Έκτακτη προσφορά: Αθλητικά γυαλιά ηλίου 🔥

Σύνδεση

Πώς ξέρετε ποιος φακός μπαίνει σε ποιο μάτι; 👁

Εάν αρχίσατε πρόσφατα να φοράτε φακούς επαφής, είναι πιθανό να είχατε αμφιβολίες για το πώς να τους χρησιμοποιήσετε, πώς να τους τοποθετήσετε χωρίς προβλήματα κ.λπ. Κάτι που πολλοί αναρωτιούνται επίσης είναι πώς να ξέρουνποιος φακός επαφής είναι για ποιο μάτι. Σε αυτό το άρθρο του Lentiamo, θα σας πούμε για ένα κόλπο που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε!

Είμαστε ένα κορυφαίο διαδικτυακό κατάστημα με οπτικούς, επομένως συστήνουμε ιδιαίτερα τις συμβουλές της ομάδας των ειδικών μας για εσάς, ειδικά όταν ξεκινάτε με αυτό το είδος προϊόντος.

Πώς ξέρετε ποιος φακός είναι ο δεξιός και ποιος ο αριστερός;

Εκ πρώτης όψεως, δύο φακοί επαφής μπορεί να φαίνονται ίδιοι αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι ίδιοι μόνο όσον αφορά την εμφάνισή τους. Όπως γνωρίζετε, είναι πολύ συνηθισμένο να υπάρχει διαφορετική τιμή διοπτρίας στο κάθε μάτι, επομένως κάθε φακός πρέπει να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να βλέπετε καθαρά και από τα δύο μάτια.

Επομένως, η απάντηση στο πώς να μάθετε ποιος φακός ανήκει σε κάθε μάτι είναι πραγματικά απλή: χρησιμοποιήστε θήκες φακών επαφής για να μπορείτε να τους αποθηκεύετε πάντα στη σωστή πλευρά. Συνήθως το δεξιό υποδεικνύεται με τα αρχικά R (Right - Δεξιό) και το αριστερό με τα αρχικά L (Left - Αριστερό).

Αριστερή και δεξιά θήκη φακών επαφής

Αγοράστε τη θήκη των φακών επαφής σας στο Lentiamo

Δεν έχετε βρει ακόμα μέρος για να αποθηκεύσετε τους μηνιαίους ή τριμηνιαίους φακούς σας; Στο Lentiamo μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και υγρά καθαρισμού για φακούς ώστε η φροντίδα των ματιών σας να μην διακυβεύεται ποτέ.

Τώρα που έχετε την απάντηση που χρειάζεστε για το πώς να καταλάβετε ποιος φακός είναι για ποιο μάτι, μην καθυστερείτε άλλο να αγοράσετε τη δική σας θήκη για να έχετε κάθε φακό πάντα στη σωστή θέση. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε!

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα