Αποκλειστικές εκπτώσεις 🔥

Σύνδεση

Γνωρίστε την Ester Sánchez, την country manager της Ισπανίας

Κατάγεται από τα Κανάρια Νησιά, σπουδάζει Social Media, αγαπάει τα βιβλία του Paolo Coelho, τα ταξίδια και να χορεύει salsa. Σας παρουσιάζουμε την Ester Sánchez, υπεύθυνη για το e-shop της Ισπανίας (Lentiamo.es).

Πέντε ερωτήσεις για την Ester

Εργάζεσαι στο Lentiamo τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Πώς ξεκίνησες;

Πριν τους φακούς επαφής, εργαζόμουν για μια συγκεκριμένη εταιρία στις Χαμένες Αποσκευές. Ήταν πολύ αγχωτική δουλειά γι 'αυτό όταν είδα την αγγελία του Lentiamo να λέει: «Ζητείται άτομο για εξυπηρέτηση πελατών, χωρίς Τσέχικα», δεν δίστασα ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Και τους άρεσα, ήταν μια εύκολη επιλογή ;)

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες, και ποια η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της Τσέχικης και της Ισπανικής νοοτροπίας;

Σχεδόν όλα είναι διαφορετικά! Ειδικά ο τρόπος που οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους. Στην Ισπανία, είναι πραγματικά εύκολο να αρχίσετε να μιλάτε με οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Εδώ, είναι πολύ πιο δύσκολο τα πράγματα γι΄ αυτό και μου πήρε λίγο χρόνο να το συνηθίσω. Μόλις όμως τους γνώρισα καλύτερα, γίναμε καλύτεροι φίλοι, όπως και με τους συναδέλφους μου.

Πες μας για την αγορά της Ισπανίας, τι είδος φακών διαλέγουν να φοράνε; Και επίσης, προτιμούν τους φακούς ή τα γυαλιά;

Ήταν αρκετά περίπλοκη η υπόθεση με τα e-shops στην Ισπανία αφού οι Ισπανοί δεν συνήθιζαν να ψωνίζουν στο διαδίκτυο και πολύ. Τώρα όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι πιο δημοφιλής φακοί, είναι οι μηνιαίοι όπως, Biofinity, Acuvue Oasys και Air Optix Aqua. Και στην Ισπανία όπως και η Ελλάδα, έχουμε ήλιο τις περισσότερες ημέρες του χρόνου, τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα. Και από κάτω, εννοείτε, φακούς επαφής.

Μακριά από το σπίτι σου και την θάλασσα, – πως περνάς το χρόνο σου στην Πράγα και ποια τα χόμπι σου;

Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου πάει στις μεταπτυχιακές σπουδές (social media και η company managment). Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να βλέπω όπερα ή να διαβάζω βιβλία. Αδυναμία μου είναι ο Paolo Coelho και η Ángela Becerra, πολύ δημοφιλής στην Ισπανία και τη Λατινικό Αμερική. Αγαπάω το κολύμπι, μου λείπει η θάλασσα πάρα πολύ. Τέλος, μου αρέσει να ταξιδεύω, κάθε Σαββατοκύριακο και στις αργίες πάω κάπου. Μου λείπει η οικογένειά μου, αλλά προσπαθούμε βρισκόμαστε Skype μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Τέλος, τι έχεις να πεις στους πελάτες μας;

Επειδή εργάζομαι στο e-shop από την αρχή, βλέπω την πορεία μας και το πόσο έχουμε μεγαλώσει, και οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να μας προτιμούν. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι καλύτερο για εσάς.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα