Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

Σύνδεση

Γιατί οι φακοί επαφής είναι πιο χρήσιμοι από τα γυαλιά κατά την χειμερινή περίοδο;

Καθώς ο καιρός σιγά σίγα γίνετε όλο και πιο κρύος, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να μιλήσουμε για τα οφέλη που προσφέρουν οι φακοί επαφής σε χαμηλές θερμοκρασίες. Πολλοί άνθρωποι φορούν φακούς επαφής την κρύα εποχή, ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες είναι υπό το μηδέν. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η θερμοκρασία του σώματος μπορεί να επηρεάσει τη θερμοκρασία των φακών επαφής σας, οπότε μην ανησυχείτε ότι θα παγώσουν στο πολύ κρύο.

Αν επρόκειτο να συγκρίνουμε τους φακούς επαφής με τα γυαλιά κατά τη διάρκεια της χειμερινής εποχής, ετοιμάσαμε μια λίστα με τα 3 πιο ουσιαστικά πλεονεκτήματα που έχουν οι φακοί επαφής:

Οι φακοί επαφής δεν θολώνουν

Κατά την χειμερινή εποχή λόγω διακυμάνσεων της θερμοκρασίας, οι φακοί-τζάμια των γυαλιών τείνουν να θολώνουν πολύ εύκολα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους φακούς επαφής. Οι βροχοπτώσεις (βροχή ή χιόνι) δεν επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητά τους. Δεν θα θαμπώσει η επιφάνεια τους όπως στα γυαλιά, και θα έχετε πάντα καθαρή όραση καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι θα μπορείτε να απολαύσετε ένα πολύ ευρύτερο οπτικό πεδίο, λόγω της απουσίας σκελετού που αντιθέτως τα γυαλιά έχουν, και αυτός είναι σίγουρα ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο οι φακοί επαφής είναι πολύ πιο άνετοι στην χρήση τους κατά την χειμερινή εποχή.

Σας επιτρέπουν να ασκείτε διάφορα χειμερινά σπορ

Σε αντίθεση με τα γυαλιά, οι φακοί επαφής μπορούν να φορεθούν πολύ εύκολα και άνετα κάτω από τα γυαλιά γυαλιού. Είστε φαν του σκι, αλλά έχετε ένα κάποιο μικρό πρόβλημα στα μάτια σας, όπως μυωπία ή αστιγματισμό; Το σωστό ζευγάρι φακών επαφής, που μπορείτε να φορέσετε κάτω από τα γυαλιά του σκι, θα σας προσφέρει ένα εξαιρετικό οπτικό πεδίο και βελτιωμένη άνεση, σε αντίθεση με τα κλασικά γυαλιά. Θα είστε σε θέση να ασκήσετε οποιοδήποτε χειμερινό σπορ, με καλύτερη ορατότητα στις πλαγιές και στις στροφές.

Είναι πολύ πιο άνετοι

Όταν φοράτε φακούς επαφής και έξω κάνει κρύο, μπορείτε να εφαρμόσετε και καλύτερα την κουκούλα ή το καπέλο στο κεφάλι σας, χωρίς να αισθάνεστε άβολα. Επίσης επειδή χρησιμοποιείτε φακούς επαφής αντί των γυαλιών σας, μπορείτε να ντυθείτε καλύτερα, έτσι ώστε ο κρύος αέρας να μην σας κάνει να αρρωστήσετε. Αυτή η δυσφορία που συνήθως σας προκαλεί ο σκελετός των γυαλιών εξαφανίζεται. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής εποχής, σας συνιστούμε να φοράτε ημερήσιους Φακούς Επαφής που βάζετε το πρωί, και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα καθώς τους απομακρύνετε το βράδυ.

Εντάξει τώρα, ας ανακεφαλαιώσουμε τους λόγους για τους οποίους οι φακοί επαφής είναι προτιμότεροι στην χρήση τους από τα γυαλιά, κατά την χειμερινή εποχή. Αν είστε λάτρεις των χειμερινών σπορ, είστε τυχεροί αν επιλέξετε φακούς επαφής, αφού μπορούν εύκολα να φορεθούν κάτω από τα γυαλιά του σκι για παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να τους φοράτε ακόμα και αν έχετε φορέσει πολλά ρούχα πάνω σας. Ωστόσο, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα των φακών είναι ότι δεν θαμπώνουν, έτσι θα απολαύσετε ένα πολύ καλύτερο οπτικό πεδίο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της χειμερινής περιόδου.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα