Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Η καθαρή επιλογή στους φακούς επαφής

Μια μεγάλη ποικιλία φακών

Προσφέρουμε την μεγαλύτερη ποικιλία φακών επαφής από κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα. Και δεν μένουμε μόνο στην τάση των φακών : την δημιουργούμε κιόλας. Προσφέρουμε εξαιρετική αξία σε όλα μας τα προϊόντα, όπως και ειδικές εκπτώσεις και το Πρόγραμμα Ανταμοιβής με δώρα πιστότητας. Επιπλέον, εάν ξοδέψετε πάνω από 50€ σε μια παραγγελία έχετε δωρεάν αποστολή!.

Πρόγραμμα Ανταμοιβής – δωρεάν αξεσουάρ με τις αγορές σας

Το Πρόγραμμα Ανταμοιβής σας εξοικονομεί χρήματα όπως θήκες, εφαρμοστές και υγρά φακών. Με κάθε αγορά σας δίνουμε δωρεάν πόντους τους οποίους μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε σε δώρα της επιλογής σας.

Εκπτώσεις και ειδικές προσφορές

Κοιτάξτε για εκπτώσεις και ειδικές προσφορές στην ιστοσελίδα μας. Και αν είστε κάτοχος κάρτας ISIC ή ITIC έχετε 4% έκπτωση σε κάθε σας παραγγελία.

Χιλιάδες φακοί σε απόθεμα

Όταν λέμε ότι οι φακοί μας είναι σε απόθεμα – το εννοούμε! Δεν είναι στους προμηθευτές μας, είναι στην αποθήκη μας, έτοιμοι να σταλούν σε εσάς.

Δουλεύουμε για σας ή μάλλον… τα έχουμε όλα υπό έλεγχο!

Γνωρίζουμε πως έχετε τόσες έγνοιες καθημερινά, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσετε άλλη μια. Για να μην ξεχνάτε να παραγγέλνετε φακούς, το αυτόματο σύστημά Yπενθύμισης φακών, θα οργανώσει τα πάντα για εσάς. Συμπληρώστε τώρα την ημερομηνία που θέλετε στο σύστημα και απλά χαλαρώστε.

Αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Εάν χρειάζεστε συμβουλή σχετικά με τους φακούς, έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα ψώνια, ή θέλετε να κάνετε μια παραγγελία, καλέστε την φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο 211 2340040 κ­αθημερινά από τις 09:30 μέχρι 17:00. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την φόρμα επικοινωνίας εάν σας είναι πιο εύκολο, ή στείλτε στην ταχυδρομική μας διεύθυνση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει