Αποκλειστικές εκπτώσεις 🔥

Σύνδεση

Τι θα συμβεί αν κοιμηθώ με τους φακούς;

Jakub Odcházel, DiS.

Ιατρικά ελεγμένο από Jakub Odcházel, DiS., Επικεφαλής οπτικός, στις 10/12/2020. Γράφτηκε από Lentiamo

Είναι γνωστό ότι είναι σημαντικό να βγάζετε τους φακούς επαφής σας κατά την διάρκεια του ύπνου προκειμένου να μειωθεί η πιθανότητα μολύνσεων των ματιών.

Σύμφωνα με τους Αυστραλούς επιστήμονες, υπάρχει 6.5 φορές μεγαλύτερος κίνδυνος φλεγμονής του κερατοειδούς σε άτομα που κοιμούνται ενώ φορούν φακούς επαφής.1

Για να αποφύγετε να ξυπνήσετε με κάποιο αρνητικό σύμπτωμα, διαβάστε τον οδηγό μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τους φακούς επαφής συνεχούς χρήσης!

4 γεγονότα σχετικά με τον ύπνο και τους φακούς επαφής που δεν θα πιστέψετε πως είναι αλήθεια

  • Επιστήμονες μελέτησαν 1.618 χρήστες φακών επαφής ηλικίας 12–17 ετών και διαπίστωσαν πως το 85% αυτών έχουν τουλάχιστον μια επικίνδυνη συνήθεια
  • 44% από αυτούς επισκέπτονται λιγότερο από μία φορά τον χρόνο τον οφθαλμίατρο τους
  • 30% κοιμούνται με φακούς επαφής, με 6 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης
  • 27% φορούν τους φακούς επαφής τους ενώ κολυμπούν, παρόλο που είναι πολύ ευαίσθητοι σε βακτηρίδια και μικρόβια

Τι θα συμβεί αν με πάρει ο ύπνος και φοράω φακούς επαφής;

Εξαρτάτε για πόση ώρα θα κοιμηθείτε. Μια ώρα περίπου, τόσο στο σπίτι, στο λεωφορείο ή ένας προγραμματισμένος υπνάκος δεν θα έπρεπε να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Μπορεί να έχετε θολή όραση και ελάχιστη ξηροφθαλμία για ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά.

Αλλά αν κοιμηθείτε με τους φακούς όλη την νύχτα, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα. Ως εκ τούτου, ο τύπος φακών επαφής που φοράτε μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι φακοί επαφής σιλικόνης υδρογέλης επιτρέπουν περισσότερο οξυγόνο να περάσει στον κερατοειδή, οπότε τα μάτια σας πιθανότατα να μην σας πονάνε τόσο. Από την άλλη, αν φοράτε φακούς απλής υδρογέλης, τα μάτια σας πιθανότατα θα είναι κόκκινα και θα καίνε όταν ξυπνήσετε και ίσως και να βλάψουν τον κερατοειδή.

Ο ύπνος με φακούς επαφής αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης των ματιών κατά 6 φορές.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκονται τα μάτια σας πριν κοιμηθείτε μπορούν να τα επηρεάσουν με διαφορετικούς τρόπους. Αν δεν φορούσατε τους φακούς για πολλή ώρα τότε δεν θα σας ενοχλήσουν και πολύ. Αλλά αν τους φορούσατε ήδη όλη την ημέρα και ειδικά σε περιβάλλον με σκόνη, οι φακοί σας θα έχουν συγκεντρώσει μικροοργανισμούς και αλλεργιογόνα: ένα σύντομο αλλά και απότομο βήμα για επιπεφυκίτιδα. Σε κάθε περίπτωση προστατεύστε τα μάτια σας από πιθανή φλεγμονή ή αποφύγετε τον κίνδυνο επιπεφυκίτιδας.

Ψάχνετε τους σωστούς φακούς επαφής για εσάς;

Μια μεγάλη γκάμα φακών υψηλής ποιότητας σας περιμένει στο Lentiamo!

Κορυφαίοι κατασκευαστές σας προσφέρουν μια ευρεία γκάμα από ημερήσιους και μηνιαίους φακούς σιλικόνης-υδρογέλης, συνεχούς χρήσης και με UV ή blue light φίλτρα.

Αγοράστε φακούς επαφής

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που ξεχάσω να αφαιρέσω τους φακούς επαφής κατά την διάρκεια της νύχτας;

Δεν συνιστάται να φοράτε τους φακούς κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά αν συμβεί, θυμηθείτε:

  • Μην αφαιρέσετε τους φακούς επαφής αμέσως μόλις ξυπνήσετε, ακόμα κι αν αισθάνεστε πολύ άβολα.
  • Προσπαθήστε να ανοιγοκλείσετε τα βλέφαρα σας αρκετές φορές έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να μαλακώσετε και ενυδατώσετε τους φακούς, μέσω του δακρυϊκού υγρού.
  • Εάν οι φακοί επαφής ακόμη δεν μπορούν να αφαιρεθούν, χρησιμοποιήστε οφθαλμικές σταγόνες για τα μάτια. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και υγρό καθαρισμού φακών επαφής ή καθαρό νερό για την ενυδάτωση των ματιών.
  • Εάν οι φακοί επαφής είναι αρκετά μαλακοί, μπορείτε πλέον να τους αφαιρέσετε προσεκτικά.
  • Προσπαθήστε να καθυστερήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την εφαρμογή νέων φακών. Αν φοράτε γυαλιά, χρησιμοποιήστε αυτά για την συγκεκριμένη μέρα.
  • Εάν ακόμα δεν αισθάνεστε καλά μετά από μερικές ώρες, επικοινωνήστε αμέσως με τον οφθαλμίατρο σας.
  • Σας συμβαίνει συχνά αυτό; Τότε θα ήταν καλύτερο να στραφείτε σε άλλους φακούς επαφής, οι οποίοι είναι πιο κατάλληλοι για τις συνήθειες σας.

Κοιμηθείτε καλύτερα με φακούς επαφής συνεχούς χρήσης

Εάν είστε από τα άτομα που τους αρέσει να κολλάνε στην τηλεόραση, σε ένα καλό τηλεοπτικό πρόγραμμα, ή να διαβάζουν το βιβλίο τους λίγο πριν κοιμηθούν ενώ βρίσκονται στο κρεβάτι, και μερικές φορές απλά παρασύρεστε και σας παίρνει ο ύπνος, οι συνεχείς φακοί είναι αυτό που σίγουρα θα θέλατε! Όπως εκφράζει και η ονομασία τους, αυτοί οι συνεχούς χρήσης για ύπνο φακοί επαφής, έχουν σχεδιαστεί να φοριούνται όλη την ώρα – ακόμα και στον ύπνο. Είναι κατασκευασμένοι από ειδικό υλικό σιλικόνης-υδρογέλης και επιτρέπουν στα ευαίσθητα μάτια να πάρουν αρκετό οξυγόνο ενώ κοιμούνται.

Οι φακοί επαφής συνεχούς χρήσης είναι επίσης διαθέσιμοι σε δεκαπενθήμερους ή μηνιαίους. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα χρήσης, οι φακοί πρέπει να πετιούνται. Φακοί επαφής όπως για παράδειγμα οι Lenjoy από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν. Όμως θα πρέπει πάντα να έχετε το νου σας για έναν καλό καθαρισμό των φακών επαφής!

Τα πιο σημαντικά γεγονότα με μια ματιά

  1. Μπορώ να κοιμηθώ με φακούς επαφής;

    Μπορείτε να κοιμηθείτε με φακούς επαφής εάν είναι ειδικοί φακοί επαφής συνεχούς χρήσης. Αυτοί οι ειδικοί φακοί επαφής παρέχουν στα μάτια την απαραίτητη υγρασία και το οξυγόνο έτσι αυτά να μην στεγνώνουν.

  2. Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να αφήσω τους φακούς επαφής στα μάτια μου κατά την διάρκεια της νύχτας;

    Ένας σύντομος ύπνος της μιας ώρας δεν βλάπτει κανέναν. Ωστόσο εάν αποφασίσετε να κοιμηθείτε όλη τη νύχτα θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής σας.
  3. Ποιος δεν πρέπει να κοιμάται με φακούς επαφής;

    Εάν πάσχετε από ευαίσθητα ή ξηρά μάτια τότε πρέπει πάντα να αφαιρείτε τους φακούς επαφής σας πριν πάτε για ύπνο (ακόμη και τους ειδικούς φακούς επαφής συνεχούς χρήσης). Εάν είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς να παραμένουν οι φακοί σας στα μάτια όλη τη νύχτα τότε σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε πρώτα έναν οφθαλμίατρο.
  4. Τι πρέπει να κάνετε εάν ο φακός επαφής σας πλέον δεν εφαρμόζει στα μάτια μετά τον ύπνο;

    Οι φακοί επαφής δεν μπορούν να γλιστρήσουν πίσω από τα μάτια σας καθώς αυτό είναι ανατομικά αδύνατο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον φακό επαφής σας απλώς σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη και προσεκτικά ελέγξτε στην επιφάνεια του ματιού για να τον βρείτε. Πιθανότατα απλώς να έχει γλιστρήσει λίγο στο πλάι.
  5. Πότε πρέπει να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής το αργότερο;

    Η αφαίρεση των φακών επαφής είναι απαραίτητη μετά το ξύπνημα το αργότερο.

Έχεις κοιμηθεί ποτέ με τους φακούς επαφής σου; Τι συνέβη; Γράψε μας τα δικά σου σχόλια παρακάτω. Κάθε σχόλιο απλά εξασφαλίζει καλύτερη βοήθεια και ενημέρωση πάνω σε αυτό το πρόβλημα.


1: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22521083
2: http://www.aappublications.org/…ntacts081717

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

  • Antreas

    Gia sas exo ipsili miopia kai sta dio matia persi piga strato kai kimomoun sinexia stin skopia exi tesera xronia forao fakous kai den exo gialia kai kimithika para poles fores me fakous mpori na m dimiourgise kati?

    Απάντηση
    • Lefteris
      Lentiamo.gr

      Αγαπητέ πελάτη,

      Εφόσον κάνατε χρήση φακών που τηρούν τις προδιαγραφές για συνεχή χρήση, δεν θα πρέπει να διατρέχεται κάποιον κίνδυνο. Καλό όμως θα ήταν να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας, ώστε να κάνει έναν ιατρικό έλεγχο στα μάτια σας για να σας δώσει μια πιο έγκυρη άποψη.

      Απάντηση
  • Μαρια

    Καλημερα, κοιμηθηκα με φακους επαφης και απο οταν ξυπνησα(1 ωρα τωρα) τα ματια μου ειναι κοκκινα, με τσουχουν και δεν μπορω να τα κρατησω ανοιιχτα

    Απάντηση
    • Lefteris
      Lentiamo.gr

      Αγαπητή μας πελάτισσα,

      Λυπούμαστε για το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε. Τα συμπτώματα που μας περιγράφετε δείχνουν πως η διαπερατότητα οξυγόνου των φακών πιθανότατα δεν ήταν αρκετή ώστε τα μάτια σας να οξυγονώνονται κατά την διάρκεια της νύχτας.

      Θα σας συμβουλεύαμε να επικοινωνήσετε με τον οφθαλμίατρο σας, καθώς αυτός μπορεί μετά από προσεκτική εξέταση να δει σχετικά με τα συμπτώματα σας, που μπορεί να οφείλονται αυτές οι ενοχλήσεις.

      Απάντηση
  • Μυρτώ

    Φορουσα φακους επαφής στη διυλεια δεν αντιλήφθηκα να χανω τον εναν Αλλα δεν τον βρισκω και μεσα στο ματι μου. Τι πρεπει να κανω;

    Απάντηση
    • Lefteris
      Lentiamo.gr

      Αγαπητή μας πελάτισσα,

      Σε περίπτωση που δοκιμάσετε να αγγίξετε με τον δέκτη του χεριού σας την κόρη του ματιού, θα πρέπει ο φακός έυκολα και γρήγορα να αφαιρεθεί από αυτό. Αν δεν νιώθετε πως αγγίζεται την επιφάνεια του φακού, τότε πιθανότατα αυτός να γλίστρησε και να έφυγε από το μάτι νωρίτερα .

      Σε περίπτωση που παρατηρείτε κάποιον ερεθισμό θα ήταν καλό να δοκιμάσετε κάποιο κολλύριο στο μάτι ώστε να καταπραΰνετε τον ερεθισμό.

      Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε διάφορα κολλύρια:
      https://www.lentiamo.gr/ofthalmikes-stagones.html

      Απάντηση
  • Sofia 4.

    Πριν τρεις μέρες κοιμήθηκα με τους φακούς επαφής και ξύπνησα μέσα στο βράδυ και τους αφαίρεσα. Απ' το επόμενο πρωί μέχρι και σήμερα έχω μια ενόχληση σαν να "ζαλίζομαι", σαν αυτήν την αίσθηση που μετά από πολλές ώρες βγάζεις τα γυαλιά. Παραδόξως όταν φοράω τα γυαλιά μου δεν ζαλίζομαι αλλά όταν δεν τα φοράω ή όταν δοκιμάζω να βάλω τους φακούς μου ζαλίζομαι αρκετά.

    Απάντηση
    • Lefteris
      Lentiamo.gr

      Αγαπητή μας πελάτισσα,

      Από το παράδειγμα που μας περιγράφετε, δεν είμαστε τόσο σίγουροι πως οι ζαλάδες τις οποίες αισθάνεστε σχετίζονται τόσο άμεσα με την χρήση των φακών επαφής, όσο με το πρόβλημα της πάθησης της όρασης σας.

      Θα σας συμβουλεύαμε να επικοινωνήσετε με τον οφθαλμίατρο σας, καθώς αυτός μπορεί μετά από προσεκτική εξέταση να δει σχετικά με την πάθηση σας, που μπορεί να οφείλονται αυτές οι ζαλάδες.

      Απάντηση
      • Sofia 4.

        Νομίζω ότι δεν το έθεσα σωστά. Νιώθω ότι δεν εστιάζουν εύκολα τα μάτια μου και είναι σαν να κουνιέται πολύ η εικόνα. Γι αυτό και μετά ζαλίζομαι.

        Απάντηση
        • Lefteris
          Lentiamo.gr

          Αγαπητή μας πελάτισσα,

          Από την περιγραφή σας, θα λέγαμε πως μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την καμπυλότητα των φακών (BC -Base curve) και αυτή να μην είναι η κατάλληλη για τα μάτια σας. Όπως μπορείτε να δείτε στην σελίδα του κάθε προϊόντος φακών επαφής, υπάρχει πάντα εκεί η παράμετρος της καμπυλότητας BC.

          Στην περίπτωση σας ενδέχεται η καμπυλότητα των φακών σας, να μην είναι η σωστή για τα μάτια σας με αποτέλεσμα να υπάρχει αστάθεια στην εφαρμογή τους μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

          Σε κάθε περίπτωση θα σας συμβουλεύαμε να επικοινωνήσετε με τον οφθαλμίατρο σας, καθώς αυτός μπορεί μετά από εξέταση να σας ορίσει την σωστή καμπυλότητα για τους φακούς επαφής σας.

          Απάντηση
  • Μαιρη

    Γεια σας σήμερα για πρώτη φορά κοιμήθηκα όλο το βράδυ με τους φακούς επαφής όταν ξύπνησα τρόμαξα διότι η όραση μου ήταν λες και υπήρχε καπνός μέσα στο δωμάτιο μήπως φταίει το γεγονός ότι οι φακοί επαφής μου είναι χρωματιστή ευχαριστώ

    Απάντηση
    • Georgios
      Lentiamo.gr

      Καθώς οι περισσότεροι φακοί δεν έχουν σχεδιαστεί για χρήση κατα τον ύπνο, χάνουν το νερό και την ελαστικότητά τους με αποτέλεσμα την αλλοίωση της όρασης.

      Παρακαλούμε τοποθετήστε τους στο ειδικό υγρό φακων τους, και πάντα να μεριμνείτε να αφαιρείτε φακούς επαφής πριν τον νυχτερινό ύπνο.

      Απάντηση
  • Ζηνα Λ.

    Τι θα συμβεί αν ξεχάστω και τρίψω το μάτι μου ενώ φοράω φακούς;

    Απάντηση
    • L.
      Lentiamo.gr

      Αγαπητή μας πελάτισσα,


      Συνήθως, τίποτα.

      Τα δύο αρνητικά που μπορεί να συμβούν είναι δυνητικά να πέσει όταν ξανανοίξετε τα βλέφαρά σας, και (ακόμα πιο σπάνια) να μετακινηθεί μέσα στο μάτι.

      Αν αυτό συμβεί, θα νιώσετε μια ενόχληση από το σημείο που έχει παγιδευτεί. Σε αυτήν την περίπτωση, παρακαλώ να κοιτάξετε στο αντιδιαμετρικό σημείο από οτι βρίσκεται ο φακός, και προσεκτικά να τον αφαιρέσετε αφού αποστειρώσετε τα χέρια σας.

      Εαν ξέρετε που βρίσκεται αλλα δεν μπορείτε να τον αφαιρέσετε, παρακαλώ να απευθυνθείτε σε εναν οφθαλμίατρο. Αν και δεν εγκυμονεί κάποιο άμεσο κίνδυνο η ύπαρξή του στο μάτι, καλό είναι να αφαιρεθεί διότι θα μαζεύει βακτήρια και δυνητικά στο μέλλον να γίνει εστία μόλυνσης.

      Απάντηση
  • Κατερίνα Σ.

    Έχω κοιμηθεί αρκετές φορές με τους φακούς επαφής χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο ένας από τους δύο έλειπε. Δεν τον νιώθω μέσα στο ματι μου αλλά δεν είναι λίγο δύσκολο να βγήκε από αυτο ενώ κοιμομουν;

    Απάντηση
    • Georgios
      Lentiamo.gr

      Αγαπητή μας πελάτισσα,


      Υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο φακός να έχει
      πέσει από το μάτι σας ενώ κοιμόσασταν, καθώς
      όταν χάνει την ενυδάτωσή του μειώνεται και
      η ικανότητα του φακού να εφάπτεται σωστά
      στο μάτι.


      Υπάρχει επίσης και η πιθανότητα να έχει
      μετακινηθεί στο πλάι (μέσα) του ματιού, και
      δυνητικά να νιώθετε μια ενόχληση από το
      σημείο που έχει παγιδευτεί.


      Σε αυτήν την περίπτωση, παρακαλώ να
      κοιτάξετε στο αντιδιαμετρικό σημείο από
      οτι βρίσκεται ο φακός, και προσεκτικά να τον
      αφαιρέσετε αφού αποστειρώσετε τα
      χέρια σας.


      Εαν ξέρετε που βρίσκεται αλλα δεν
      μπορείτε να τον αφαιρέσετε, παρακαλώ να
      απευθυνθείτε σε εναν οφθαλμίατρο. Αν και
      δεν εγκυμονεί κάποιο άμεσο κίνδυνο η ύπαρξή
      του στο μάτι, καλό είναι να αφαιρεθεί διότι
      θα μαζεύει βακτήρια και δυνητικά στο μέλλον
      να γίνει εστία μόλυνσης.


      Απάντηση
  • Ευη

    Δυστυχώς κοιμάμαι μέρες με φακούς χωρίς να τους αφαιρέσω καθόλου και όμως μόλις πλυθω το πρωί βλέπω μια χαρά. Λογικά τα δάκρυα μου θα έχουν καθαριστικες ιδιότητες

    Απάντηση
    • Georgios
      Lentiamo.gr

      Αγαπητή μας πελάτισσα,


      Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.


      Αν και τα δάκρυα των ματιών ασφαλώς έχουν
      απολυμαντικές ιδιότητες, συνιστάται η
      χρήση του υγρού φακών κατα την διάρκεια της
      νύχτας, πρώτον διότι ο φακός πρόκειται για
      ξένο σώμα στο μάτι σας και η διαρκής χρήση
      του μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, δεύτερον
      διότι η επιφάνεια ανάμεσα στον φακό και το
      μάτι σας είναι πολύ ευδόκιμη για την
      ανάπτυξη μικροβίων και την συσσώρευση
      σκόνης (καθώς τα δάκρυα δεν μπορούν να
      ξεπλύνουν το σημείο αυτό όσο τους φοράτε),
      και τέλος διότι το υλικό κατασκευής του
      φακού χρειάζεται ενυδάτωση ανα τακτά
      χρονικά διαστήματα για να διατηρεί τα
      χαρακτηριστικά του καθ'όλη την διάρκεια του
      χρόνου ζωής του φακού.


      Απάντηση
  • Ματούλα Π.

    Νομίζω είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και προσωπικά είχα αρκετά τρεχάματα λόγω του ότι κοιμόμουν με φακούς κάποιες μέρες. Από τότε έχω προσπαθήσει να βελτιώσω πολύ τον ύπνο μου συνολικά, όπως έκανα και με το στρώμα που άλλαξα και πρόλαβα προσφορές από εδώ https://elitestrom.gr/proionta/stromata/

    Απάντηση
    • Lefteris
      Lentiamo.gr

      Αγαπητέ μας πελάτη,


      Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.


      Απάντηση
  • Evi K.

    Εγω εχω πολύ αστιγματισμό για αυτό τό λόγο γίνεται η παραγγελία στην Αμερική Είναι μηνιαίοι Εγω παλαιότερα επερνα για ενα χρόνο Τωρα μου είπαν ότι μόνο μηνιαιους μπορω να παρω Κοιμηθηκα εχθές με τους φακούς Σήμερα δεν μπορώ να τους αφαιρεσω Προσπάθησα και νομίζω θα βγει τό μάτι μου Δε βγαίνουν με τίποτα γι αυτό κι αυριο θα παω σε οφθαλμιατρο

    Απάντηση
    • Lefteris
      Lentiamo.gr

      Αγαπητέ μας πελάτη,


      Στην περίπτωση σας θα σας συμβουλεύαμε να
      επικοινωνήσετε άμεσα με τον οφθαλμίατρο
      σας, καθώς μόνο αυτός μπορεί να σας
      υποδείξει τις απαραίτητες ενέργειας για
      την καλύτερη υγεία των ματιών σας.


      Απάντηση
  • Stelina A.

    Nai kai egw otan koimithika me tous fakous epafis eida 3d oneira

    Απάντηση
    • Lefteris
      Lentiamo.gr

      Αγαπητέ μας πελάτη,


      Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.


      Απάντηση
  • Δαναη Μ.

    οταν κπιμηθηκα με τοθσ φακοθσ επαφησ μοθ ειδα 3D ονειρο

    Απάντηση
    • Stelina A.

      GEIA DANAH

      Απάντηση
      • Δαναη Μ.

        ohhhh geia stelina kain esy edw ;)

        Απάντηση
    • Lefteris
      Lentiamo.gr

      Αγαπητέ μας πελάτη,


      Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.


      Απάντηση
  • Έλενα

    Κοιμήθηκα με φακούς σιλικόνης υδρογέλης μηνιαίους και το κατάλαβα όταν πήγα την άλλη μέρα το μεσημεράκι να τους ... βάλω και δεν τους βρήκα στη θέση τους. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν τους είχα βγάλει το προηγούμενο βράδυ. Συνέχισα να τους φοράω την υπόλοιπη μέρα και τους έβγαλα κανονικά το βράδυ της 2ης μέρας, χωρίς την παραμικρή ενόχληση στα μάτια.

    Απάντηση
    • Lefteris
      Lentiamo.gr

      Αγαπητέ μας πελάτη,


      Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας, και
      που μοιραστήκατε μαζί μας την προσωπική σας
      εμπειρία.


      Απάντηση

Επόμενα 4 σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Best selling προϊόντα