Καλοκαιρινή προσφορά στα γυαλιά ηλίου!

Σύνδεση

Ανδρικά γυαλιά ηλίου

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή γυαλιά ηλίου για τους άνδρες;


Παρόλο που ακούγεται ότι οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για αξεσουάρ μόδας, όταν πρόκειται για μοντέλα γυαλιών ηλίου φαίνονται να δίνουν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Συνήθως επιλέγουν τα πιο αποτελεσματικά μοντέλα γυαλιών ηλίου για να διασφαλίσουν ότι τα μάτια τους προστατεύονται από τις επιβλαβείς επιδράσεις του υπεριώδους φωτός.


Αφού κάνετε τη σωστή επιλογή από άποψη ποιότητας, θα πρέπει να εστιάσετε στην αισθητική πλευρά των προϊόντων. Οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν γυαλιά ηλίου που μπορούν να φορούν με διαφορετικές εμφανίσεις, αλλά επίσης λαμβάνουν υπόψη και το σχήμα του προσώπου τους όταν αναζητούν τον κατάλληλο σκελετό.


Ποια υλικά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ανδρικών γυαλιών ηλίου;


Οι περισσότεροι από τους πιο προσιτούς φακούς είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για γυάλινους φακούς, αλλά συνήθως αποφεύγεται λόγω του αυξημένου κινδύνου γρατζουνιών. Η τρίτη επιλογή αντιπροσωπεύεται από τους νεότερους φακούς πολυανθρακικού, που έχουν επίσης μια καλή σχέση κόστους - αξίας. Αυτή είναι και η πιο καλή επιλογή αφου το κόστος αυτών των γυαλιών ηλίου είναι ένα από τα πλεονεκτήματα τους.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των πλαστικών φακών για τα ανδρικά γυαλιά ηλίου;


Οι πλαστικοί φακοί είναι μια καλή επιλογή επειδή είναι πιο βολικοί και πιο εύκολοι στον χειρισμό τους. Οι πλαστικοί φακοί είναι επίσης πολύ ανθεκτικοί εαν πέσουν κάτω και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σκελετό. Αν και δεν αποτελούν μέρος της πιο ακριβής κατηγορίας ανδρικών γυαλιών ηλίου, αυτοί οι φακοί παρέχουν ένα καλό επίπεδο προστασίας από τις βλαβερές επιδράσεις των υπεριωδών ακτίνων.


Υπάρχουν ειδικοί φακοί για τα ανδρικά γυαλιά ηλίου;


Δεδομένου ότι πολλοί άνδρες αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες, υπάρχουν φακοί που έχουν ειδικά χαρακτηριστικά για να βοηθήσουν στην αποφυγή του κινδύνου τραυματισμών.


Υπάρχουν επίσης γυαλιά ηλίου για άνδρες που υποδεικνύονται για την οδήγηση. Οι περισσότεροι από τους ειδικούς φακούς είναι πολωμένοι, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να μπλοκάρουν τις οριζόντιες ακτίνες του ήλιου. Για το λόγο αυτό, παρέχουν μια σαφή καθαρή εικόνα, απαλλαγμένη από ατέλειες και λάμψεις.


Υπάρχουν ειδικοί σκελετοί για τα ανδρικά γυαλιά ηλίου;


Υπάρχουν διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή σκελετών για να κάνουν τα ανδρικά γυαλιά ηλίου πιο προσιτά. Το πλαστικό είναι ένα από αυτά, αφού είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται ειδικά για γυαλιά ηλίου για τους αθλητές, καθώς παρέχουν πολύ καλή κάλυψη.


Ένα άλλο υλικό που είναι δημοφιλές στα ανδρικά γυαλιά ηλίου είναι η οξική κυτταρίνη. Τα κύρια πλεονεκτήματα της είναι η ανθεκτικότητα, η ευελιξία και η ευκολία με την οποία μπορεί να προσαρμοστεί. Τα γυαλιά ηλίου οξικής κυτταρίνης τείνουν να είναι πιο ακριβά από τα πλαστικά.

Είδος

Μάρκα

Τύπος φακών

Σχήμα σκελετού

Τιμή

Διαστάσεις

  • Είδος

    Ανδρικά

Περισσότερα προϊόντα

Η μόνη επιλογή για τα μάτια σας

Επειδή έχουμε μοναδικά πλεονεκτήματα.

Στην αγορά από το 2008

Ξεκινήσαμε το 2008, και από τότε έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 800.000 πελάτες.

Ευρωπαίος πωλητής

Λειτουργούμε σε 17 Ευρωπαϊκές χώρες και έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Αυθεντικά προϊόντα

Έχουμε μόνο αυθεντικά προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρίες

 

1 135 402 φακοί σε απόθεμα

Έχουμε πάνω από 1 εκατομμύρια ζεύγη φακών επαφής, για άμεση αποστολή

Πρόγραμμα ανταμοιβής

Από την πρώτη κιόλας παραγγελία, κερδίζετε μπόνους πόντους για δωρεάν προϊόντα

Δωρεάν διανομή άνω των 50 €

Εάν η παραγγελία σας είναι λιγότερο από 50€, τα μεταφορικά είναι μόνο 3,00 €

 

Οι δικές σας αξιολογήσεις και εμπειρίες

Από τις 2958 αξιολογήσεις το 98 % είναι θετικές. Δείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας.

Άμεση και αξιόπιστη εξυπηρετηση. Λογικές τιμές.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση
Είμαι πελάτης πάρα πολλά χρόνια,άψογη εξυπηρέτηση πάντα κ καλές τιμές