το συνημμένο αρχείο PDF ή επιλέξετε εκτύπωση στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για όλες τις αγορές με έκδοση τιμολόγιου που πραγματοποιούνται είτε από οπτικούς, μεταπωλητές ή απλούς πελάτες, υποχρεούμαστε να προσφέρουμε τα προιόντα μας χωρίς τελικό ΦΠΑ σύμφωνα με τον μηχανισμό αντίστροφης χρέωσης για εκδόσεις τιμολόγιων χωρίς ΦΠΑ.