Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Πώς να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής + ΒΙΝΤΕΟ

Πως βγάζω τους φακούς επαφής, ρωτάτε συχνά.

Η αφαίρεση των φακών επαφής, γίνεται ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη μετά από μερικές προσπάθειες. Ο οπτικός μας, συνιστά αυτή τη μέθοδο αφαίρεσης του φακού, καθώς είναι βολική για τους αρχάριους χρήστες.

Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες με απλά βήματα

Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 1o Βήμα 1o: Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε, όπως θήκη και υγρό φακών. Πλύνετε καλά τα χέρια και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα που δεν θα αφήσει χνούδια. Οι γυναίκες θα πρέπει πάντα να βγάζουν τους φακούς επαφής, πριν την αφαίρεση του make-up!Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 2o Βήμα 2o: Γεμίζουμε την θήκη με υγρό και βεβαιωθείτε ότι αλλάζετε καθημερινά το υγρό. Αν χρησιμοποιείτε δεκαπενθήμερους ή μηνιαίους φακούς, κρατάτε πάντα μαζί σας υγρό και θήκη φακών.Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 3o Βήμα 3o: Κρατήσετε το άνω βλέφαρο και κάτω βλέφαρο με τα δάχτυλα σας. Κοιτάξτε ευθεία και πιέστε πολύ απαλά το φακό με τον δείκτη και τον αντίχειρα. Ο φακός θα χαλαρώσει και έτσι γίνεται πιο εύκολη η αφαίρεση.Αφαίρεση φακών επαφής βήμα 4o Βήμα 4o: Ξεπλύνετε τους φακούς και τοποθετήστε τους στην θήκη με καθαρό υγρό φακών. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες σωστά για το πώς να διατηρήσετε τους φακούς επαφής. Δεξί μάτι – θέση- R, αριστερό μάτι – θέση- L. Επαναλάβετε με το άλλο μάτι. Κλείστε την θήκη καλά και φυλάξτε την σε ξηρό μέρος.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογή φακών επαφής + βίντεο

Κλείστε ένα ραντεβού με τον γιατρό-οπτικό σας, ο οποίος θα ελέγξει τα μάτια σας και θα βρει τους σωστούς φακούς που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Επόμενο βήμα; Πάτα το like και θα σε λατρεύουμε για πάντα :)

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Διαβάστε επίσης…

Γνωρίστε την Georgina Garrigan, την δική μας graphic designer

Γνωρίστε την Georgina Garrigan, την δική μας graphic designer. Έρχεται από την Ιρλανδία, αλλά άρχισε να εργάζεται στην Πράγα τον Οκτώβριο του 2017.

Άνοιξε το άρθρο

Εύκολη εφαρμογή φακών επαφής για ΝΕΟΥΣ χρήστες

Αν και ενστικτωδώς κλείνουμε τα μάτια μας, θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι η εφαρμογή, ειδικά αν ακολουθήσετε τα παρακάτω 5 βήματα.

Άνοιξε το άρθρο

Γιατί οι φακοί επαφής είναι πιο χρήσιμοι από τα γυαλιά κατά την χειμερινή περίοδο;

Πολλοί άνθρωποι φορούν φακούς επαφής κατά την χειμερινή εποχή, ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες είναι υπό το μηδέν.

Άνοιξε το άρθρο

Υποστηρίζουμε την Μιχαέλα! Θα μας βοηθήσετε;

Βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε χρήματα για την 13άχρονη Μιχαέλα, η οποία πάσχει από μια σπάνια ασθένεια στα μάτια.

Άνοιξε το άρθρο

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!