Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Μήπως τα Ray-Ban σου είναι ψεύτικα;

Κομψά, μοντέρνα, δημοφιλής. Τα γυαλιά ηλίου από την Ray-Ban είναι υπέροχα … εφόσον είναι γνήσια! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ωστόσο εγγυάται την αυθεντικότητά τους. Εάν όμως είχατε σκοπό να τα αγοράσετε στις διακοπές σας για παράδειγμα, ίσως να βρείτε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό για το πώς να καταλάβετε τα πρωτότυπα Ray-Bans από τις απομιμήσεις. Μερικά λεπτά ανάγνωσης θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν χρήματα.

Πρώτη συμβουλή: Να κοιτάτε πάντα για ολοκληρωμένο το πακέτο του προϊόντος.

Κουτί, θήκη, πανάκι καθαρισμού, και βιβλιαράκι – όλα αυτά πάντα περιλαμβάνονται σε ένα γνήσιο πακέτο γυαλιών Ray-Ban. Αν έστω και ένα από αυτά λείπει, τότε (πολύ πιθανόν) να αγοράζετε απομίμηση. Ray-ban Παρόλα αυτά, ακόμα και αν όλα τα παρελκόμενα είναι εκεί, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μπορείτε να καταλάβετε τις απομιμήσεις και από κάποιες άλλες λεπτομέρειες:
  • Το λογότυπο στην μπροστινή πλευρά του κουτιού είναι σε χαμηλής ποιότητας εκτύπωση, μπορεί να φύγει με το δάχτυλο σας.
  • Δεν υπάρχει αυτοκόλλητο στα πλάγια του κουτιού με πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή και το μοντέλο των γυαλιών ηλίου.
  • Δεν υπάρχει λογότυπο στην θήκη. Το λογότυπο πρέπει να λέει: 100% UV προστασία – Ray Ban – γυαλιά ηλίου από Luxottica (ή κάτι παρόμοιο).
  • Δεν υπάρχει λογότυπο στην θήκη – όλα τα γνήσια γυαλιά ηλίου έχουν ένα κόκκινο λογότυπο εκεί.

Δεύτερη συμβουλή: Ελέγξτε τα μπράτσα των γυαλιών

Ψάξτε για διαφορετικά πράγματα σε κάθε ένα μπράτσο από αυτά. Θα πρέπει να υπάρχει ένας κώδικας στο εσωτερικό αριστερό μέρος, προσδιορίζοντας τον αριθμό και το χρώμα του μοντέλου γυαλιών. Ο κώδικας αρχίζει πάντα με τα γράμματα RB και τέσσερα ψηφία, ακολουθούμενα από περισσότερους αριθμούς και γράμματα. Για να βεβαιωθείτε ότι τα γυαλιά ηλίου είναι γνήσια, μπορείτε να ελέγξετε τον κώδικα στην ιστοσελίδα της Ray-Ban: www.ray-ban.com. Όταν ψάχνετε στο εσωτερικό δεξί μέρος, αναζητήστε την φράση Made in Italy ή Hand Made in Italy ή για γράμματα CE (δεν έχουν όμως όλα τα μοντέλα αυτά τα αρχικά). Εάν αγοράζετε γυαλιά Ray-Ban με συνταγή, η εσωτερική δεξιά πλευρά θα έχει μόνο ένα λογότυπο.

Ray-ban Ray-ban

Τρίτη συμβουλή: Μην ξεχνάτε τους φακούς και τα μαξιλαράκια στην γέφυρα των γυαλιών.

Τα γνήσια γυαλιά πάλι, θα πρέπει να έχουν ένα λογότυπο πάνω τους. Τα μαξιλάρια μύτης έχουν ανάγλυφο λογότυπο, ενώ οι φακοί έχουν είτε το λογότυπο στον δεξί (γυαλιά ηλίου) φακό είτε στον αριστερό (πλαστικά γυαλιά συνταγής) φακό.

Ray-ban Ray-ban Ray-ban

Τρίτη συμβουλή, πως θα έπρεπε βασικά να είναι η πρώτη.

Να είστε προσεκτικοί και να αγοράζετε μόνο γυαλιά Ray-Ban από πιστοποιημένους πωλητές. Και θυμηθείτε – όταν η τιμή φαίνεται να είναι πολύ καλή, πιθανόν να ένα ψεύτικα. Δεν θα θέλατε να το ρισκάρετε! Αγοράστε γυαλιά ηλίου Ray-Ban στο δικό μας e-shop.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Διαβάστε επίσης…

Συμβουλές για έξυπνες αγορές το Black Friday

Μεγάλες εκπτώσεις στα αγαπημένα σας αντικείμενα, όπως μια ολοκαίνουργια τηλεόραση που ίσως όμως και να μην χρειάζεστε

Άνοιξε το άρθρο

Γνωρίστε την Markéta Lichterová, η δική μας Data Analyst

Πώς κατέληξες να εργάζεσε για το Lentiamo και ποιές είναι οι επαγγελματικές σου εμπειρίες μέχρι στιγμής;

Άνοιξε το άρθρο

Ξέρετε πώς να επιλέξετε τα σωστά γυαλιά ηλίου για αθλητισμό;

Οι φακοί επαφής ή τα γυαλιά είναι σημαντικά στον αθλητισμό. Το χειμώνα ή το φθινόπωρο, όταν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος. Πώς να επιλέξετε τα σωστά;

Άνοιξε το άρθρο

Τα “Ναι“ και “Όχι“ των Halloween φακών επαφής

Όταν φοράτε φακούς επαφής, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε αυστηρά.

Άνοιξε το άρθρο

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!