Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Πρόγραμμα Ανταμοιβής

'Όλοι χρειάζονται αξεσουάρ για να κάνουν τη χρήση φακών επαφής ευκολότερη και πιο άνετη. Και για να σας ευχαριστήσουμε, προσφέρουμε μπόνους πόντους με κάθε αγορά, που μπορούν να εξαργυρωθούν για αυτά τα χρήσιμα προϊόντα.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας κατά τη διάρκεια της πρώτης παραγγελίας σας, δεν χρειάζεται να περιμένετε για την επόμενη. Και αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλους τους μπόνους πόντους σας, δεν υπάρχει πρόβλημα! Θα μεταφέρουμε τους υπόλοιπους πόντους και μπορείτε να τους εξαργυρώσετε την επόμενη φορά. Οι Μπόνους πόντοι ισχύουν για ένα έτος.

Πώς να κερδίσετε μπόνους πόντους

  1. Για κάθε ευρώ που ξοδεύετε , κερδίζετε 2,5 μπόνους πόντους. Κάθε προϊόν φέρει ετικέτα με πόσους μπόνους πόντους θα λάβετε μετά την αγορά.
  2. Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 50 μπόνους πόντους.
  3. Συνδεθείτε στο κατάστημα μας για να κάνετε την αγορά σας, μέσω του Facebook λογαριασμού σας, και κερδίστε 75 μπόνους πόντους.
  4. Συστήστε μας στους φίλους σας, και κερδίστε 100 πόντους!

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.