Ανατρέξτε στον οδηγό γυαλιών ηλίου 😎

Σύνδεση

Παρουσιάζουμε τη νέα συλλογή γυαλιών Lentiamo

Πίνακας περιεχομένων

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε επίσημα την κυκλοφορία της αποκλειστικής μας συλλογής γυαλιών Lentiamo! Η πρωτότυπη σειρά ποιοτικών γυαλιών οράσεως, ηλίου και γυαλιών blue light σχεδιάστηκε για εσάς από την ομάδα κορυφαίων οπτομετρών μας στην Πράγα.

Δείτε πως τα Lentiamo γυαλιά οράσεως αντιπροσωπεύουν όλα όσα πρεσβεύουμε: υψηλή ποιότητα, εκλεπτυσμένα σχέδια και προσιτές τιμές.

Το Backround της συλλογής γυαλιών Lentiamo

Οι οπτομέτρες του Lentiamo συμβουλεύτηκαν εσάς, τους πελάτες μας, για να καθορίσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας για γυαλιά. Ήθελαν να διασφαλίσουν ότι όλοι οι σκελετοί και οι φακοί μας ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις, στις απαιτήσεις και στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας σας.

Το αποτέλεσμα; Μοναδικά γυαλιά που συνδυάζουν μέγιστη άνεση, στυλ και ανθεκτικότητα.

Τι κάνει τη συλλογή γυαλιών Lentiamo ξεχωριστή;

Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που να είναι διαφορετικό και να προσφέρει πραγματική αξία. Τα διάσημα γυαλιά γνωστών σχεδιαστών μπορεί να είναι απαγορευτικά ακριβά. Παρατηρήσαμε την ανάγκη για γυαλιά υψηλής ποιότητας με προσιτές τιμές και κομψά σχέδια.

Οι εξειδικευμένοι οπτομέτρες και οι σχεδιαστές μας έκαναν επιμελή έρευνα και διεξήγαγαν μακροχρόνιες δοκιμές για να βρουν τα καλύτερα υλικά, σχέδια και τις πιο χρήσιμες τεχνολογίες. Τι σκέφτηκαν;

Οι φακοί

κοντινό πλάνο φακών γυαλιών οράσεως με κέλυφος χελώνας

Οι φακοί Lentiamo προσφέρουν οπτική άνεση και διαθέτουν πλεονεκτήματα που κάνουν τη χρήση γυαλιών συνολικά πιο ευχάριστη. Ακολουθούν ορισμένα άλλα επιθυμητά οφέλη των γυαλιών Lentiamo:

  • Όλοι οι φακοί των γυαλιών είναι αντι-ανακλαστικοί οι οποίοι μειώνουν την αντηλιά και τις αντανακλάσεις για βελτιωμένη οπτική σαφήνεια και μειωμένη κόπωση των ματιών, ενώ παράλληλα αυξάνουν την οπτική άνεση σε φωτεινά ή εξωτερικά περιβάλλοντα.
  • Οι συνταγογραφούμενοι και μη συνταγογραφούμενοι φακοί μπορούν να εξοπλιστούν με υδρόφοβες και αντιστατικές επιστρώσεις για να διευκολύνουν τον καθαρισμό από πιτσιλιές, δακτυλικά αποτυπώματα, σκόνη και βρωμιά.
  • Η τεχνολογία Blue420 φιλτράρει το μπλε φως υψηλής ενέργειας, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών, τους πονοκεφάλους και τις διαταραχές του ύπνου (περισσότερο από πολλούς άλλους κατασκευαστές).
  • Προστατεύουν τα μάτια από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες UV, μειώνοντας τον κίνδυνο οφθαλμικών βλαβών και οφθαλμικών παθήσεων.

Τι είναι η τεχνολογία Blue420;

Το μπλε φως θεωρείται ότι είναι ένα μήκος κύματος υψηλής ενέργειας που πέφτει στο φάσμα του ορατού φωτός γύρω στα 380-500 nm. Οι ποιοτικοί φακοί μπλε φωτός θα πρέπει ιδανικά να στοχεύουν μήκη κύματος σε αυτό το εύρος για να είναι αποτελεσματικοί.

