Έκτακτη προσφορά: Αθλητικά γυαλιά ηλίου 🔥

Σύνδεση

Petru Culin, Υπεύθυνος της εξυπηρέτησης πελατών

Δεκατέσσερις χώρες, δεκατέσσερα e-shops, δεκατέσσερα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών. Από την βόρεια Σουηδία, στο νοτιότερο μέρος της Ιταλίας, και από το Ηνωμένο Βασίλειο έως τη Ρουμανία. Για να βεβαιωθούμε ότι όλα θα πάνε ρολόι, χρειαζόμασταν έναν άνθρωπο με εμπειρία τόσο στο marketing αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Και τον βρήκαμε πριν από περίπου ένα χρόνο. Γεννημένος στη Μολδαβία, με Βρετανικό διαβατήριο, συντονίζει ολόκληρη την εξυπηρέτηση πελατών από την Πράγα. Γνωρίστε τον Petru Culin.

Πέντε ερωτήσεις

Μένεις μόνιμα στην Πράγα, η καταγωγή σου είναι από τη Μολδαβία, αλλά έχεις Βρετανική υπηκοότητα, σωστά;

Έζησα στην Μολδαβία μέχρι τα 15 και μετά έφυγα στο εξωτερικό. Απέκτησα την Βρετανική υπηκοότητα το 2014 και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό. Είχα ήδη επισκεφθεί την Πράγα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών σπουδών, αλλά τώρα ζω μόνιμα λόγο της εργασία μου. Από εδώ συντονίζω ολόκληρη την εξυπηρέτηση των πελατών.

Πες μας για την εμπειρία σου μέχρι τώρα και πως άρχισες στο Lentiamo;

Δούλευα στον τομέα της γαστρονομίας, συγκεκριμένα σε μεγάλα ξενοδοχεία. Όμως, πάντα λαχταρούσα μια δουλειά όπου θα μπορούσα να συνδυάσω το μάρκετινγκ μου και την εξυπηρέτηση πελατών. Όταν είδα την ανοιχτή θέση στο Lentiamo, ήξερα αμέσως ότι ήταν η σωστή επιλογή για μένα.

Ως Υπεύθυνος της Εξυπηρέτησης Πελατών, η κύρια ευθύνη είναι τα e-shop μας – πώς είναι μια τυπική εργάσιμη ημέρα για σένα;

Είμαι πολύ απασχολημένος, αλλά έχω μια έμπειρη και καλά συντονισμένη ομάδα, που κάνει τα πάντα πιο εύκολα για μένα. Η δουλειά μου εστιάζει σε τρεις κύριους τομείς – την εξυπηρέτηση πελατών σε 14 χώρες, το συντονισμό των συναδέλφων μου και την βελτίωση της εξυπηρέτηση των πελατών σε όλα τα μέσα επικοινωνίας.

Πες μας κάτι για σένα.

Μου αρέσει να ταξιδεύω, και στα ταξίδια μου ερωτεύτηκα την μαγειρική. Έχω ταξιδέψει σε περίπου 30 χώρες και σκοπεύω να δω ακόμη περισσότερες. Μου αρέσει η τέχνη και παρακολουθώ μαθήματα κεραμικής τρεις φορές την εβδομάδα. Μου αρέσει επίσης, η ζωγραφική, μουσική και αδυναμία μου τα βιβλία ιστορίας. Όσο για αθλητισμό, απολαμβάνω την κολύμβηση.

Τέλος, τι έχεις να πεις στους πελάτες μας;

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι όχι μόνο η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, αλλά ο κάθε ένας στο Lentiamo, εργάζεται σκληρά για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ηλεκτρονικής αγοράς. Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα