Περιορισμένη προσφορά: Πάρτε 15% έκπτωση στους νέους φακούς επαφής Lenjoy 1 Day Air+.

Σύνδεση

Πρόγραμμα Ανταμοιβής

Lentiamo bonus scheme

 

 

Συγκεντρώστε bonus πόντους με κάθε αγορά

 

 

Ψάχνετε για τα καλύτερα αξεσουάρ για τα μάτια σας; Τότε μαζέψτε bonus πόντους στο Lentiamo και λάβετε υπέροχα προϊόντα δωρεάν!

Για να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχόμενη προτίμησή σας, σας παρέχουμε ενα εκτενές πρόγραμμα πόντων επιβράβευσης, από το οποίο μπορείτε να οφεληθείτε με κάθε αγορά.

Θέλετε δωράν bonus προϊόντα;

Κοιτάξτε τι σας επιφυλάσσει το Lentiamo.

Δείτε τα bonus προϊόντα

Πως να μαζέψετε bonus πόντους στο Lentiamo

  1. Για κάθε ευρώ που ξοδεύετε σε εμας, επιβραβεύεστε με 2.5 bonus πόντους.Κάθε προϊόν στην σελίδα επιβράβευσης έχει μια αντιστοιχία πόντων. Αυτό δεν ισχύει στην κατηγορία γυαλιών ηλίου και οράσεως.
  2. Θέλετε να συγκεντρώσετε bonus πόντους άμεσα; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας φυλλάδιο και λάβετε 50 bonus πόντους!
  3. Κάντε μας 'tag' στο Facebook ή στο Instagram (@lentiamo) και χρησιμοποιείστε το hashtag #Lentiamo για να δείξετε το αγαπημένο σας προϊόν. Αυτή η κίνηση θα σας προσθέσει αυτόματα 50 bonus πόντους!
  4. Διευκολύνετε την είσοδό στον λογαριασμό σας συνδέοντάς τον με την προσωπική σας σελίδα στο Facebook, και λάβετε 75 bonus πόντους!

Καλό να γνωρίζετε: Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους bonus πόντους και από την πρώτη σας παραγγελία, δεν χρειάζετε να περιμένετε μέχρι την δεύτερη. Και αν δεν θέλετε να τους χρησιμοποιείσετε όλους σε μια παραγγελία, κανένα πρόβλημα!

Οι πόντοι σας θα παραμείνουν στον λογαριασμό σας για να τους χρησιμοποιείσετε την επόμενη φορά. Ισχύουν για έναν χρονο. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόντους μπόνους που σας έχουν απομείνει από την εκάστοτε παραγγελία για την επόμενη παραγγελία σας, εκτός εάν η πρώτη έχει αποσταλεί πριν από 14 ημέρες και έχει ήδη πληρωθεί.

Ψωνίστε τώρα και συλλέξτε πόντους. →

 

Παρακαλώ σημειώστε οτι, κάνοντάς μας tag σε μια ανάρτηση μας δίνετε το δικάιωμα να την επανακοινωποιήσουμε και να σας αναφέρουμε στην νέα κοινοποίηση. Το πρόγραμμα επιβράβευσης ισχύει μόνο για πελάτες του Lentiamo.