Η τεχνολογία Blue420 του Lentiamo φιλτράρει το μπλε φως σε μήκη κύματος περίπου 420 nm. Το υψηλό επίπεδο προστασίας του ξεπερνά πολλούς άλλους κατασκευαστές στην αγορά. Το Blue420 φιλτράρει επίσης χωρίς την ανεπιθύμητη κίτρινη απόχρωση που παρατηρείται συνήθως σε άλλους φακούς. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε την όρασή σας και να βλέπετε τα χρώματα πιο φυσικά κατά τη διάρκεια χρήσης μίας οθόνης

Το Blue420 είναι στάνταρ για όλα τα γυαλιά Lentiamo blue light. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα κορυφαία μοντέλα blue light που υπάρχουν διαθέσιμα!

Οι σκελετοί

κοντινή εικόνα διαυγούς οξικού σκελετού γυαλιών lentiamo

Κάθε σχήμα και υλικό ενός σκελετού επιλέχτηκε προσεκτικά και δοκιμάστηκε για να διασφαλιστεί ότι ήταν άνετο στην χρήση για όλη την ημέρα. Οι σκελετοί εφαρμόζουν σωστά στη μύτη, τους κροτάφους και τα αυτιά σας χωρίς επιπλέον βάρος ή ενοχλήσεις. Δείτε τι κάνει τους σκελετούς μας να ξεχωρίζουν:

  • Κατασκευασμένοι από ανθεκτικά και ελαφριά υλικά για μακροχρόνια άνεση.
  • Φέρουν το λογότυπο Lentiamo που εγγυάται την αυθεντικότητα και τη δεξιοτεχνία κάθε μοντέλου.
  • Διατίθενται σε μια σειρά χρωμάτων και σχεδίων που θα ταιριάξουν σε κάθε σχήμα προσώπου και χρώματος μαλλιών.

Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας μέσα από την μεγάλη συλλογή γυαλιών ηλίου Lentiamo ώστε να διαλέξετε χρώματα, σχέδια, σχήματα αλλά και το κατάλληλο υλικό κατασκευής που θα θέλατε για τα γυαλιά σας.

Η θήκη

καφέ θήκη γυαλιών με σκούρο μπλε κουτί και πανί μικροϊνών

Η ομάδα των οπτικών μας παρατήρησε ότι πολλά γυαλιά έρχονται με θήκες χαμηλής ποιότητας. Η αξία της θήκης ενός μοντέλου Lentiamo γυαλιών ταιριάζει με την υψηλή ποιότητα των σκελετών και των φακών τους. Τι παρέχεται με τα γυαλιά σας;

  • Ανακυκλώσιμο κουτί από χαρτόνι.
  • Υψηλής ποιότητας, ανθεκτική vegan δερμάτινη θήκη για να είναι τα γυαλιά σας ασφαλή.
  • Εξαιρετικά μαλακό πανί καθαρισμού για να προστατεύει τα γυαλιά σας από γρατσουνιές και βρομιές.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα αγαπημένα μας γυαλιά οράσεως Lentiamo που συνδυάζονται με μία τέτοια θήκη.

Πάρτε τα γυαλιά οράσεως Lentiamo σήμερα

Η συλλογή μας από γυναικεία, ανδρικά ή unisex γυαλιά οράσεως, ηλίου και blue light δημιουργήθηκε με εσάς στο μυαλό μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε την ποιότητα, τα προσεγμένα σχέδια και τις προσιτές τιμές όσο κι εμείς.

Ενθουσιαστήκατε; Ρίξτε μια ματιά στις συλλογές μας και παραγγείλετε τα γυαλιά σας σήμερα.

Σας ευχαριστούμε που γίνατε ένα σημαντικό μέρος της συλλογής των γυαλιών Lentiamo.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα