Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Πώς να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής + ΒΙΝΤΕΟ

Πως βγάζω τους φακούς επαφής, ρωτάτε συχνά.

Η αφαίρεση των φακών επαφής, γίνεται ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη μετά από μερικές προσπάθειες. Ο οπτικός μας, συνιστά αυτή τη μέθοδο αφαίρεσης του φακού, καθώς είναι βολική για τους αρχάριους χρήστες.

Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες με απλά βήματα

Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 1o Βήμα 1o: Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε, όπως θήκη και υγρό φακών. Πλύνετε καλά τα χέρια και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα που δεν θα αφήσει χνούδια. Οι γυναίκες θα πρέπει πάντα να βγάζουν τους φακούς επαφής, πριν την αφαίρεση του make-up!Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 2o Βήμα 2o: Γεμίζουμε την θήκη με υγρό και βεβαιωθείτε ότι αλλάζετε καθημερινά το υγρό. Αν χρησιμοποιείτε δεκαπενθήμερους ή μηνιαίους φακούς, κρατάτε πάντα μαζί σας υγρό και θήκη φακών.Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 3o Βήμα 3o: Κρατήσετε το άνω βλέφαρο και κάτω βλέφαρο με τα δάχτυλα σας. Κοιτάξτε ευθεία και πιέστε πολύ απαλά το φακό με τον δείκτη και τον αντίχειρα. Ο φακός θα χαλαρώσει και έτσι γίνεται πιο εύκολη η αφαίρεση.Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 4o Βήμα 4o: Ξεπλύνετε τους φακούς και τοποθετήστε τους στην θήκη με καθαρό υγρό φακών. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες σωστά για το πώς να διατηρήσετε τους φακούς επαφής. Δεξί μάτι – θέση- R, αριστερό μάτι – θέση- L. Επαναλάβετε με το άλλο μάτι. Κλείστε την θήκη καλά και φυλάξτε την σε ξηρό μέρος.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογή φακών επαφής + βίντεο

Κλείστε ένα ραντεβού με τον γιατρό-οπτικό σας, ο οποίος θα ελέγξει τα μάτια σας και θα βρει τους σωστούς φακούς που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Επόμενο βήμα; Πάτα το like και θα σε λατρεύουμε για πάντα :)

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Διαβάστε επίσης…

Οι 10 καλύτερες σε πωλήσεις οφθαλμικές σταγόνες

Ποιες οφθαλμικές σταγόνες ήταν οι πιο δημοφιλείς το 2017; Μήπως οι δικές σας είναι μεταξύ αυτών;

Άνοιξε το άρθρο

Πακέτα φακών επαφής με ειδικές τιμές - 5 συνδυασμοί φακών επαφής και υγρών με έκπτωση

Φακοί επαφής και υγρά καθαρισμού σε οικονομικά πακέτα; Χάρη σε αυτά τα πακέτα, γλιτώνετε τουλάχιστον…

Άνοιξε το άρθρο

Οι κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου (Trends Καλοκαίρι 2018)

Ray-Ban, Emporio Armani, Oakley, Gucci. Ποιανού σχεδιαστή τα γυαλιά ηλίου ήταν τα πιο δημοφιλή για το 2017;

Άνοιξε το άρθρο

Μήπως τα Ray-Ban σου είναι ψεύτικα;

Πως να καταλάβετε αν τα γυαλιά ηλίου Ray-Ban είναι ψεύτικα; Λίγα λεπτά προσοχή στο άρθρο μας, μπορούν να σας γλυτώσουν χρήματα.

Άνοιξε το άρθρο