Ο Οκτώβριος είναι ο Μήνας Υγιών Ματιών στο Lentiamo. Μάθετε από τους ειδικούς μας πως να προσέχετε τα μάτια σας, και επωφεληθείτε παράλληλα από τις εβδομαδιαίες προσφορές μας!

Σύνδεση

ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΦΑΚΟΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ

There are lots of sites that sell lenses online…some more trustworthy than others. And lots of people want to buy lenses online. Whether they’re old or young, professionals or learners, long-time lens wearers or new starters, they have to make the same consumer decisions, and ask the same questions. But who has the answers?

Ξεκινήστε με Επαγγελματικές Συμβουλές

Αποφασίσατε να αλλάξετε τα γυαλιά με φακούς. Ξέρετε τη συνταγή σας και ζητήσατε συμβουλές από τους φίλους και την οικογένειά σας για το πώς να τους φορέσετε. Τότε είστε έτοιμοι! Βρείτε τους πιο φθηνούς φακούς online και να ελπίζετε για το καλύτερο. Σωστά;

Λάθος. Συμβουλεύουμε ότι η αλλαγή φακών να γίνετε σε συνεννόηση με τον οπτικό σας. Για αρχή, η διόπτρα των φακών και των γυαλιών σας μπορεί να μην είναι το ίδιο. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε την καμπυλότητα του κερατοειδούς σας για να είστε σίγουροι ότι οι φακοί θα σας ταιριάζουν. Και δεν μπορείτε να το γνωρίζετε αυτό online. Αξίζει να γίνει σωστά την πρώτη φορά – άλλωστε, έχετε μόνο ένα ζευγάρι μάτια!

Τώρα Έχετε μια Συνταγή Φακών Επαφής. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Που να ξεκινήσετε; Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα φακών επαφής, αλλά καλό είναι να θυμάστε ότι οι φθηνοί φακοί δεν είναι πάντα οι καλύτερη επιλογή, ειδικά αν σας ζητηθεί να προπληρώσετε. Υπάρχουν πολλές αληθινές ιστορίες ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα εταιριών που δεν υπάρχουν στα αλήθεια.

Αλλά πως ξέρετε ποιες εταιρίες φακών επαφής είναι αξιόπιστες; Η συμβουλή μας είναι να ψάχνετε για εκείνες τις εταιρίες οι οποίες έχουν πιστοποίηση με αξιολογήσεις όπως το eKomi.

Why We’re The Clear Choice for Buying Contact Lenses Online

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους έμπορους λιανικής πώλησης φακών στην Ευρώπη και έχουμε πάνω από 2.000.000 φακούς σε απόθεμα, το οποίο σημαίνει ότι μπορούμε να αποστέλλουμε τις παραγγελίες χωρίς καμία καθυστέρηση. Αυτοί είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους, σύμφωνα με το eKomi, πάνω από το 99% των πελατών μας ήταν τόσο ικανοποιημένοι που μας βαθμολόγησαν με 4.9 από 5.0.

Δίνουμε μπόνους πόντους με κάθε αγορά, η οποία σας εξοικονομεί χρήματα σε θήκες, εφαρμοστές και διαλύματα μέσω του προγράμματος ανταμοιβής μας. Και τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουμε δώσει πάνω από μισό εκατομμύρια δώρα στους πελάτες μας!

Μόλις μάθετε πώς, η αγορά φακών είναι εύκολη και οικονομική. Ξεκινήστε στην αρχική σελίδα. Και αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις, ελάτε σε επαφή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε.

Επόμενο βήμα; Πάτα το like και θα σε λατρεύουμε για πάντα :)

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα