Έκτακτη προσφορά: Αθλητικά γυαλιά ηλίου 🔥

Σύνδεση

Κριθή (Κριθαράκι) - Πως θεραπεύεται

Δεν θα σταθούμε στην ερώτηση, τι είναι η Κριθή (Κριθαράκι) ή πώς φαίνεται. Πιθανόν πολλοί από εσάς θα ξέρετε ότι αυτό είναι κάτι που κάνει τη ζωή σας λίγο πιο δύσκολη. Ειδικά για χρήστες φακών επαφής. Γιατί; Επειδή πονάει, τσιμπάει, και δεν φαίνεται ωραίο. Για όλους εμάς τους χρήστες φακών, μας αναγκάζει να φοράμε ξανά γυαλιά, κάτι που μέχρι τώρα αποφεύγαμε. Γιαυτό και η πρόληψη είναι ότι πιο σημαντικό για τα μάτια μας.

Προστασία από την καταπόνηση των ματιών

Σίγουρα θα αναρωτιέστε αν είναι κάτι κολλητικό; Δεν είναι ασθένεια, αλλά περισσότερο κακή λειτουργία των αδένων που παράγουν έλαια. Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τον οπτικό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα! Πολύ υψηλές ή χαμηλές διοπτρίες αυξάνουν την καταπόνηση των ματιών. Αποφύγετε την υπερβολική εστίαση και την χρήση του υπολογιστή για πολλές ώρες ή το διάβασμα με χαμηλό φωτισμό. Δοκιμάστε οφθαλμικές σταγόνες με υαλουρονικό οξύ. Όλα αυτά δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την υγεία των ματιών σας;

Καλή Υγιεινή

Τι είναι το Χαλάζιο; Μερικές φορές συγχέεται η κριθή (κριθαράκι) με το χαλάζιο, αν και τελικά, είναι λίγο διαφορετικές περιπτώσεις. Και στις δύο όμως, ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός και ισχύει για όλους, επειδή πολλές φορές τρίβουμε τα μάτια μας με μολυσμένα χέρια και αυξάνουμε δραματικά τον κίνδυνο μόλυνσης. Ποίοι αγγίζουν τα μάτια τους συχνά; Οι χρήστες φακών επαφής, φυσικά! Επιλέξτε ένα από τα υγρά για φακούς υψηλής ποιότητας, για να καθαρίζετε με σιγουριά τους φακούς και να μειώσετε τον κίνδυνο της εμφάνισης της Κριθής.

Τι να κάνετε εάν η Κριθή έχει ήδη εμφανιστεί;

Μην απελπίζεστε. Μάλλον δεν θα μπορέσετε να φορέσετε φακούς επαφής για όσες μέρες αυτό διαρκεί. Προσοχή, μην αγγίζετε ή πιέζετε το εξάνθημα, καθώς η λοίμωξη μπορεί να εξαπλωθεί στο υπόλοιπο μάτι. Επίσης συνίσταται οι γυναίκες να μην φορούν μακιγιάζ. Αν ο πόνος είναι ανυπόφορος ή το πρόβλημα δεν έχει εξαφανιστεί μέσα σε δύο εβδομάδες, επισκεφθείτε το γιατρό σας.

Όλη η ομάδα του Lentiamo σας εύχεται να φοράτε τους φακούς επαφής σας αδιάκοπα.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα