Σύνδεση

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Γράφτηκε από Lentiamo στις 7/6/2023

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν καλύτερα με το σχήμα του προσώπου σας; Τα πρόσωπα με σχήμα καρδιάς δείχνουν υπέροχα με στυλ που προσθέτουν πλάτος στο κάτω μέρος του προσώπου. Εναλλακτικά, οι σκελετοί που συμπληρώνουν τις φυσικές γωνίες του μετώπου, των μάγουλων και του σαγονιού μπορούν να δημιουργήσουν μια αρμονική και κολακευτική εμφάνιση.

Ποιο στυλ γυαλιών ηλίου λειτουργεί καλύτερα; Δεν υπάρχει μια ακριβής φόρμουλα ή αναλογία που χρησιμοποιείται για να βρεθούν τα τέλεια γυαλιά ηλίου για κάθε σχήμα προσώπου. Υπάρχουν όμως κάποιες χρήσιμες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε σκελετούς που συμπληρώνουν ή τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας! Σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τα πρόσωπα με σχήμα καρδιάς, θα σας προτείνουμε στυλ γυαλιών ηλίου και θα εξηγήσουμε γιατί κάθε συγκεκριμένο στυλ σκελετού ταιριάζει με τα πρόσωπα με σχήμα καρδιάς.

Πώς να καταλάβετε αν έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

περίγραμμα γύρω από πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς σε μπλε φόντο

Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς χαρακτηρίζονται από φαρδύτερο μέτωπο, στενό σαγόνι και λεπτό ή μυτερό πηγούνι. Μερικές φορές τα άτομα με πρόσωπο καρδιάς έχουν κορυφή της χήρας, τη χαρακτηριστική γραμμή των μαλλιών σε σχήμα V. Δείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς:

  • Ελέγξτε το πλάτος του μετώπου: Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς τείνουν να έχουν φαρδύτερο μέτωπο σε σύγκριση με το πηγούνι και τη γραμμή του σαγονιού. Χρησιμοποιήστε μια μεζούρα για να μετρήσετε το μέτωπο και τη γραμμή του σαγονιού σας στα πιο πλατιά σημεία τους, αν δεν είστε σίγουροι.
  • Παρατηρήστε την τοποθέτηση των ζυγωματικών: Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς έχουν συχνά φαρδύτερα ζυγωματικά που βρίσκονται ψηλότερα στο πρόσωπο.
  • Κοιτάξτε τη γραμμή των μαλλιών: Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς έχουν συνήθως, αλλά όχι πάντα, μια γραμμή μαλλιών σε σχήμα V που καταλήγει σε ένα σημείο στο κέντρο του μετώπου.
  • Παρατηρήστε τη γραμμή του σαγονιού: Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς έχουν συνήθως ένα στενό, μερικές φορές μυτερό πηγούνι που δημιουργεί το κάτω μέρος της καρδιάς.

Celebrities με πρόσωπα καρδιάς

κολάζ με την Halle Berry, την Lupita Nyong'o και την Reese Witherspoon

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: Halle Berry1, Lupita Nyong'o2, and Reese Witherspoon3.

Ποια γυαλιά ηλίου είναι τα καλύτερα για πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς;

Τα γυαλιά ηλίου που είτε δημιουργούν αντίθεση είτε τονίζουν τα χαρακτηριστικά της καρδιάς είναι συχνά μια εξαιρετική επιλογή.

Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς, δείχνουν καλά σε στυλ γυαλιών που κάνουν αντίθεση με τα φαρδύτερα μέτωπα και ζυγωματικά. Οι ορθογώνιοι ή στρογγυλοί σκελετοί με φαρδύ πάτο δημιουργούν συμμετρία και προσθέτουν ισορροπία από πάνω προς τα κάτω.

Από την άλλη πλευρά, οι σκελετοί που ακολουθούν πιστά τις φυσικές γωνίες του σχήματος της καρδιάς είναι σαφώς κολακευτικοί. Τα Aviators και τα Wayfarers αναδεικνύουν τα φαρδύτερα μέτωπα και τα λεπτότερα σαγόνια. Δείτε τις προτάσεις μας για πρόσωπα με σχήμα καρδιάς εδώ:

Γυαλιά ηλίου Cat-eye

Τα γυαλιά ηλίου Cat-eye διαθέτουν ανεβασμένες άκρες με υπερβολικές γωνίες που εκτείνονται στους κροτάφους. Αυτοί οι σκελετοί λειτουργούν καλά για πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς, επειδή τραβούν την προσοχή στο πάνω μέρος του προσώπου. Τα στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου cat eye προσθέτουν επίσης πλάτος στο κάτω μισό του προσώπου, δημιουργώντας μια ισορροπημένη εμφάνιση.

Lentiamo ELISKA HAVANA BROWN

Αγόρασε τα γυαλιά ηλίου Cat-eye


Στρογγυλά γυαλιά ηλίου

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου σε οποιοδήποτε μέγεθος είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι απαλά καμπυλωτές γωνίες μαλακώνουν τις γωνιακές γραμμές ενός προσώπου καρδιάς. Το κυκλικό σχήμα δημιουργεί απαλότητα, ισορροπία και συμμετρία.

Meller NYASA AMBER SEA

Αγόρασε τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου


Γυαλιά ηλίου Aviator

Τα γυαλιά ηλίου τύπου Aviator ή πιλότου είναι ένα κλασικό στυλ που ταιριάζει σε πρόσωπα με σχήμα καρδιάς. Το φαρδύ πάνω μέρος του σκελετού ακολουθεί το πλάτος του μετώπου, ενώ το δακρυγόνο σχήμα των φακών συμπληρώνει τις φυσικές γραμμές του πηγουνιού.

Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 001/58 55A

Αγοράστε τα πιλότου


Γυαλιά ηλίου Wayfarer

Τα κλασικά wayfarers ταιριάζουν σχεδόν σε όλους. Το ξεχωριστό ανεστραμμένο τραπεζοειδές σχήμα λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με τα πρόσωπα της καρδιάς που συχνά μοιάζουν με ανεστραμμένο τρίγωνο. Οι νεότερες, μοντέρνες εκδόσεις έχουν ορθογώνιο σκελετό με φαρδύτερο κάτω μέρος που εξισορροπεί τα στενότερα πηγούνια.

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 50

Αγοράστε τα ορθογώνιο σκελετό

Ακολούθα τη καρδιά σου

Να θυμάστε ότι κάθε πρόσωπο έχει ποικιλία και κάθε σχήμα καρδιάς είναι μοναδικό. Μη φοβάστε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να επιλέξετε σκελετούς που πραγματικά αγαπάτε. Αυτό που φαίνεται "καλύτερο" είναι συχνά αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Η προσωπική προτίμηση, το χρώμα των μαλλιών, ο τόνος του δέρματος και πολλοί άλλοι παράγοντες παίζουν επίσης ρόλο στο τι γυαλιά ηλίου σας ταιριάζουν.

Κλείνοντας, σκέψεις από το Lentiamo

Η επιλογή γυαλιών ηλίου που ταιριάζουν με τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς μπορεί να προσθέσει ισορροπία ή να ενισχύσει τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Να θυμάστε ότι τα γυαλιά ηλίου πρέπει να είναι προστατευτικά, άνετα και να σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα πάνω απ' όλα. Πειραματιστείτε με διάφορα στυλ και σχήματα για να ανακαλύψετε τι σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουροι.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν είστε σίγουροι ότι έχετε πρόσωπο καρδιάς; Δείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για οβάλ πρόσωπα ,αν τα χαρακτηριστικά σας έχουν περισσότερο συμμετρικό σχήμα.


Πηγές εικόνων

1. Oprah Daily
2. Vogue
3. InStyle

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα