Έκτακτη προσφορά: Αθλητικά γυαλιά ηλίου 🔥

Σύνδεση

Ομαδική εταιρική έκπτωση 10% για πάντα στους φακούς επαφής

Εταιρικά γεύματα, επιδοτούμενες μετακινήσεις και συνδρομές στα γυμναστήρια είναι κάποια από τα εταιρικά οφέλη που μπορεί να έχετε ήδη. Τι θα λέγατε όμως για μια διαφορετική προσφορά; Για τους υπαλλήλους σας και τα μέλη της οικογένειάς τους, έχουμε ετοιμάσει μια έκπτωση 10% για την αγορά των φακών επαφής.

Ας ξεκινήσουμε, χρειάζεται μόνο ένα e-mail

Σύντομος οδηγός; Βάλτε μαζί τουλάχιστον 10 εργαζόμενους. Εάν είστε μια μικρή εταιρεία, μπορείτε να συμπεριλάβετε και τα μέλη της οικογένειάς σας που φορούν φακούς επαφής. Στείλτε μας την λίστα και η ομάδα μας θα σας στείλει έναν μοναδικό κωδικό έκπτωσης 10%.

Ο κωδικός έκπτωσης ισχύει επ 'αόριστον και δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ως προς την χρήση του. Η έκπτωση 10% αφαιρείται μετά από έλεγχο ότι το όνομα βρίσκετε στη λίστα που έχετε δώσει.

Αν και η έκπτωση προορίζεται για τις επιχειρήσεις …

… Αν είστε μια ομάδα ανθρώπων που έχετε π.χ. το ίδιο χόμπι (ποδηλασία, ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ) μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε της έκπτωσης.

Η έκπτωση δεν δίνετε αυτόματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτεστε. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή για να δηλώσετε συμμετοχή.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα