Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

Σύνδεση

Make up και φακοί επαφής; Εύκολο!

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι επειδή φορούν φακούς επαφής δεν μπορούν να κάνουν μακιγιάζ. Δεν είναι αλήθεια. Ειδικά όταν υπάρχουν τόσες συμβουλές από ειδικούς για το πώς να φοράτε μακιγιάζ και φακούς επαφής και ταυτόχρονα να έχετε χαρούμενα μάτια. Συμβουλές σαν τις δικές μας, για παράδειγμα …

1. Εφαρμογή: Πρώτα οι φακοί και μετά το μακιγιάζ

Η εφαρμογή μακιγιάζ μπορεί να είναι δύσκολη οπότε είναι λογικό να βάλετε πρώτα τους φακούς επαφής για να σας βοηθήσουν να „δείτε“ καλύτερα. Αυτό επίσης έχει ως πλεονέκτημα την μείωση του κινδύνου σε περίπτωση που ο φακός ακουμπήσει πάνω στη μάσκαρα ή πούδρα με αποτέλεσμα να προκαλέσει μόλυνση των ματιών.

2. Αφαίρεση: Πρώτα οι φακοί και μετά το μακιγιάζ

Ίδια σειρά. Διαφορετικοί λόγοι. Είναι καλή ιδέα να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής προτού αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας. Η αφαίρεση των φακών είναι εύκολη υπόθεση και με αυτό το τρόπο αποφεύγετε πιθανών μόλυνση των φακών από το μακιγιάζ, που παρεμπιπτόντως πρέπει να είναι απαλό και υποαλλεργικό.

3. Έλεγχος ποιότητας

Οι φακοί επαφής κάνουν τα μάτια πιο ευάλωτα σε φλεγμονή και λοίμωξη, έτσι η αγορά προϊόντων καλής ποιότητας είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει ερεθισμό. Θα ήταν καλό να χρησιμοποιείτε φακούς που έχουν ελεγχθεί οφθαλμολογικά, και όλα τα προϊόντα θα πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά για να διατηρηθεί η ποιότητά τους.

4. Λάθος συναγερμός;

Δεν είναι καλή ιδέα να φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες αν είστε χρήστης φακών επαφής. Ο συνδυασμός της κόλλας και των φακών για τα μάτια είναι λίγο ανησυχητικός. Αλλά αν απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε, είναι καλύτερο να τις εφαρμόσετε αφού η κόλλα έχει στεγνώσει εντελώς.

5. Τύποι μακιγιάζ και φακών

Το είδος του μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά ως προς το πόσο είναι συμβατό με τους φακούς επαφής. Όλα έχουν να κάνουν με την αποφυγή των μολυσματικών ουσιών και ρύπων στο μάτι. Έτσι αποφεύγεται τις σκιές σε σκόνη – επιλέξτε κρεμώδες – και προσπαθήστε να μείνετε μακριά από τα μακιγιάζ που έχουν ως βάση το λάδι για την εφαρμογή κοντά στα μάτια. Ποτέ μην εφαρμόζετε eyeliner και αν μπορείτε επιλέξετε φακούς μιας χρήσης.

6. Σεβαστείτε τα μάτια σας

Αν νοιώθετε φαγούρα στα μάτια σας, πόνο ή κοκκινίλα για οποιοδήποτε λόγο, αποφεύγετε να φοράτε μακιγιάζ με όλα μαζί. Και εάν το πρόβλημα δεν υποχωρεί, επισκεφθείτε τον οπτικό σας ή το γιατρό. Να θυμάστε: Δεν μπορείτε να φαίνεστε καλά χωρίς να δείτε καλά. Διαβάστε και πως μπορείτε να ξεκουράσετε τα μάτια σας!

Έχετε συμβουλές για την εφαρμογή μακιγιάζ; Ή ίσως έχετε κάποιες ιστορίες να μοιραστείτε που θα βοηθήσει τους άλλους να μάθουν τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουν. Ενημέρωσε μας!

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα