Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Γνωρίστε την Denisa Pavelcová, Βοηθός Πωλήσεων και Logistics

Η Denisa, βοηθός πωλήσεων και logistics, εξασφαλίζει ότι όλα μας τα e-shops είναι επαρκώς εφοδιασμένα με φακούς επαφής, υγρά και ότι όλες οι παραγγελίες φτάνουν πάντα στον προορισμό τους.

Όταν δεν είναι στο δρόμο οδηγώντας, απολαμβάνει την ανάγνωση βιβλίων από τον Jeffery Deaver ή να κάνει fitbox.

Πέντε ερωτήσεις για την Denisa

Έχεις εμπειρία με την εξυπηρέτηση πελατών. Στην καφετερία που εργαζόσουν, ήσουν υπεύθυνη για μια ομάδα ανθρώπων – πώς κατέληξες στους φακούς επαφής και την Maternia;

Όταν τελείωσα το πανεπιστήμιο, άρχισα να ψάχνω για μια σταθερή δουλειά η οποία όμως θα συνδύαζε και τις γνώσεις μου – Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το ξεκίνημα αυτό, ήταν μια πρόκληση για μένα με πολλές νέες εμπειρίες.

Η θέση σου είναι βοηθός Πωλήσεων και Logistics – πως είναι μια κανονική ημέρα για σένα;

Την περισσότερη ημέρα, την περνάω μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή ή στο τηλέφωνο. Μαζί με την συνάδελφό μου, Tereza, παρέχουμε προμήθειες για όλες τις χώρες, εξασφαλίζοντας ότι όλα έρχονται και φεύγουν στην ώρα τους. Είμαστε υπεύθυνοι για την αντιμετώπιση των μεταφορέων σε όλες τις χώρες αλλά υποστηρίζουμε η μια την άλλη και αυτό κάνει τα πάντα πιο εύκολα.

Έρχεσαι από το Stod, κοντά στο Pilsen και μένεις στο Jindřichův Hradec. Σου αρέσει εδώ;

Ναι, η πόλη είναι πανέμορφη, την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που ήρθα για τις σπουδές μου και ήξερα ότι θέλω να μείνω εδώ. Ο «Τσέχικος Καναδάς» όπως το λένε, είναι ένα πανέμορφο τοπίο και τα γραφεία μας βρίσκονται στην μέση του δάσους – κάτι το οποίο μου αρέσει πολύ.

Ποιο είναι το χόμπι σου και πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο; Ξέρουμε ότι σου αρέσει να διαβάζεις, ποίος είναι ο αγαπημένος σου συγγραφέας;

Έχω ταξιδέψει σε όλο Jindřichův Hradec με το αυτοκίνητο, η οδήγηση είναι ίσως το μεγαλύτερό μου χόμπι. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω πάει ακόμα στο διάσημο πύργο Hluboka, αλλά είμαι σίγουρη ότι γίνει τελικά φέτος!

Πρόσφατα άρχισα να κάνω fitbox κάτι που μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, είναι ότι πρέπει. Μου αρέσουν να διαβάζω αστυνομικά μυθιστορήματα και ψυχολογική ιστορίες, και έχω τελειώσει όλα τα βιβλία του Jeffery Deaver – τα συστήσω.

Και τέλος: Θα ήθελες να πεις κάτι στους πελάτες μας;

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Δουλεύουμε πραγματικά σκληρά ώστε να έχετε πάντα την καλύτερη εμπειρία αγορών από εμάς.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Διαβάστε επίσης…

6 προτάσεις για να προστατεύσετε τα μάτια σας από την πρεσβυωπία.

Στο προηγούμενο άρθρο μας, μιλήσαμε για την πρεσβυωπία.Τώρα για εσάς μερικές προτάσεις για την προστασία των ματιών σας και πώς να την καθυστερήσετε.

Άνοιξε το άρθρο

Τι είναι η πρεσβυωπία;

Τι γνωρίζετε για την πρεσβυωπία; Μήπως σας ακούγεται περίεργη αυτή η λέξη; Αυτή η κατάσταση είναι πιο συχνή στους ανθρώπους, απ 'όσο νομίζετε.

Άνοιξε το άρθρο

To Lentiamo.gr με Χρυσό Βραβείο Αξιοπιστίας για το 2017 από Feefo!

Μας κάνατε πολύ χαρούμενους! Χάρη σε εσάς, κερδίσαμε το Χρυσό Βραβείο Αξιοπιστίας για το 2017!!

Άνοιξε το άρθρο

Οι καλύτεροι φακοί επαφής στην Ευρώπη

Έχετε αναρωτηθεί ποιοι φακοί και κατασκευαστές είναι οι πιο δημοφιλής για τους χρήστες στην Ευρώπη;

Άνοιξε το άρθρο

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!