Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Συνέντευξη με τον Robert Sukup - Ο ειδικός στις τιμές!

Ο Robert μας λέει, πότε, τι και που μπορούμε να έχουμε χαμηλότερες τιμές ή αντιστρόφως, να τις αυξήσουμε. Ο Robert αποφασίζει τις τιμές, σχεδόν για όλα τα eshop μας στην Ευρώπη. Είναι ειδικός στις τιμές.

Ετοιμάσαμε 5 ερωτήσεις

Πώς ξεκίνησες στην Maternia και πια ήταν η δουλειά σου πριν έρθεις εδώ;
Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αερομεταφορών – ειδικά στον τομέα της ανάλυσης, των εσόδων και της τιμολόγησης. Μια μέρα είδα μια αγγελία στο ίντερνετ…και τώρα είμαι εδώ.

Το πανεπιστήμιο ήταν αρκετό για να ξεκινήσεις την καριέρα σου;
Αν και υπήρχε σχετική εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο, για μένα, η καλύτερη «εκπαίδευση» είναι η εμπειρία που αποκτάς δουλεύοντας.

Πώς ξεκινάει μια τυπική ημέρα για σένα;
Κάθε μέρα συζητάμε και για τις προσαρμογές των τιμών. Είναι απαραίτητο να δίνουμε προσοχή όχι μόνο στα περιθώρια πώλησης (αν είναι πολύ χαμηλά), αλλά και στις τιμές των ανταγωνιστών μας. Οι τιμές εξαρτώνται από τα προϊόντα και την αγορά εκείνη την περίοδο. Είναι, καλό να έχουμε χαμηλές τιμές σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Ωστόσο, οι μη ανταγωνιστικές τιμές μπορεί να «φαίνονται» ύποπτες.

Οι διαφορές δεν είναι μόνο μεταξύ των χωρών, αλλά και η κατάτμηση των τιμών εντός της χώρας στο επίπεδο των μεμονωμένων προϊόντων που χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον, οι προτεινόμενες τιμές – προέρχονται συναδέλφους μας – και ο έλεγχος των τιμών από τα καλύτερα προϊόντα σε πωλήσεις εξαρτώνται από τις ατομικές μηχανές αναζήτησης βασικών προϊόντων σε κάθε χώρα. Εκτός από τις τιμές υπάρχει επίσης η ανάλυση των δεδομένων, η δημιουργία αναφορών, η αξιολόγηση της αγοράς και άλλων εκστρατειών.

Σου αρέσει εδώ;
Να δουλεύεις στην Maternia είναι μια απίστευτη εμπειρία. Από την άλλη, είναι κρίμα ότι δεν μπορώ να περνάω περισσότερο χρόνο με τους συναδέλφους μου, όμως χαίρομαι ότι η εταιρία πραγματικά με σκέφτεται.

Πες μου κάτι για σένα – πώς περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο;
Ο ελεύθερός μου χρόνος είναι περιορισμένος αλλά όταν έχω, προσπαθώ να τον εκμεταλλευτώ στα «άκρα» – για παράδειγμα. Ποδηλασία, τένις ή πινγκ-πονγκ. Θα ήθελα να επιστρέψω στο αγαπημένο μου άθλημα, κωπηλασία. Άλλα χόμπι είναι τα ταξίδια (κατά προτίμηση με ένα σακίδιο στην πλάτη μου) ειδικά στις χώρες της Κεντρικής Ασίας που τελειώνουν σε «… στάν» :) Θα ήθελα να επισκεφθώ πάλι το Καζακστάν και το Τατζικιστάν, και αν ποτέ η ασφάλεια βελτιωθεί, θα ήθελα να οδηγήσω στην «εθνική οδό» Karakoram, από το Πακιστάν έως την Κίνα.

Τέλος έχουμε την παραδοσιακή μας ερώτηση: Τι έχεις να πεις στους πελάτες μας;
Ήρθα να δουλέψω σε μια μεγάλη και γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία. Τώρα είναι πλέον σαφές, ότι οι πελάτες ξέρουν πού να βρουν φακούς υψηλής ποιότητα σε προσιτές τιμές και έχοντας πάντα άριστη εξυπηρέτηση.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Διαβάστε επίσης…

6 προτάσεις για να προστατεύσετε τα μάτια σας από την πρεσβυωπία.

Στο προηγούμενο άρθρο μας, μιλήσαμε για την πρεσβυωπία.Τώρα για εσάς μερικές προτάσεις για την προστασία των ματιών σας και πώς να την καθυστερήσετε.

Άνοιξε το άρθρο

Τι είναι η πρεσβυωπία;

Τι γνωρίζετε για την πρεσβυωπία; Μήπως σας ακούγεται περίεργη αυτή η λέξη; Αυτή η κατάσταση είναι πιο συχνή στους ανθρώπους, απ 'όσο νομίζετε.

Άνοιξε το άρθρο

To Lentiamo.gr με Χρυσό Βραβείο Αξιοπιστίας για το 2017 από Feefo!

Μας κάνατε πολύ χαρούμενους! Χάρη σε εσάς, κερδίσαμε το Χρυσό Βραβείο Αξιοπιστίας για το 2017!!

Άνοιξε το άρθρο

Οι καλύτεροι φακοί επαφής στην Ευρώπη

Έχετε αναρωτηθεί ποιοι φακοί και κατασκευαστές είναι οι πιο δημοφιλής για τους χρήστες στην Ευρώπη;

Άνοιξε το άρθρο

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!