Έκτακτη προσφορά: Αθλητικά γυαλιά ηλίου 🔥

Σύνδεση

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για στρογγυλό πρόσωπο

Γράφτηκε από Lentiamo στις 24/7/2023

Πολλοί άνθρωποι με στρογγυλά πρόσωπα επιλέγουν γυαλιά ηλίου που προσθέτουν γωνίες, έμφαση και ισορροπία στα λεπτά χαρακτηριστικά τους. Ποιοι σκελετοί το κάνουν αυτό;

Προσοχή! Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχήμα γυαλιών ηλίου που είναι το "καλύτερο" για ένα συγκεκριμένο σχήμα προσώπου. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Αν θέλετε να τονίσετε ορισμένα χαρακτηριστικά ή να τα κάνετε αντίθεση, υπάρχουν πολλές επιλογές. Θα σας βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου, θα σας προτείνουμε στυλ γυαλιών ηλίου, και θα εξηγήσουμε γιατί κάθε συγκεκριμένο στυλ σκελετού λειτουργεί καλά σε αυτό το άρθρο. Ας ρίξουμε μια ματιά!

Πώς να καταλάβετε αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο

περίγραμμα γύρω από στρογγυλό σχήμα προσώπου σε λευκό φόντο

Τα στρογγυλά πρόσωπα τείνουν να έχουν ίσες αναλογίες γύρω-γύρω, με πιο μαλακές γωνίες και πιο γεμάτα μάγουλα.Γενικά, το σαγόνι είναι στρογγυλεμένο χωρίς έντονες γραμμές. Δείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο:

  • Μετρήστε τις αναλογίες: Μετρήστε το πλάτος και το μήκος του προσώπου σας. Το βασικό χαρακτηριστικό ενός στρογγυλού προσώπου είναι ότι το πλάτος είναι περίπου ίσο με το μήκος.
  • Ελέγξτε τα ζυγωματικά και το σαγόνι: Τα στρογγυλά πρόσωπα έχουν συνήθως μαλακά καμπυλωτά ζυγωματικά και πιο γεμάτα μάγουλα. Η γραμμή του σαγονιού τείνει να είναι λιγότερο ευδιάκριτη και περισσότερο στρογγυλεμένη παρά γωνιώδης.
  • Ελέγξτε το μέτωπο και το πηγούνι: Τα στρογγυλά πρόσωπα έχουν συχνά ελαφρώς φαρδύτερο μέτωπο και το πηγούνι είναι γενικά στρογγυλεμένο και όχι απότομο ή τετράγωνο.

Διασημότητες με στρογγυλά πρόσωπα

κολάζ της βασίλισσας latifah1, της chrissy teigen και του ed sheeran.

Εικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά: Βασίλισσα Latifah1, Chrissy Teigen2, Ed Sheeran3.

Ποια γυαλιά ηλίου είναι τα καλύτερα για ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου;

Όσοι έχουν στρογγυλά πρόσωπα μπορεί να τους αρέσουν οι σκελετοί που δημιουργούν αντίθεση με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Τα γωνιακά σχέδια και οι τολμηρές γραμμές των ορθογώνιων και τετράγωνων αποχρώσεων είναι εξαιρετικές επιλογές. Οι ψηλοί και μεγάλοι σκελετοί προσθέτουν αντίθεση στο πλάτος αυτού του σχήματος προσώπου. 

Δείτε τις προτάσεις μας για τους φίλους μας με στρογγυλό σχήμα εδώ:

Ορθογώνια ή τετράγωνα γυαλιά ηλίου

Οποιαδήποτε σχέδια με ευθείες γραμμές ή γωνιακές πλευρές λειτουργούν καλά. Οι γραμμές των σκελετών έρχονται σε αντίθεση με τα μαλακά χαρακτηριστικά ενός στρογγυλού προσώπου, προσθέτοντας ενδιαφέρον και προοπτική. Τα Wayfarers είναι ορθογώνια γυαλιά ηλίου με ευθείες γραμμές που μπορούν να αναδείξουν τα πιο γεμάτα μάγουλα.

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 50

Αγοράστε ορθογώνια γυαλιά ηλίου


Γυαλιά ηλίου Cat-eye

Τα ανεβασμένα εξωτερικά άκρα των γυαλιών ηλίου cat-eye δημιουργούν ένα εφέ ανύψωσης στο πρόσωπο, κάνοντάς το να φαίνεται επιμηκυμένο και λεπτότερο. Οι υπό γωνία γραμμές αντισταθμίζουν επίσης τέλεια τις απαλές καμπύλες των στρογγυλών προσώπων.

Chiara Ferragni CF 7006/S 807 IR 53

Αγοράστε γυαλιών ηλίου cat-eye


Μεγάλα γυαλιά ηλίου

Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική επιλογή για στρογγυλά πρόσωπα. Οι ψηλότεροι σκελετοί παρέχουν μεγαλύτερη κάλυψη και βοηθούν στη δημιουργία της ψευδαίσθησης του μήκους. Αναζητήστε μοντέλα που φτάνουν μέχρι το φαρδύτερο σημείο του προσώπου σας για να πετύχετε ένα κολακευτικό αποτέλεσμα.

Hugo Boss 1386/S 086 HA 51

Γεωμετρικά γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου με πιο έντονες άκρες και γωνίες καταργούν τις καμπυλωτές γραμμές των στρογγυλών προσώπων. Οι γραμμές δημιουργούν εύκολα αντίθεση σε διάφορα σημεία του προσώπου, όπως τα μάγουλα και οι κροτάφοι.

Ray-Ban Hexagonal RB3548N 002/58 51

Πολύ καλές επιλογές για στρογγυλά πρόσωπα

Το πρόσωπο του καθενός είναι λίγο διαφορετικό, ακόμη και τα στρογγυλά σχήματα! Αγκαλιάστε τα χαρακτηριστικά σας, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και επιλέξτε τους σκελετούς που θεωρείτε ότι σας ταιριάζουν.

Αν έχετε ήδη διαπιστώσει ότι έχετε στρογγυλό πρόσωπο αλλά χρειάζεστε ακόμη κάποια καθοδήγηση, εξερευνήστε τον οδηγό γυαλιών ηλίου. Προσφέρει πληθώρα έμπνευσης, καλύπτοντας θέματα όπως τα υλικά των φακών και οι αποχρώσεις που ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας, μεταξύ άλλων χρήσιμων συμβουλών.

Τελικές σκέψεις από το Lentiamo

Θυμηθείτε, αυτές είναι γενικές προτάσεις γυαλιών ηλίου για στρογγυλά πρόσωπα. Οι προσωπικές προτιμήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο κατά την επιλογή του καλύτερου σχήματος για εσάς. Δοκιμάστε διαφορετικά στυλ και επιλέξτε σχήματα με τα οποία αισθάνεστε σίγουροι.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν είστε σίγουροι πως έχετε στρογγυλό πρόσωπο; Ανατρέξτε στα γυαλιά ηλίου για άλλα σχήματα προσώπου, όπως τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για οβάλ πρόσωπα ή τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για πρόσωπα με σχήμα καρδιάς.


Πηγές εικόνων:

1. POPSUGAR
2. Cosmopolitan
3. Forbes

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα