Έκτακτη προσφορά: Αθλητικά γυαλιά ηλίου 🔥

Σύνδεση

Τα καλύτερα γυαλιά για πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Γράφτηκε από Lentiamo στις 5/12/2023

Πίνακας περιεχομένων

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια γυαλιά ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπο με σχήμα καρδιάς; Οι οπτικοί στο Lentiamo έχουν καλά νέα! Ενώ υπάρχουν αμέτρητα στυλ που ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά σας, συγκεντρώσαμε τους καλύτερους σκελετούς για πρόσωπα με σχήμα καρδιάς, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς.

Αρχικά θα σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τις τέσσερις κορυφαίες προτάσεις μας για γυαλιά. Αν λοιπόν ψάχνετε για σκελετούς που συμπληρώνουν, εξαλείφουν ή αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας, ακολουθήστε μας.

Πώς να καταλάβετε αν έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

διακεκομμένο περίγραμμα μιας καρδιάς γύρω από ένα χαμογελαστό πρόσωπο για την απεικόνιση του σχήματος του προσώπου

Το φαρδύ μέτωπο, τα προεξέχοντα ζυγωματικά και το στενό ή κοντό σαγόνι είναι τυπικά χαρακτηριστικά των προσώπων σε σχήμα καρδιάς. Ακολουθούν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε:

  • Μέτωπο: Το μέτωπό σας είναι φαρδύτερο από το σαγόνι σας και είναι συνήθως το πιο φαρδύ σημείο του προσώπου σας. Μπορεί επίσης να έχετε τη γραμμή των μαλλιών σε σχήμα V που είναι χαρακτηριστική για πολλά πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς.
  • Ζυγωματικά: Τα ζυγωματικά σας είναι ευρύτερα και ψηλότερα στο πρόσωπο, συχνά είναι αρκετά εμφανή ή τόσο πλατιά όσο το μέτωπό σας.
  • Γραμμή σαγονιού και πηγούνι: Η γραμμή του σαγονιού σας στενεύει προς το πηγούνι χωρίς τετραγωνισμένες γωνίες. Το πηγούνι σας είναι γωνιώδες και καταλήγει σε ένα σημείο.

Διασημότητες με πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς

κολάζ εικόνων των Naomi Campbell, Cheryl Cole, Timothée Chalamet

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: Naomi Campbell1, Cheryl Cole2, Timothée Chalamet3

Ποια γυαλιά είναι τα καλύτερα για πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς;

Οι σκελετοί που κάνουν αντίθεση ή τονίζουν τα χαρακτηριστικά αυτά είναι εξαιρετικές επιλογές.

Τα ορθογώνια ή στρογγυλά πλαίσια έρχονται σε αντίθεση με τα κεκλιμένα χαρακτηριστικά των καρδιών για να προσθέσουν συμμετρία και ισορροπία στη μέση. Για πλαίσια που κάνουν τα χαρακτηριστικά σας να ξεχωρίζουν, επιλέξτε αυτά που ακολουθούν τις φυσικές γωνίες του σχήματος του προσώπου. Για παράδειγμα, τα γυαλιά με μισό σκελετό ή στυλ cat-eye αναδεικνύουν τα φαρδύτερα μέτωπα και ζυγωματικά.

Διαβάστε περισσότερα για τις συστάσεις μας για συνταγογραφούμενα γυαλιά για πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς παρακάτω.

Στρογγυλά γυαλιά

Οι λείες άκρες των στρογγυλών γυαλιών μαλακώνουν τα γωνιώδη ζυγωματικά ενός προσώπου σε σχήμα καρδιάς. Οι ίσες αναλογίες του κυκλικού σχήματος δημιουργούν απαλότητα, ισορροπία και συμμετρία.

Ray-Ban New Round 0RX3637V 2509 53

Αγοράστε τα στρογγυλών γυαλιών

Γυαλιά με μισό σκελετό

Για να αναδείξετε το σχήμα του προσώπου σας, θα πρέπει να επιλέξετε γυαλιά με μισό σκελετό. Ορισμένες φορές αποκαλούνται γυαλιά browline, το πάνω μισό αυτών των ημικυκλικών σκελετών τραβάει το βλέμμα προς τα πάνω στο πιο φαρδύ σημείο του προσώπου σας. Το κάτω μέρος χωρίς χείλος είναι λεπτό και λειτουργεί καλά με μυτερά πηγούνια.

Armani Exchange 0AX1060 6000 55

Αγοράστε τα γυαλιά με μισό σκελετό

Συμβουλή: Τα δίχρωμα γυαλιά μπορούν να λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα γυαλιά μισού σκελετού. Με τους δίχρωμους σκελετούς, μπορείτε να πετύχετε μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε την ελαφριά και διακριτική εμφάνιση που προσφέρει ο μισός σκελετός. Αναζητήστε στυλ με πιο σκούρα χρώματα στο πάνω μισό του σκελετού και πιο ανοιχτά χρώματα στο κάτω μέρος.

Γυαλιά Cat-eye

Τα γυαλιά Cat-eye έχουν σαρωτικές γραμμές που προσθέτουν καθαρότητα στο ευρύτερο μέρος του προσώπου σε σχήμα καρδιάς. Προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον και ταιριάζουν με το φυσικό περίγραμμα των μάγουλών σας. Οι μεγαλύτεροι σκελετοί cat-eye συμπληρώνουν φυσικά τις γωνίες του προσώπου.

Lentiamo ANNA DEEP BLACK

Αγοράστε τα γυαλιά Cat-eye

Ορθογώνια γυαλιά

Τα ορθογώνια γυαλιά αντιπαραβάλλουν τις φυσικές γωνίες που συνθέτουν αυτό το σχήμα. Προσθέτουν δομή και αντίθεση μέσω του κέντρου του προσώπου σας. Οι ορθογώνιοι σκελετοί είναι μια πολύ ευέλικτη επιλογή για τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς.

Prada 0PR 17ZV 15J1O1 52

Αγοράστε τα ορθογώνια γυαλιά

Άλλα στυλ για να δοκιμάσετε για πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς

Δεδομένου ότι τα περισσότερα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς είναι φαρδύτερα στο μέτωπο, τα μεγαλύτερα στυλ λειτουργούν καλά. Πειραματιστείτε με υπερμεγέθεις σκελετούς για να τονίσετε το σχήμα του προσώπου, αλλά και τα μάτια σας.

Ένα άλλο στυλ που θα σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε το σχήμα του προσώπου σας είναι τα γυαλιά αεροπόρου ή πιλότου. Το φαρδύ πάνω μέρος και το στενό κάτω μέρος συμπληρώνουν τις φυσικές γραμμές του προσώπου.

Γυαλιά που κάνουν την πρόσωπό σας χαρούμενο

Όσοι έχουν πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς δείχνουν φανταστικά σε πολλά δημοφιλή στυλ και παραλλαγές τους. Οι καλύτεροι σκελετοί για τα πρόσωπά σας είναι αυτοί που ταιριάζουν πάνω απ' όλα στο προσωπικό σας στυλ. Ανατρέξτε στον χρήσιμο οδηγό γυαλιών μας για περισσότερες συμβουλές σχετικά με την εύρεση του μεγέθους του σκελετού σας και πολλά άλλα.

Σκέψεις κλεισίματος από το Lentiamo

Αν και αυτές οι συστάσεις αποτελούν γενικές κατευθυντήριες γραμμές, μπορούν να χρησιμεύσουν ως σημείο εκκίνησης για την επιλογή του σκελετού σας για τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς.

Ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου σας, το πιο σημαντικό είναι να βρείτε στυλ με τα οποία αισθάνεστε άνετα και θα τα αγαπάτε για πολλά χρόνια. Δοκιμάστε διαφορετικά γυαλιά με συνταγή για να ενισχύσετε την όραση και τη φυσική σας ομορφιά.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν είστε σίγουροι ότι έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς; Δείτε τα καλύτερα γυαλιά για οβάλ πρόσωπα, αν τα χαρακτηριστικά σας είναι πιο μακριά και στενά.


Πηγές εικόνων

1. Just Jared
2. Hawt Celebs
3. InStyle

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα