Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

4,8 Βαθμολογία

Σύνδεση

Πώς να αγοράσετε συνταγογραφούμενα γυαλιά online

δύο γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι γυαλιά στο τραπέζι

 

Η ηλεκτρονική αγορά συνταγογραφούμενων γυαλιών έχει γίνει ένας εύκολος και βολικός τρόπος για να αποκτήσετε γρήγορα τα γυαλιά που χρειάζεστε. Από την επιλογή σκελετών και επιστρώσεων φακών έως την εισαγωγή των λεπτομερειών της συνταγής γυαλιών, τα βήματα μπορεί επίσης να είναι δυσβάσταχτα για έναν αγοραστή που αγοράζει για πρώτη φορά.

Το Lentiamo προσφέρει μια εύχρηστη διαδικασία πέντε βημάτων για την ηλεκτρονική παραγγελία συνταγογραφούμενων γυαλιών. Μάθετε παρακάτω πώς να παραγγείλετε γυαλιά online από το Lentiamo!

Βήμα 1. Επιλέξτε τους σκελετούς σας

Αρχικά, πλοηγηθείτε στην κατηγορία των γυαλιών οράσεως και επιλέξτε τους αγαπημένους σας σκελετούς από μια μεγάλη ποικιλία κομψών επιλογών στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δεν είστε σίγουροι αν οι σκελετοί που επιλέξατε θα σας κάνουν; Βρείτε το μέγεθος των γυαλιών σας για να εξασφαλίσετε τη σωστή εφαρμογή.

Χρήσιμες συμβουλές: Η γνώση του ποια γυαλιά συμπληρώνουν το σχήμα του προσώπου σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα στυλ που ταιριάζουν καλύτερα στα χαρακτηριστικά σας. Αν εξακολουθείτε να μην έχετε βρει άκρη, αναζητήστε το σύμβολο Virtual Try-On για να δοκιμάσετε εικονικά εκατοντάδες στυλ από το σπίτι σας. Και τέλος, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις τελευταίες τάσεις στα γυαλιά για να δείτε ποια στυλ είναι δημοφιλή.


Βήμα 2. Επιλέξτε τους φακούς σας

Αφού επιλέξετε τους σκελετούς σας, επιλέξτε τους φακούς των γυαλιών σας. Σε αυτό το βήμα θα επιλέξετε ανάμεσα σε φακούς ανάγνωσης ή απόστασης και θα επιλέξετε τις επιστρώσεις των φακών σας.

Ανάγνωση / Απόσταση

 • Ανάγνωση – Εάν τα προβλήματα όρασης ήρθαν με την ηλικία και χρειάζεστε γυαλιά κυρίως για ανάγνωση, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.
 • Απόσταση – Εάν χρειάζεστε φακούς γενικής χρήσης για οποιαδήποτε απόσταση (κοντινή ή μακρινή), αυτή είναι πιθανώς η επιλογή που χρειάζεστε.

Επιστρώσεις

 • Αντιανακλαστικότητα – Αντιανακλαστική επίστρωση που παρέχει βασική προστασία από το νερό και τη σκόνη
 • Υπερυδρόφοβη επίστρωση με αντιανακλαστικό – Υδρόφοβη επίστρωση για προστασία από το νερό, την υγρασία και τη σκόνη
 • Γυαλιά ηλίου – Προσαρμοσμένα γυαλιά ηλίου στο χρώμα της επιλογής σας
 • Για υπολογιστή "Blue Cut" με αντιανακλαστική και υδρόφοβη επίστρωση  Ειδικά αναπτυγμένο φίλτρο με προστασία από το μπλε φως

Βήμα 3. Προσθέστε λεπτομέρειες συνταγής

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να προσθέσετε τα στοιχεία της συνταγής σας. Μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία της συνταγής σας με έναν από τους τρεις τρόπους:

 • Ανέβασμα αρχείου συνταγής 
 • Χειροκίνητη εισαγωγή 
 • Μετατροπή συνταγής φακών επαφής 

Τα ακριβή στοιχεία της συνταγής είναι απαραίτητα για την επιλογή των σωστών γυαλιών. Η πλατφόρμα μας διευκολύνει την εισαγωγή των στοιχείων της συνταγής σας. Επιπλέον, η μέτρηση της απόστασης της κόρης σας (PD) είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της σωστής ευθυγράμμισης των φακών. Αν δεν είστε σίγουροι, μάθετε πώς να μετράτε με ακρίβεια την PD σας.

Σημείωση: Εάν έχετε επιλέξει προσαρμοσμένα γυαλιά ηλίου, θα πρέπει να επιλέξετε τον τύπο και την απόχρωση του φακού σας πριν προσθέσετε τα στοιχεία της συνταγής σας. Θα επιλέξετε ανάμεσα σε απλούς, διαβαθμισμένους, με καθρέφτη, πολωμένους, ή αυτοχρωματιζόμενους φακούς.


Βήμα 4. Επιλέξτε δείκτη

To Lentiamo παρέχει μια επιλογή από δείκτες φακών, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τους φακούς σας ανάλογα με τη συνταγή και τις προτιμήσεις σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων επιλογών δείκτη.

 • Standard – Τυπικό σκληρό υλικό ιδανικό για χαμηλότερη σφαίρα (SPH)
 • Slim – Συνιστώμενη επιλογή με επιπλέον σκληρό γυαλί και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία
 • Extra slim – Εξαιρετικά ανθεκτικοί ασφαιρικοί φακοί με φυσική εμφάνιση, ακόμη και για υψηλές διοπτρίες
 • Ultra slim – Καλύτερη επιλογή για υψηλούς βαθμούς σφαίρας (SPH)

Βήμα 5. Οριστικοποιήστε την παραγγελία σας

Στα τελευταία βήματα, επανεξετάστε τους επιλεγμένους σκελετούς, φακούς και τις λεπτομέρειες της συνταγής σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ακριβή.

Προσθέστε τις λεπτομέρειες πληρωμής και παράδοσης πριν κάνετε κλικ στο κουμπί "Ολοκλήρωση παραγγελίας και πληρωμή." Μετά από αυτό, θα λάβετε έναν αριθμό παραγγελίας και ένα email επιβεβαίωσης.

Είστε έτοιμοι να παραγγείλετε το επόμενο ζευγάρι γυαλιών σας online;

Περιηγηθείτε σε χιλιάδες στυλ και βρείτε τα αγαπημένα σας σήμερα.

Αγοράστε γυαλιά

Συχνές ερωτήσεις

Τι χρειάζομαι για να αγοράσω γυαλιά online;

Για να αγοράσετε συνταγογραφούμενα γυαλιά online, θα χρειαστείτε (1) μια ενημερωμένη συνταγή από έναν οφθαλμίατρο, (2) ακριβή μέτρηση της απόστασης της κόρης και (3) έναν υπολογιστή ή μια κινητή συσκευή για περιήγηση και παραγγελία.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε γυαλιά που σας ταιριάζουν αν αγοράζετε μέσω διαδικτύου;

Το Lentiamo παρέχει καθοδήγηση για το πώς να βρείτε το σωστό μέγεθος γυαλιών για το σχήμα του προσώπου σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο εικονικής δοκιμής για να δείτε πώς σας φαίνονται οι σκελετοί.

Είναι ασφαλές να αγοράζω γυαλιά online;

Ναι, η αγορά γυαλιών στο διαδίκτυο είναι ασφαλής, εφόσον αγοράζετε από έναν αξιόπιστο ηλεκτρονικό λιανοπωλητή όπως η Lentiamo. Προσφέρουμε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα για να διασφαλίσουμε ότι θα αποκτήσετε τα ασφαλέστερα και ποιοτικότερα προϊόντα που διατίθενται.

Πόσο καιρό ισχύει η συνταγή για τα γυαλιά;

Μια συνταγή για γυαλιά οράσεως ισχύει γενικά για περίπου δύο χρόνια. Συνιστάται να κάνετε τακτικές οφθαλμολογικές εξετάσεις για να βεβαιωθείτε ότι η συνταγή σας είναι ενημερωμένη και ότι δεν έχετε προβλήματα υγείας των ματιών σας.

Μπορείτε να επιστρέψετε τα γυαλιά μετά την ηλεκτρονική αγορά;

Με την πολιτική επιστροφών του Lentiamo, έχετε πάντα το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, παρόλο που ο νόμος ορίζει μικρότερη περίοδο, δηλαδή 14 ημέρες.

Οι φακοί επαφής και τα γυαλιά μπορούν να επιστραφούν χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λόγο.

Διαβάστε περισσότερα

Εξερευνήστε άλλα θέματα σχετικά με την online αγορά γυαλιών.