Αποκλειστικές εκπτώσεις 🔥

Σύνδεση

Οι κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου (Trends Καλοκαίρι 2018)

Ray-Ban, Emporio Armani, Oakley, Gucci. Ποιανού σχεδιαστή τα γυαλιά ηλίου ήταν τα πιο δημοφιλή για το 2017; Σας παρουσιάζουμε τα TOP 10 best-selling μοντέλα της τελευταίας χρονιάς, για να σας δώσουμε έμπνευση.

Δεν είναι τυχαίο ότι τις πρώτες οκτώ θέσεις τις καταλαμβάνουν τα Ray-Ban. Αυτή η μάρκα είναι σφραγίδα στην αγορά των γυαλιών ηλίου και προσφέρει διάφορα στιλιστικά σχέδια, δημοφιλή σε όλες τις γενιές σε όλο τον κόσμο. Έχουν περάσει σχεδόν εκατό χρόνια από τη στιγμή που γεννήθηκαν αυτά τα γυαλιά, και με την πάροδο του χρόνου έχουν γίνει ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τους αστέρες του Χόλιγουντ ή γενικότερα για όλες τις διασημότητες. Η Audrey Hepburn έβλεπε μέσα από αυτά στο Breakfast at Tiffany’s, προστάτευσαν τους Άνδρες με τα Μαύρα από τη διαγραφή μνήμης, ο Tom Cruise τους φορούσε στο Top Gun, πήραν μέρος στο Matrix, ακόμα και στον James Bond άρεσαν. Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι είναι ένα αγαπημένο αξεσουάρ και για τους πελάτες μας.

Και εδώ είναι η λίστα μας με τα best-selling μοντέλα μας:

#1: Ray-Ban Erika RB 4171 622/8G 54

Μοντέλο από την συλλογή Erika που είναι κλασσικό και μοναδικό. Αυτά τα γυαλιά είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υλικό σε μαύρο και έχουν μοντέρνα γέφυρα key lock με γκρι-φιμέ φακούς. Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα φέρουν ισορροπία σε ένα πρόσωπο με σχήμα οβάλ, τετράγωνο και τρίγωνο. Θα τα βρείτε φυσικά μεταξύ της νέας κολεξιόν για το 2018 και πάλι.

oval face

#2: Ray-Ban Erika RB 4171 865/13 54

Unisex γυαλιά που είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υλικό σε καφέ και έχουν μοντέρνα γέφυρα key lock με καφέ-φιμέ φακούς. Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα φέρουν ισορροπία σε ένα πρόσωπο με σχήμα οβάλ, τετράγωνο και τρίγωνο.

oval face

#3: Ray-Ban Justin RB 4165 601/8G 54

Unisex πλαστικά γυαλιά σε μαύρο ματ με γκρι φακούς. Γυαλιά ηλίου από τη συλλογή Justin που έχουν το κλασικό Wayfarer σχήμα με ένα ελαφρώς μεγαλύτερο σκελετό. Θα φέρουν ισορροπία σε όλα τα σχήματα προσώπων.

oval face

#4: Ray-Ban Erika RB 4171 600068 54

Κομψά γυαλιά ηλίου unisex με στρογγυλό σκελετό και κατηγορία φακών 3, τα οποία φοριούνται πιο συχνά το καλοκαίρι. Οι γκρι και ροζ φακοί έχουν στρογγυλό σχήμα και φαίνονται υπέροχοι και συναρπαστικοί σε συνδυασμό με το λεπτό μέταλλο στα μπράτσα του γυαλιού. Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα φέρουν ισορροπία σε ένα πρόσωπο με σχήμα οβάλ και τρίγωνο.

oval face

#5: Ray-Ban Round Metal RB 3447 001 50

Μοναδικά γυαλιά ηλίου από τη θρυλική σειρά Round. Αυτοί οι τύποι σκελετού είναι οι δεύτεροι πιο δημοφιλές μετά των Wayfarers. Οι στρογγυλοί πράσινοι φακοί έρχονται με χρυσό σε ένα μαγικό συνδυασμό. Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα φέρουν ισορροπία σε ένα πρόσωπο με σχήμα οβάλ, τετράγωνο και τρίγωνο. Αυτά τα Ray-Bans ήταν απίστευτα δημοφιλή με τα αστέρια της μουσικής στη δεκαετία του '60.

oval face

#6: Ray-Ban Chris RB 4187 622/8G 54

Γυαλιά ηλίου από την πρωτοποριακή σειρά Chris που ακολουθεί τα πιο διάσημα μοντέλα αυτής της μάρκας. Είναι κατασκευασμένα από μαύρο ματ πλαστικό σε συνδυασμό με μεταλλικούς βραχίονες και γκρι φακούς. Ένα εξαιρετικά κομψό κομμάτι γυαλιών. Θα δώσουν ομορφιά σε πρόσωπα σχήματος τετράγωνου, οβάλ ή τριγωνικού.

oval face

#7: Ray-Ban Boyfriend RB4147 710/51 56

Διαχρονικά γυαλιά ηλίου με μεταλλικές λεπτομέρειες στον σκελετό. Οι φακοί σε καφέ χρώμα και οβάλ σχήμα που διαθέτουν, συμπληρώνουν τον ιδιαίτερο σκελετό τους. Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα φέρουν ισορροπία σε ένα πρόσωπο με σχήμα οβάλ και τετράγωνο. Ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά μοντέλα.

oval face

#8: Ray-Ban Jackie Ohh RB 4101 860/51 58

Το σχήμα αυτών των γυαλιών ηλίου από τη συλλογή Jackie Ohh και ήταν εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '60. Τα χαρακτηριστικά τους είναι η απαλή εφαρμογή τους και η πολυτέλεια. Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υλικό σε μοβ και καφέ, με φακούς σε καφέ χρώμα. Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα δώσουν ομορφιά σε πρόσωπα σχήματος τετράγωνου ή οβάλ.

oval face

Armani ή Gucci τοποθετήσαμε στις τελευταίες δύο κατατάξεις της λίστας:

#9: Emporio Armani EA 4033 5229/T3 56

Ο σχεδιασμός των γυαλιών ηλίου από τη συλλογή του Emporio Armani παρουσιάζει ένα πολυτελές, ποιοτικό και κομψό αξεσουάρ καθώς και μια αξιόπιστη προστασία για τα μάτια σας. Αυτά τα πλαστικά γυαλιά ηλίου σε γκρι και μαύρο χρώμα, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άνδρες και επιδεικνύουν απλότητα και κομψότητα. Τα γυαλιά ηλίου θα ισορροπήσουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου, αλλά θα φανούν καλύτερα σε ένα στρογγυλό πρόσωπο.

oval face

#10: Gucci GG 4250/N/S (J5G/ED)

Μοντέρνα γυναικεία γυαλιά ηλίου από GUCCI με χρυσά μεταλλικά μπράτσα, καφέ-φιμέ φακούς και διακοσμητικές λεπτομέρειες στα μπράτσα. Κομψά και στιλάτα, θα δώσουν ένταση σε ένα πρόσωπο σχήματος καρδιάς η περίπου οβάλ.

oval face

Μήπως επιλέξατε διαφορετικό μοντέλο; Δείτε όλες τις προσφορές στο δικό μας e-shop. Αν δεν ξέρετε ποιο είδος σκελετού να επιλέξετε, διαβάστε τον οδηγό μας.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα