211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Πρόγραμμα Ανταμοιβής

'Όλοι χρειάζονται αξεσουάρ για να κάνουν τη χρήση φακών επαφής ευκολότερη και πιο άνετη. Και για να σας ευχαριστήσουμε, προσφέρουμε μπόνους πόντους με κάθε αγορά, που μπορούν να εξαργυρωθούν για αυτά τα χρήσιμα προϊόντα.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας κατά τη διάρκεια της πρώτης παραγγελίας σας, δεν χρειάζεται να περιμένετε για την επόμενη. Και αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλους τους μπόνους πόντους σας, δεν υπάρχει πρόβλημα! Θα μεταφέρουμε τους υπόλοιπους πόντους και μπορείτε να τους εξαργυρώσετε την επόμενη φορά. Το Πρόγραμμα Ανταμοιβής ισχύει μόνο για τους καταναλωτές και οι Μπόνους πόντοι ισχύουν για ένα έτος.

Πώς να κερδίσετε μπόνους πόντους

  1. Για κάθε ευρώ που ξοδεύετε , κερδίζετε 2,5 μπόνους πόντους. Κάθε προϊόν φέρει ετικέτα με πόσους μπόνους πόντους θα λάβετε μετά την αγορά. Αυτό δεν ισχύει για τα γυαλιά ηλίου και τα γυαλιά οράσεως.
  2. Κάντε μας tag σε μια ανάρτηση σας στο Facebook ή στο Instagram με @lentiamo και χρησιμοποιήστε το hashtag #lentiamo όταν θέλετε να μοιραστείτε μια φωτογραφία σας που προβάλλει κάποιο από τα προϊόντα μας, και θα λάβετε 50 πόντους μπόνους. Κάθε φορά που μας κάνετε tag #Lentiamo σε οποιαδήποτε ανάρτηση σας στα social media, το Lentiamo διατηρεί το δικαίωμα να επαναχρησιμοποιήσει (repost) την εικόνα της ανάρτησης. Μόλις μας κάνετε tag παρακαλούμε ενημερώστε μας.
  3. Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 50 μπόνους πόντους.
  4. Συνδεθείτε στο κατάστημα μας για να κάνετε την αγορά σας, μέσω του Facebook λογαριασμού σας, και κερδίστε 75 μπόνους πόντους.