Είναι τα γενέθλια του Lentiamo! Έως 40% έκπτωση

Σύνδεση

Τα 10 πιο δημοφιλή υγρά φακών για το 2023-2024

Jakub Odcházel, DiS.

Ιατρικά ελεγμένο από Jakub Odcházel, DiS., Επικεφαλής οπτικός, στις 1/11/2022. Γράφτηκε από Lentiamo

Μην χάσετε ένα από τα αγαπημένα μας υγρά φακών επαφής: το Solunate Multi-Purpose περιέχει υαλουρονικό οξύ, ώστε να διατηρεί την υγρασία και να παραμένουν τα μάτια σας υγιή και άνετα.

Τα υγρά φακών επαφής είναι σχεδιασμένα ώστε να καθαρίζουν και να απολυμαίνουν τους φακούς επαφής, ώστε να διατηρούν τα μάτια σας υγιή και μακριά από μολύνσεις. Πολλά υγρά φακών, επίσης, ενυδατώνουν τους φακούς για πιο άνετη εφαρμογή.

Με τόσες πολλές επιλογές, είναι δύσκολο να βρείτε ένα υγρό φακών το οποίο να είναι κατάλληλο για τους φακούς σας και τα μάτια σας. Εμείς έχουμε επιλέξει για εσάς μία λίστα με τα καλύτερα υγρά φακών επαφής για αυτό το έτος, για να σας διευκολύνουμε με την επιλογή του σωστού υγρού για εσάς.

Παρακάτω θα βρείτε τις επιλογές του Lentiamo για τα καλύτερα υγρά φακών επαφής, συμπεριλαμβανομένων υγρών για ευαίσθητα μάτια, υγρών φακών σε μέγεθος ταξιδίου, και πολλά άλλα. Είσαστε έτοιμοι να ρίξετε μία ματιά;

Πώς διαλέξαμε τα καλύτερα υγρά φακών επαφής...

  • Έρευνα - Ερευνήσαμε τα διαθέσιμα υγρά φακών επαφής, τα συστατικά τους, και πολλά άλλα ώστε να ζυγίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε υγρού. Μελετήσαμε τα πιο δημοφιλή υγρά φακών επαφής καθώς και τα πιο νέα στην αγορά ώστε να βρούμε τα καλύτερα υγρά φακών επαφής.
  • Κριτικές πελατών - Ρωτήσαμε επιπλέον τη γνώμη των καταναλωτών, ώστε να δούμε τι γνώμη έχουν οι χρήστες για το κάθε υγρό φακών επαφής.
  • Έγκριση από οπτομέτρη - οι οπτομέτρες του Lentiamo έλεγξαν την έρευνα μας και μας προσέφεραν την γνώση τους ως ειδικοί για τα καλύτερα υγρά φακών της αγοράς για αυτό το έτος.

Διαβάστε για τα πλεονεκτήματα και τα πιθανά μειονεκτήματα του κάθε διαλύματος παρακάτω και βρείτε ποιό σας ταιριάζει!

Οι Τοπ Επιλογές μας

Καλύτερο συνολικά: ReNu MultiPlus
Διαβάστε την κριτική ⬇

Καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής: Solunate Multi-Purpose
Διαβάστε την κριτική ⬇

Καλύτερο διάλυμα υπεροξειδίου: Oxynate Peroxide
Διαβάστε την κριτική ⬇

Καλύτερο διάλυμα για ευαίσθητα μάτια: Biotrue Multi-Purpose
Διαβάστε την κριτική ⬇

Πιο οικονομικό διάλυμα: Vantio Multi-Purpose
Διαβάστε την κριτική ⬇

Καλύτερο διάλυμα σε συσκευασία ταξιδίου: SOLOCARE AQUA
Διαβάστε την κριτική ⬇

Καλύτερο διάλυμα σκληρών φακών: AVIZOR GP MULTI
Διαβάστε την κριτική ⬇


Καλύτερο διάλυμα πολλαπλών χρήσεων: ReNu MultiPlus

Το διάλυμα ReNu MultiPlus 360 ml είναι κατάλληλο για κάθε είδους μαλακούς φακούς, συμπεριλαμβανομένων των φακών σιλικόνης-υδρογέλης. Περιέχει βορικό οξύ, το οποίο απολυμαινει αποτελεσματικά και ισορροπεί το pH του διαλύματος, εξασφαλίζοντας πιο καθαρούς και πιο άνετους φακούς.

Το διάλυμα ReNu MultiPlus είναι η τοπ επιλογή μας για το καλύτερο υγρό φακών επαφής πολλαπλών χρήσεων, λόγω της ικανότητας να περιποιείται και να καθαρίζει φακούς επαφής παντός τύπου. Οι κριτικές των καλύτερων προϊόντων αναδεικνύουν το ReNu MultiPlus ανάμεσα στα πιο δημοφιλή διαλύματα φακών επαφής.1

Πλεονεκτήματα

  • Σκοτώνει τους μικροοργανισμούς που βρίσκονται πάνω στο φακό
  • Αφαιρεί επίμονες κατακαθίσεις πρωτεΐνών για καθαρότερη όραση
  • Μέγιστη ενυδάτωση

Μειονεκτήματα

  • Δεν ενδείκνυται για σκληρούς φακούς επαφής

Κριτικές πελατών για αυτό το προϊόν:

Αγοράστε το ReNu MultiPlus

Τι προσφέρει ένα υγρό φακών πολλαπλών χρήσεων; Τα διαλύματα πολλαπλών χρήσεων είναι σχεδιασμένα για την πλήρη προστασία των φακών επαφής. Ιδανικά για ξέπλυμα, απολύμανση, καθαρισμό και αποθήκευση, τα υγρά πολλαπλών χρήσεων είναι μία άνετη λύση που προσφέρει πλήρης περιποίηση των φακών επαφής.


Καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής: Solunate Multi-Purpose

Το διάλυμα Solunate Multi-Purpose είναι το best-seller υγρό για φακούς επαφής στο Lentiamo. Το Solunate παρασκευάζεται με υαλουρονικό οξύ για βέλτιστη ενυδάτωση, προστατεύοντας από το κάψιμο και την ενόχληση των ματιών.

Η συσκευασία των 400 ml είναι μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα διαλύματα και μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε ημέρες περισσότερο από αντίστοιχες συσκευασίες σε παρόμοια τιμή. Το Solunate είναι η επιλογή μας ως το διάλυμα με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής, καθώς λαμβάνετε περισσότερο διάλυμα ανά συσκευασία σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα της ποιότητας.

Πλεονεκτήματα

  • Ιδανικό για ευαίσθητα μάτια
  • Με υαλουρονικό οξύ, για επαρκή ενυδάτωση
  • Μεγαλύτερη ποσότητα σε καλύτερη τιμή

μειονεκτήματα

  • Δεν ενδείκνυται για σκληρούς φακούς επαφής

Κριτικές πελατών για αυτό το προϊόν:

Αγοράστε το Solunate Multi-Purpose

Έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι νέο; Το Solunate Multi-Purpose είναι η ιδανική εναλλακτική λύση για τα ReNu MPS Sensitive Eyes, Biotrue Multi-Purpose και OPTI-FREE.


Καλύτερο διάλυμα υπεροξειδίου: Oxynate Peroxide

Το Oxynate Peroxide είναι ένα άριστης ποιότητας διάλυμα υπεροξειδίου, σχεδιασμένο για βαθύ καθαρισμό και απολύμανση των φακών επαφής. Λόγω της χημικής αντίδρασης, τα διαλύματα υπεροξειδίου διαπερνούν το φακό, διαλύοντας κατακαθίσεις που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από την επιφάνεια του και συναθροίζονται εκεί, προκαλώντας δυσφορία και θολή όραση.

Το Oxynate Peroxide είναι η τοπ επιλογή μας για διαλύματα υπεροξειδίου, λόγω της ικανότητας για ποιοτικό καθαρισμό, σε συνδυασμό με την εξαιρετική του τιμή.

Πλεονεκτήματα

  • Καθαρίζει σε βάθος και αφαιρεί τις κατακαθίσεις
  • Ιδανικό για μαλακούς και σκληρούς φακούς επαφής
  • Ιδανικό για ευαίσθητα μάτια

Μειονεκτήματα

  • Δεν ενδείκνυται για γρήγορες πλύσεις

Κριτικές πελατών για αυτό το προϊόν:

Αγοράστε το Oxynate Peroxide

Δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει διάλυμα υπεροξειδίου; Σημειώστε πως τα διαλύματα υπεροξειδίου πρέπει να εξουδετερωθούν πριν έρθουν σε επαφή με τα μάτια σας. Η διαδικασία αυτή διαρκεί το ελάχιστον έξι ώρες. Μάθετε περισσότερα για τη χρήση διαλυμάτων υπεροξειδίου πριν το δοκιμάσετε.


Καλύτερο διάλυμα για ευαίσθητα μάτια: Biotrue Multi-Purpose

Το διάλυμα Biotrue Multi-Purpose 360 ml της Bausch & Lomb αντλεί έμπνευση από τη φιλοσοφία των ματιών σας. Το διάλυμα αυτό έχει ισορροπημένο pH ώστε να ταιριάζει με το υγιές υγρό των δακρύων σας για άνετη και καθημερινή χρήση.

Χάρη στο διπλό-απολυμαντικό σύστημα του, το Biotrue Multi-Purpose απολυμαίνει αποτελεσματικά και αφαιρεί ανεπιθύμητα λιπίδια και πρωτεΐνες που μπορούν να θολώσουν την όραση.

Το Biotrue Multi-Purpose είναι η τοπ επιλογή μας για ευαίσθητα μάτια, καθώς δρα αρμονικά με τη φυσική λειτουργία των ματιών σας για λιγότερους ερεθισμούς.

Πλεονεκτήματα

  • Ουδέτερο pH που μιμείται τα φυσικά δάκρυα
  • Αφαιρεί τις πρωτεΐνες που συσσωρεύονται ενώ διατηρούν εκείνες που είναι ευεργετικές για τα μάτια
  • Έως και 20 ώρες συνεχόμενης ενυδάτωσης

Μειονεκτήματα

  • Δεν ενδείκνυται για σκληρούς φακούς επαφής

Κριτικές πελατών για αυτό το προϊόν:

Αγοράστε το Biotrue Multi-Purpose

Γιατί έχει σημασία το pΗ; Η δυσφορία που προκαλούν οι φακοί επαφής έχει συνδεθεί με διαφορετικά επίπεδα pH μεταξύ των φυσιολογικών δακρύων και των διαλυμάτων φακών επαφής. Για πιο άνετη εμπειρία, τα διαλύματα πρέπει να βρίσκονται σε συγκεκριμένο εύρος pH.2


Καλύτερο οικονομικό διάλυμα: Vantio Multi-Purpose

Το διάλυμα Vantio Multi-Purpose απολυμαίνει, ενυδατώνει και αφαιρεί τις πρωτεΐνικές κατακαθίσεις από τους φακούς επαφής. Είναι ιδανικό για καθαρισμό και αποθήκευση των φακών επαφής. Το Vantio Multi-Purpose είναι η τοπ επιλογή μας για εκείνους που αναζητούν να εξοικονομήσουν χρήματα, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να εκμεταλλευτούν όλα τα πλεονεκτήματα ενός διαλύματος πολλαπλών χρήσεων.

Πλεονεκτήματα

  • Οικονομικό
  • Ιδανικό για μαλακούς και σκληρούς φακούς
  • Ενυδατώνει

Μειονεκτήματα

  • Βιδωτό καπάκι

Κριτικές πελατών για αυτό το προϊόν:

Αγοράστε το Vantio Multi-Purpose

Θέλετε να εξοικονομήσετε με το Vantio? Το Vantio Multi-Purpose είναι μία οικονομική εναλλακτική των πολύ δημοφιλών διαλυμάτων όπως: All In One Light, Zero-Seven Refreshing, Options Multi και πολλά άλλα.


Καλύτερο διάλυμα για ταξίδια: SOLOCARE AQUA

Το SOLOCARE AQUA είναι μία εξαιρετική επιλογή για ταξίδια , καθώς η συσκευασία των 90 ml βρίσκεται εντός των περιορισμών που αφορούν τη μεταφορά υγρών κατά την πτήση από τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες. Αυτό το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανικό για καθαρισμό, απολύμανση, ξέπλυμα και αποθήκευση φακών επαφής, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η νέα συσκευασία προσφέρει ένα μοναδικό σύστημα ασφαλείας κουμπώματος το οποίο προστατεύει από οποιαδήποτε διαρροή.

Το SOLOCARE AQUA είναι η κορυφαία μας επιλογή μεταξύ των συσκευασιών ταξιδίου, λόγω της ασυναγώνιστης ενυδάτωσης που προσφέρει σε συνδυασμό με μία συσκευασία που παραμένει άθικτη σε κάθε ταξίδι. Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται επίσης και σε συσκευασία κανονικού μεγέθους και μπορείτε να το βρείτε και σε οικονομικές πολυσυσκευασίες.

Πλεονεκτήματα

  • Ιδανικό μέγεθος για κάθε είδους ταξίδι, και για την καμπίνα του αεροπλάνου
  • Το σύστημα HydroLock διατηρεί την ενυδατική ιδιότητα του υγρού για μεγάλο διάστημα
  • Συμπεριλαμβάνει υψηλής ποιότητας θήκη φύλαξης φακών επαφής

Μειονεκτήματα

  • Δεν ενδείκνυται για σκληρούς φακούς επαφής

Κριτικές πελατών για αυτό το προϊόν:

Αγοράστε το SOLOCARE AQUA

Χρειάζεστε υγρό φακών για τα ταξίδια σας; Προσοχή, ποτέ μην αναμειγνύεται διαφορετικά είδη υγρών φακών. Τ διαλύματα πολλαπλών χρήσεων περιέχουν συστατικά που μπορεί να μην είναι συμβατά με τα συστατικά ενός διαφορετικού υγρού. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά διαλύματα για το ίδιο ζεύγος φακών μπορεί να προκαλέσετε ερεθισμό των ματιών ή ακόμα και δυσλειτουργία του ίδιου του υγρού.


Καλύτερο υγρό για σκληρούς φακούς επαφής: AVIZOR GP MULTI

Το AVIZOR GP MULTI είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη φροντίδα των σκληρών (διαπερατούς από άκαμπτα αέρια) φακών επαφής. Είναι ένα διάλυμα "όλα σε ένα", το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά, απολυμαίνει, ενυδατώνει και μαλακώνει τους φακούς. Δεν χρειάζεται επιπλέον καθαριστικούς παράγοντες, όμως για εκείνους με ευαίσθητα μάτια, προτείνεται η χρήση ενός διαλύματος φυσιολογικού ορού μετά την απολύμανση.

Το AVIZOR GP MULTI είναι η τοπ επιλογή για σκληρούς φακούς επαφής λόγω της ποιότητας και αποτελεσματικότητας του.

 

Πλεονεκτήματα

  • Εύχρηστο "όλα σε ένα" διάλυμα
  • Αφαιρεί μικροοργανισμούς που κατακάθονται στην επιφάνεια των φακών επαφής
  • Περιέχει λιπαντικούς παράγοντες για υγρασία των φακών και άνετη χρήση

Μειονεκτήματα

  • Η απολύμανση διαρκεί τουλάχιστον τέσσερις ώρες

Κριτικές πελατών για αυτό το προϊόν:

Αγοράστε το AVIZOR GP MULTI


Περισσότερα υγρά φακών που λατρεύουν οι καταναλωτές

Αυτές οι τρεις τελευταίες επιλογές προκύπτουν από τις κριτικές των ίδιων των καταναλωτών. Καθένα από τα παρακάτω διαλύματα έχει υψηλή βαθμολογία και προσφέρει εξαιρετικά πλεονεκτήματα.

Το διάλυμα OPTI-FREE RepleniSH παρασκευάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει έξτρα ενυδάτωση και είναι ιδανικό για ξηρά μάτια. Αν έχετε ευαίσθητα μάτια ή χρησιμοποιείτε διαλύματα υπεροξειδίου, το ξέπλυμα με τo διάλυμα AVIZOR Saline είναι ένας εύκολος τρόπος να βεβαιώσετε ότι οι φακοί σας είναι καθαροί και έτοιμοι για χρήση. To διάλυμα ReNu MPS Sensitive Eyes είναι μια καλή "όλα σε ένα" επιλογή για εκείνους με ευαίσθητα ή ευκόλως ερεθιζόμενα μάτια.


Συχνές ερωτήσεις

Πώς να επιλέξετε το σωστό διάλυμα για τους φακούς επαφής σας;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά διαθέσιμα προϊόντα και η επιλογή σας πρέπει να βασίζεται σε αυτό που έχουν ανάγκη τα μάτια σας. Υπάρχουν αναρίθμητα υγρά φακών πολλαπλών χρήσεων που είναι κατάλληλα για τους περισσότερους καταναλωτές που χρησιμοποιούν φακούς επαφής. Παρόλα αυτά, το τι είναι κατάλληλο για τον ένα καταναλωτή, δεν ισχύει απαραίτητα και για τους υπόλοιπους. Πάντα να έχετε στο νου σας: μέγιστη λίπανση και επαρκής απολύμανση.

Μέγιστη λίπανση

Έχετε ακουστά την ξηροφθαλμία; Η ξηροφθαλμία είναι ένα συχνό φαινόμενο που προκαλείται από την παραμονή σε σκονισμένους χώρους κατά τη χρήση φακών επαφής ή δουλεύοντας καθημερινά στον υπολογιστή. Η ξηρή βλεννώδης μεμβράνη σημαίνει ξηρούς οφθαλμούς - για την αποφυγή αυτού του προβλήματος, σας προτείνουμε τη χρήση υγρών φακών επαφής που ενυδατώνουν επαρκώς τους φακούς, όπως το best-seller διάλυμα μας, Solunate.

Επαρκής απολύμανση

Ενδιαφέρεστε για διαλύματα υπεροξειδίου; Αυτού του είδους τα διαλύματα καθαρίζουν τους φακούς επαφής σας εξαιρετικά και ολικά, αφαιρώντας βακτήρια και κατακαθίσεις. Ο καθαρισμός φακών επαφής με χημική αντίδραση μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες. Μετά το τέλος της αντίδρασης, έχει επέλθει εξουδετέρωση και μπορείτε να φορέσετε ξανά και με ασφάλεια τους φακούς επαφής σας.


Τελικές σκέψεις από το Lentiamo

Ο επικεφαλής οπτικός του Lentiamo μας συμβούλεψε για την έρευνα, το περιεχόμενο και τις προτάσεις των προϊόντων που βρίσκονται σε αυτό τον οδηγό, για καλύτερη ιατρική ακρίβεια, ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες.

Σε τελική ανάλυση, το καλύτερο διάλυμα για εσάς εξαρτάται από τα μάτια και τις ανάγκες σας. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε το κατάλληλο για εσάς υγρό ή αναζητάτε κάποιο με περισσότερα πλεονεκτήματα, αυτός ο οδηγός θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

Το Lentiamo προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία φακών επαφής και υγρών σε προσιτές τιμές. Ανακαλύψτε ό,τι χρειάζεστε για την φροντίδα των ματιών σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σήμερα.


Πηγές

1. Best Product Reviews, 10 Best Bausch Lomb Renu Multiplus In The UK
2. National Library of Medicine, Comparative study of pH for different saline and multi-purpose contact lens solutions

 

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα