Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

Σύνδεση

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για ποδηλασία στο βουνό (MTB) το 2024

Jakub Odcházel, DiS.

Ιατρικά ελεγμένο από Jakub Odcházel, DiS., Επικεφαλής οπτικός, στις 18/4/2023. Γράφτηκε από Lentiamo

Πίνακας περιεχομένων

Όπως γνωρίζει κάθε φανατικός ποδηλάτης βουνού, ένα μικρό παραπάτημα στο μονοπάτι μπορεί να καταστρέψει τη βόλτα σας. Μην αφήνετε τα διάφορα θραύσματα ή την ενοχλητική ανηλιά να εμποδίζουν την πρόοδό σας. Βελτιώστε την όρασή σας και κρατήστε τα μάτια σας προστατευμένα με ένα κορυφαίας ποιότητας ζευγάρι γυαλιά ηλίου ποδηλασίας εκτός δρόμου.

Αναρωτιέστε τι κάνει ένα καλό ζευγάρι γυαλιών ηλίου MTB να ξεχωρίζει από ένα μέσο ζευγάρι; Δείτε παρακάτω τις εννέα κορυφαίες συστάσεις γυαλιών ηλίου ποδηλασίας εκτός δρόμου της Lentiamo. Διαβάστε τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε επιλογής, λάβετε συμβουλές σχετικά με τα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε και βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις!

Πώς επιλέξαμε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για ορεινή ποδηλασία

  • Έρευνα – Από τα σχέδια των σκελετών, τα χαρακτηριστικά των φακών και πολλά άλλα, ερευνήσαμε τα καλύτερα των καλυτέρων για να προσδιορίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός. Εξετάσαμε δημοφιλείς μάρκες και μοντέλα για να καθορίσουμε ποια στοιχεία πρέπει να έχουν τα γυαλιά ηλίου για ποδηλασία στο βουνό.
  • Κριτικές πελατών – Εξετάσαμε τα σχέδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για να δούμε ποιες μάρκες και μοντέλα επιλέγουν να φορούν οι χρήστες.
  • Εγκεκριμένοι οπτομέτρες – Οι οπτομέτρες του Lentiamo προσέφεραν τις ειδικές γνώμες τους σχετικά με τους καλύτερους φακούς, υλικά και σχέδια για αθλητικά γυαλιά ηλίου.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου MTB

άτομο κάθεται σε λόφο με ποδήλατο βουνού και φοράει γυαλιά ηλίου

9. Fila SF9326 0U28 99

Αυτά τα κομψά γυαλιά ηλίου από τη διεθνή μάρκα αθλητικών ειδών Fila είναι μια εύκολη επιλογή για κάθε εκτός δρόμου περιπέτεια. Οι πολωμένοι φακοί μειώνουν την αντανάκλαση για αυξημένη οπτική οξύτητα στο μονοπάτι.

Το αεροδυναμικό σχήμα είναι ιδανικό για να επιταχύνετε πάνω, κάτω και εκτός της πεπατημένης. Σίγουρα θα εκτιμήσετε τον ουδέτερο μαύρο σχεδιασμό τόσο για casual χρήση όσο και για βόλτες.

Πλεονεκτήματα

  • Μικρές οπές εξαερισμού στους φακούς για την αποφυγή θολώματος
  • Μαλακά, ρυθμιζόμενα μαξιλαράκια μύτης για άνεση και καλύτερη προσαρμογή
  • Υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά πλαστικά πλαίσια

Μειονεκτήματα

  • Οι γκρίζοι φακοί δεν αυξάνουν την αντίθεση του περιβάλλοντος

8. Under Armour UA 7001/S KB7 Z9 99

Αυτά τα πολύχρωμα γυαλιά ηλίου της Under Armour προσφέρουν μια μοντέρνα εμφάνιση για την ορεινή ποδηλασία ή οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Ο περιτυλιγμένος μονοεστιακός φακός παρέχει άφθονη κάλυψη από τον ήλιο και τα θραύσματα χωρίς να εμποδίζει την περιφερειακή όραση.

Εκτός από κομψοί, οι φακοί με μωβ καθρέφτη ενισχύουν την αντίθεση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αποτελούν μια ευέλικτη επιλογή για ολοήμερη χρήση.

Πλεονεκτήματα

  • Ρυθμιζόμενα και αντιολισθητικά μαξιλαράκια μύτης από καουτσούκ για άνεση
  • Παρέχεται με δύο φακούς αντικατάστασης σε διαφορετικά χρώματα για μεγάλη ευελιξία
  • Εξαιρετικά ελαφρύς και ανθεκτικός νάιλον σκελετός

Μειονεκτήματα

  • Το στενό πλαίσιο μπορεί να μην είναι άνετο για κάποιους

7. Evil Eye Traileye

Φορέστε τα Evil Eye Traileye και δείτε τη διαφορά που κάνουν! Οι πορτοκαλί φακοί φιλτράρουν το μπλε φως για να ενισχύσουν την αντίθεση και να φωτίσουν το περιβάλλον.

Ο μεγάλος ενιαίος φακός προστατεύει τα μάτια σας από τον ξηρό άνεμο, τα ιπτάμενα συντρίμμια και οτιδήποτε σας επιφυλάσσει το μονοπάτι. Το μοντέλο Traileye είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει όσους ενδιαφέρονται για τη λειτουργικότητα και το στυλ.

Πλεονεκτήματα

  • Απαλός σχεδιασμός για αυξημένη αεροδυναμική
  • Εξαιρετικά ελαφριά και ανθεκτική πλαστική κατασκευή
  • Μαλακά, αεριζόμενα μαξιλαράκια μύτης για άνεση και λιγότερους ερεθισμούς

Μειονεκτήματα

  • Οι φακοί δεν αερίζονται και μπορεί να είναι επιρρεπείς στο θόλωμα

6. Smith FLYWHEEL 8RU ZI 99

Αυτά τα ρετρό γυαλιά ηλίου της Smith έχουν ελαφρύ και άνετο σχεδιασμό. Προσφέρουν ασφαλή εφαρμογή που δεν θα γλιστράει κατά τη διάρκεια έντονων διαδρομών.

Οι μεγάλοι πολωμένοι φακοί μειώνουν την αντανάκλαση και προσφέρουν σημαντική προστασία γύρω από τα μάτια. Με ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι μύτης και άνετο σχήμα περιτύλιξης, αυτό το μοντέλο Flywheel είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στη θέση του και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Πλεονεκτήματα

  • Οι φακοί διαθέτουν τεχνολογία ChromaPop για βελτιωμένη όραση και απόδοση χρωμάτων
  • Ευέλικτοι βραχίονες με μεντεσέδες αυτόματης ασφάλισης για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση εν κινήσει
  • Ελαφρύς και εξαιρετικά ανθεκτικός θερμοπλαστικός σκελετός TR90

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχουν επιλογές εναλλάξιμων φακών

5. Cébé S´TRACK 2.0

Για βέλτιστη κάλυψη και απόδοση, δοκιμάστε το Cébé S´TRACK 2.0. Οι μεγάλοι περιμετρικοί φακοί προσφέρουν υψηλή προστασία από τα ιπτάμενα θραύσματα και τις βροχοπτώσεις. Οι σκελετοί διαθέτουν αεριζόμενους κροτάφους για την αποφυγή θολώματος κατά τη διάρκεια διαδρομών υψηλής αντοχής.

Τα S´TRACK 2.0 διαθέτουν τεχνολογία φακών Sensor που ενισχύει την αντίθεση και την ορατότητα για να σας βοηθήσει να βλέπετε τα μονοπάτια και τα δέντρα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Πλεονεκτήματα

  • Ελαφρύ και ανθεκτικό σε ρωγμές πλαστικό πλαίσιο
  • Πολωμένοι φακοί για μείωση της αντανάκλασης και ενίσχυση της αντίθεσης
  • Επιλογή διαφανών ανταλλακτικών φακών για μεγαλύτερη ευελιξία

Μειονεκτήματα

  • Οι φακοί με καθρέφτη μπορεί να είναι πιο επιρρεπείς σε γρατζουνιές

4. Bollé Aeromax

Τα γυαλιά ηλίου Bollé Aeromax προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη και φανταστικά οπτικά συστήματα. Ο μεγάλος φακός με καθρέφτη περιβάλλεται από έναν ανθεκτικό σκελετό με μισό στεφάνι. Με τη δυνατότητα αντικατάστασης του φακού, τα γυαλιά ηλίου μπορούν να προσαρμοστούν και να αλλάξουν για διάφορες συνθήκες.

Ο σούπερ σχεδιασμός του Aeromax είναι κομψός αλλά και πρακτικός για διάφορους τύπους ορεινής ποδηλασίας.

Πλεονεκτήματα

  • Αεροδυναμικός σχεδιασμός για αυξημένη ταχύτητα στις καταβάσεις
  • Κρόταφοι και μαξιλαράκια μύτης από Thermogrip για αντιολισθητική φθορά
  • Τεχνολογία B-Max για ευρύ οπτικό πεδίο με καθαρούς φακούς

Μειονεκτήματα

  • Οι φακοί δεν είναι πολωμένοι

3. Evil Eye Vizor

Αυτά τα κομψά γυαλιά ηλίου από την Evil Eye έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν τα μάτια σας ασφαλή και την όρασή σας κρυστάλλινη. Ο περιμετρικός σκελετός παρέχει πλήρη κάλυψη και προστασία από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και τυχόν απρόσμενα θραύσματα.

Με ρυθμιζόμενα μαξιλαράκια μύτης και κροτάφους, θα μπορέσετε να βρείτε την τέλεια εφαρμογή. Οι εύχρηστες λαβές πρόσφυσης στο κομμάτι της μύτης και στις άκρες των κροτάφων αποτρέπουν επίσης την ανεπιθύμητη ολίσθηση.

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετικά ανθεκτικοί πολυανθρακικοί φακοί για προστασία και ευκρινή οπτική
  • 100% προστασία UVA, UVB και UVC
  • Δυνατότητα αντικατάστασης των φακών με τη χρήση συστήματος φακών γρήγορης αλλαγής

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχουν αεραγωγοί στους φακούς που μπορεί να προκαλέσουν θόλωση

2. Oakley Sutro Lite Sweep

Τα γυαλιά ηλίου Oakley Sutro Lite Sweep έχουν σχεδιαστεί για αθλητές που απαιτούν γυαλιά υψηλής απόδοσης. Με κομψή σχεδίαση και ελαφριά κατασκευή, οι μεγάλοι σκελετοί παρέχουν εξαιρετική εμβέλεια όρασης, προστασία και άνεση μεγάλης διάρκειας.

Τα Oakley Sutro Lite Sweep διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μας αρέσουν οι κόκκινοι φακοί, καθώς δημιουργούν μεγάλη αντίθεση με τα πράσινα δάση.

Πλεονεκτήματα

  • Οι κόκκινοι φακοί Prizm ενισχύουν τα χρώματα και την αντίθεση για μεγαλύτερη ευκρίνεια της όρασης, ειδικά στο σούρουπο
  • Οι φακοί HDO (High Definition Optics) εξαλείφουν τη μεγέθυνση της εικόνας και την παραμόρφωση των χρωμάτων
  • Ρυθμιζόμενα μαξιλαράκια μύτης κατασκευασμένα από το αντιολισθητικό καουτσούκ Unobtainium της Oakley

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχουν λαβές τραβήγματος στους βραχίονες ή στις άκρες των κροτάφων

Το γνωρίζατε; Η Oakley ανέπτυξε την υπερσύγχρονη τεχνολογία Prizm ειδικά για μέγιστη οπτική οξύτητα. Η τεχνολογία ενισχύει την αντίθεση των χρωμάτων και την ευκρίνεια σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και καιρού, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της όρασης και της αντίληψης του βάθους.


1. Oakley Radar EV Advancer

Η επιλογή μας για τα καλύτερα γυαλιά ηλίου MTB είναι το Radar EV Advancer της Oakley. Όταν πρόκειται για γυαλιά ηλίου Oakley, υπάρχουν ατελείωτα υποψήφια για να διαλέξετε. Το μοντέλο Radar EV Advancer είναι πρακτικό, κομψό και προσφέρει μεγάλη αξία.

Το μοντέλο Radar EV Advancer έχει την ψήφο μας για τους προηγμένους φακούς High Definition Optics που αποτρέπουν την παραμόρφωση της εικόνας. Οι φακοί διαθέτουν επίσης την τεχνολογία Prizm που βελτιώνει τα χρώματα, την αντίθεση και τις λεπτομέρειες. Οι ψηλότεροι σκελετοί προσφέρουν πρόσθετη προστασία από τα στοιχεία της φύσης και τα ενοχλητικά θραύσματα. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Πλεονεκτήματα

  • Ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό πλαισίου O Matter για άνεση μεγάλης διάρκειας
  • Τα ρυθμιζόμενα μαξιλαράκια μύτης και οι κροτάφοι Unobtainium δεν θα γλιστρήσουν όταν βραχούν
  • Η τεχνολογία Advancer No Fog εξασφαλίζει τη ροή του αέρα για την καταπολέμηση του θολώματος και της υπερθέρμανσης

Μειονεκτήματα

  • Υψηλότερη τιμή

Τι πρέπει να προσφέρει ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου MTB;

κοντινή φωτογραφία ατόμου να φοράει κράνος ποδηλάτου και γυαλιά ηλίου

Προστασία από τις ακτίνες UV και τα θραύσματα

Τα γυαλιά ηλίου με κατάλληλη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία είναι απαραίτητα για τις μεγάλες ημέρες στο μονοπάτι. Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για ποδηλασία στο βουνό πρέπει να προστατεύουν τα μάτια σας από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία και τα θραύσματα.

Ένας περιμετρικός σκελετός μπορεί να προσφέρει μέγιστη κάλυψη και προστασία από θραύσματα, αδέσποτα κλαδιά, έντομα και πολλά άλλα. Αυτός ο σχεδιασμός ενισχύει επίσης την περιφερειακή όραση για καλύτερο εύρος θέασης.

Συμβουλή επαγγελματία: Η οπτομέτρης Eliška του Lentiamo συνιστά αεροδυναμικό σχεδιασμό για τα γυαλιά MTB, καθώς μειώνουν την αντίσταση του αέρα για μεγαλύτερη ταχύτητα. Προσφέρουν επίσης καλύτερη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, τον άνεμο και τα σκουπίδια, καθώς το σχήμα του σκελετού ακολουθεί στενά τις καμπύλες του κεφαλιού.

Ο σωστός τύπος φακών

Ένας τύπος φακού δεν λειτουργεί σε όλες τις συνθήκες. Όταν ψάχνετε για γυαλιά MTB, επιλέξτε γυαλιά ηλίου που προσφέρουν την καλύτερη οπτική ενίσχυση και τη μεγαλύτερη ευελιξία για διαφορετικές συνθήκες.

Για παράδειγμα, τα πολωτικά γυαλιά ηλίου παρέχουν φανταστική μείωση της αντανάκλασης και βελτιώνουν την αντίθεση, ώστε να βλέπετε ευκολότερα το περιβάλλον σας. Η αλλαγή του εδάφους και του καιρού μπορεί επίσης να επηρεάσει την απόδοση των φακών σας. Τα φωτοχρωμικά γυαλιά ηλίου, που ονομάζονται επίσης μεταβατικοί φακοί, προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού και προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία για ολοήμερη χρήση. Είναι χρήσιμοι για την πλοήγηση σε σκιερές περιοχές της διαδρομής ή την οδήγηση σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.

Εάν οδηγείτε σε περιοχές που δεν καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό ή συναντάτε συχνά έντονο ηλιακό φως, σκεφτείτε το ενδεχόμενο φακών με καθρέφτη ή πολωμένους φακούς.

Τα χρώματα των φακών των γυαλιών ηλίου επηρεάζουν επίσης το τι και το πόσο καλά βλέπετε.

  • Κόκκινοι φακοί - Οι κόκκινοι φακοί αυξάνουν την οπτική οξύτητα με υψηλή χρωματική αντίθεση. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για την ενίσχυση της ευκρίνειας μεταξύ των πράσινων χρωμάτων, κάτι που είναι ιδανικό για βόλτες σε δάση.
  • Μωβ φακοί - Οι μωβ φακοί ενισχύουν την αντίθεση, ελαχιστοποιούν τις αντανακλάσεις του φωτός και καταστέλλουν τα έντονα λευκά χρώματα.
  • Κίτρινοι φακοί - Οι κίτρινοι φακοί προσφέρουν ευκρινή όραση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αυξάνουν την αντίθεση και φωτίζουν το περιβάλλον σας.
  • Καφέ φακοί - Το καφέ βελτιώνει την αντίθεση, τη διαύγεια και την αντίληψη του βάθους, ενώ ενισχύει τις αποχρώσεις του πράσινου.
  • Διαφανείς φακοί - Ένας διαφανής φακός προσφέρει ουσιαστική προστασία από τα θραύσματα όταν είναι πολύ σκοτεινά ή συννεφιασμένα για να φορέσετε γυαλιά με χρώμα.

Άνεση

Τα γυαλιά ηλίου MTB θα πρέπει να εφαρμόζουν με ασφάλεια και άνεση για τις ανωμαλίες, τα άλματα και τις προσκρούσεις. Αναζητήστε χαρακτηριστικά όπως αντιολισθητικά μαξιλαράκια μύτης και άκρες κροτάφων, ώστε τα γυαλιά σας να παραμένουν στη θέση τους. Τα ελαφριά υλικά, όπως το πολυανθρακικό, δεν θα επιβαρύνουν τη μύτη ή τα αυτιά σας. Η άνεση είναι το κλειδί για να μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε κάθε εξόρμηση.

Οι πολύ φαρδιοί σκελετοί γυαλιών μπορεί να πιέζουν το κράνος σας και να προκαλούν δυσφορία. Η δυνατότητα ρύθμισης εξασφαλίζει ότι τα γυαλιά σας έχουν το σωστό μέγεθος για άνετες βόλτες.

Ανθεκτικότητα

Είτε κάνετε βόλτες στο χαλίκι είτε περιοδεύετε σε ακατάστατες διαδρομές, η ποδηλασία εκτός δρόμου μπορεί να είναι σκληρή για τον εξοπλισμό. Οι ανθεκτικοί σκελετοί είναι επιβεβλημένοι, καθώς αντέχουν στις κρούσεις και παραμένουν με ασφάλεια στο πρόσωπό σας για όλη τη διάρκεια της βόλτας σας.

Τα αθλητικά γυαλιά ηλίου πρέπει να είναι κατασκευασμένα από υλικά ανθεκτικά στη θραύση, όπως ανθεκτικά πλαστικά και πολυκαρβονικά. Αποφύγετε τους μεταλλικούς σκελετούς, καθώς μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό στα μάτια ή το πρόσωπό σας σε περίπτωση που σπάσουν ή ραγίσουν.

Συμβουλή επαγγελματία: Η οπτομέτρης Eliška του Lentiamo τονίζει ότι οι αθλητικοί σκελετοί πρέπει να είναι ελαφριοί και άνετοι. Επιπλέον, πρέπει να είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά υλικά, καθώς αντιμετωπίζετε συχνά κακές καιρικές συνθήκες, έντονο ηλιακό φως, ιδρώτα, σκουπίδια και πολλά άλλα.

Κλείνοντας, σκέψεις από το Lentiamo

Τα υψηλής ποιότητας γυαλιά ηλίου MTB είναι ο καλύτερος τύπος προστασίας των ματιών για την επόμενη περιπέτειά σας εκτός δρόμου. Οι οπτομέτρες της Lentiamo έχουν προσφέρει τις συμβουλές τους σχετικά με τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για να είστε ασφαλείς και να αισθάνεστε καλά στο μονοπάτι.

Τώρα που ξέρετε ποια βασικά χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητήσετε, ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις βόλτες σας στο έπακρο!

Συχνές ερωτήσεις

Πρέπει να φοράτε γυαλιά ηλίου όταν κάνετε ορεινή ποδηλασία;

Συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση γυαλιών ηλίου κατά την ορεινή ποδηλασία. Τα γυαλιά ηλίου MTB μπορούν να προστατεύσουν τα μάτια σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες και τα συντρίμμια, όπως χαλίκι, χώμα, έντομα, λάσπη και άλλα. Μπορούν επίσης να βελτιώσουν την όρασή σας μειώνοντας τη φωτεινότητα και βελτιώνοντας την αντίθεση, επιτρέποντάς σας να βλέπετε το μονοπάτι και τα εμπόδια πιο καθαρά.

Ποια είναι τα καλύτερα οικονομικά γυαλιά ηλίου MTB;

Όταν πρόκειται για γυαλιά ηλίου MTB, η ανθεκτικότητα και η προστασία συχνά έχουν κάποιο κόστος. Μπορείτε ακόμα να βρείτε ποιοτικά αθλητικά γυαλιά ηλίου σε προσιτές τιμές. Βεβαιωθείτε ότι αναζητάτε υλικά ανθεκτικά στη θραύση, ευκρινή οπτικά συστήματα και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Δημοφιλείς μάρκες όπως η Cébé, η Nike, ακόμη και η Oakley προσφέρουν αθλητικά γυαλιά ηλίου με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Ποια φωτοχρωμικά γυαλιά ηλίου MTB είναι τα καλύτερα;

Ορισμένα δημοφιλή φωτοχρωμικά μοντέλα περιλαμβάνουν τα μοντέλα Jawbreaker και Evzero Blades της Oakley που διαθέτουν τεχνολογία φακών Prizm που ενισχύει την αντίθεση και τη διαύγεια. Αθλητικές μάρκες όπως η Smith, Bollé και η Cébé προσφέρουν επίσης διάφορα φωτοχρωμικά γυαλιά ηλίου που λειτουργούν καλά για την ορεινή ποδηλασία.

Ποιο είναι το σωστό χρώμα φακού για ορεινή ποδηλασία;

Η ορεινή ποδηλασία έχει να αντιμετωπίσει συγκεκριμένες συνθήκες, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε το χρώμα του φακού σας με σύνεση. Πολλοί ποδηλάτες φορούν κίτρινους φακούς επειδή αυξάνουν την αντίθεση καθώς και την αντίληψη του βάθους και της απόστασης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ένας καθολικός καφέ φακός ενισχύει την αντίθεση σε ηλιόλουστες συνθήκες. Οι κόκκινοι, ή οι ροζ φακοί προσφέρουν καταπληκτική χρωματική αντίθεση σε πράσινα δάση.

Ποια γυαλιά ηλίου Oakley είναι ιδανικά για ορεινή ποδηλασία;

Το Oakley Radar συνεχίζουν να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γυαλιά ηλίου MTB στην αγορά. Οι μεγάλοι σκελετοί και οι ποιοτικοί φακοί εξασφαλίζουν βέλτιστο στυλ και απόδοση. Άλλα δημοφιλή γυαλιά ηλίου της Oakley περιλαμβάνουν τα Jawbreaker, EVZero και Sutro. Οι αναβάτες λατρεύουν την τεχνολογία Prizm της Oakley για τις ιδιότητές της που ενισχύουν τις λεπτομέρειες και τους βοηθούν να βλέπουν τις λεπτομέρειες στο μονοπάτι.


Διαβάστε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για άλλα αθλήματα; Δείτε περισσότερα γυαλιά ηλίου για ψάρεμα και τρέξιμο σήμερα.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα