Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Πώς να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής + ΒΙΝΤΕΟ

Πως βγάζω τους φακούς επαφής, ρωτάτε συχνά.

Η αφαίρεση των φακών επαφής, γίνεται ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη μετά από μερικές προσπάθειες. Ο οπτικός μας, συνιστά αυτή τη μέθοδο αφαίρεσης του φακού, καθώς είναι βολική για τους αρχάριους χρήστες.

Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες με απλά βήματα

Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 1o Βήμα 1o: Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε, όπως θήκη και υγρό φακών. Πλύνετε καλά τα χέρια και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα που δεν θα αφήσει χνούδια. Οι γυναίκες θα πρέπει πάντα να βγάζουν τους φακούς επαφής, πριν την αφαίρεση του make-up!Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 2o Βήμα 2o: Γεμίζουμε την θήκη με υγρό και βεβαιωθείτε ότι αλλάζετε καθημερινά το υγρό. Αν χρησιμοποιείτε δεκαπενθήμερους ή μηνιαίους φακούς, κρατάτε πάντα μαζί σας υγρό και θήκη φακών.Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 3o Βήμα 3o: Κρατήσετε το άνω βλέφαρο και κάτω βλέφαρο με τα δάχτυλα σας. Κοιτάξτε ευθεία και πιέστε πολύ απαλά το φακό με τον δείκτη και τον αντίχειρα. Ο φακός θα χαλαρώσει και έτσι γίνεται πιο εύκολη η αφαίρεση.Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 4o Βήμα 4o: Ξεπλύνετε τους φακούς και τοποθετήστε τους στην θήκη με καθαρό υγρό φακών. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες σωστά για το πώς να διατηρήσετε τους φακούς επαφής. Δεξί μάτι – θέση- R, αριστερό μάτι – θέση- L. Επαναλάβετε με το άλλο μάτι. Κλείστε την θήκη καλά και φυλάξτε την σε ξηρό μέρος.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογή φακών επαφής + βίντεο

Κλείστε ένα ραντεβού με τον γιατρό-οπτικό σας, ο οποίος θα ελέγξει τα μάτια σας και θα βρει τους σωστούς φακούς που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Επόμενο βήμα; Πάτα το like και θα σε λατρεύουμε για πάντα :)

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Διαβάστε επίσης…

Έξυπνες ιδέες για το Halloween 2018: Εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ

Halloween! Θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής στο πάρτι, αλλά δεν έχετε χρόνο για να φτιάξετε την τέλεια εμφάνιση;

Άνοιξε το άρθρο

Νέα προϊόντα στο δικό μας e-shop

Πλέον έχουμε νέο υγρό για φακούς που φτιάχτηκε για εμάς, επεκτείναμε την προσφορά στα παιδικά γυαλιά ηλίου και φέραμε νέους προηγμένους φακούς.

Άνοιξε το άρθρο

Τα “Ναι“ και “Όχι“ των Halloween φακών επαφής

Όταν φοράτε φακούς επαφής, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε αυστηρά.

Άνοιξε το άρθρο

Τι θα συμβεί αν κοιμηθώ με τους φακούς;

Είναι γνωστό μεταξύ όλων των χρηστών φακών επαφής, ότι είναι καλύτερο να τους βγάζετε κατά την διάρκεια του ύπνου…

Άνοιξε το άρθρο