Σύνδεση

Γνωρίστε τον Peter Purdeš, ο δικός μας Pricing Specialist.

Κατάγεται από το Prešov, η πρώτη επαγγελματική του εμπειρία ήταν στο Μπρουνό και σήμερα ζει και εργάζεται στην Πράγα – για εμάς :) Το όνομά του είναι Peter Purdeš και ο στόχος της δουλειάς του είναι σαφής – να προσαρμόζει τις τιμές των ευρωπαϊκών μας ηλεκτρονικών καταστημάτων , έτσι ώστε να ικανοποιούν καλύτερα εσάς (αλλά και εμάς επίσης). Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει να τρέχει, να μαγειρεύει ή να πηγαίνει στο θέατρο. Γνωρίστε τον Πέτρο.

Πέντε ερωτήσεις για τον Peter

Πρώτα από όλα δεν θα μπορούσαμε να σε ρωτήσουμε τίποτα άλλο εκτός από το: ποιος είσαι, από πού είσαι και πώς έφτασες στo Lentiamo ; Είμαι από τη Σλοβακία, από μία πόλη που ονομάζεται Prešov, όπου μεγάλωσα, σπούδασα και μπήκα στον χώρο του μάρκετινγκ για πρώτη φορά. Αυτός είναι και ο τομέας στον οποίο εργάζομαι μέχρι σήμερα. Είχα την πρώτη μου εμπειρία στο μάρκετινγκ στο Prešov, αργότερα στο Μπρουνό και τελικά κατέληξα στην Πράγα, όπου ανακάλυψα επίσης και για τo Lentiamo. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να είμαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Για κάποιο διάστημα, εργάστηκες σαν εξωσχολικός εκπαιδευτικός. Πιστεύεις ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να μαθαίνουν όλη τους τη ζωή; Πώς λειτουργεί για εσένα η εκπαίδευσή; Είναι αλήθεια ότι εργάστηκα για αρκετό καιρό σε αυτόν τον τομέα και ναι, πιστεύω ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν όλη τους τη ζωή. Πάντα εξαρτάται από το αν θέλει κανείς να προχωρήσει ένα ακόμη παραπάνω βήμα από πλευράς γνώσεων. Νομίζω ότι υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης και προόδου, πράγμα που προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε στους μαθητές μας, και που πιστεύω λειτουργεί μέσα στα θεμέλια της εκπαίδευσης για εμένα.

Pricing Specialist. Αυτή δεν είναι η στάνταρ θέση εργασίας σου; Τι κάνεις και πώς περνάς μία κανονική μέρα εργασίας; Η δουλεία μου; Προσπαθώ καθημερινά να διασφαλίζω πως μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες τιμές. Η κάθε μέρα είναι διαφορετική, αλλά εάν θα έπρεπε να την συνοψίσω με κάποιο τρόπο, θα έλεγα πως αρχίζω ελέγχοντας τις τιμές και την εμπορευσιμότητα των προϊόντων και των αποθεμάτων μας σε όλα τα 15 ευρωπαϊκά μας ηλεκτρονικά καταστήματα. Βάση αυτού προσαρμόζω τις τιμές για να τις καταστήσω πιο λογικές για τους πελάτες μας.

Μπάσκετ, τρέξιμο και μαγείρεμα – τα χόμπι σου είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Έχεις άλλα χόμπι; Ποιο είναι το αγαπημένο σου; Φυσικά και έχω περισσότερα χόμπι αλλά δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο γι 'αυτά τώρα. Λατρεύω το διάβασμα και το θέατρο.

Μια υποχρεωτική τελευταία ερώτηση: αν είχες πέντε λέξεις για να προσκαλέσεις νέους πελάτες στο Lentiamo, ποιες θα ήταν; Αγοράστε φακούς επαφής από εμάς και δεν θα ψωνίσετε από αλλού ξανά. Γνωρίζω ότι είναι περισσότερες από 5 λέξεις, αλλά είναι η αλήθεια!

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα