Σύνδεση

Δοκιμάστε γυαλιά ηλίου και οράσεως από την οθόνη σας στο Lentiamo

Μήπως αναρωτιέστε ποια γυαλιά σας ταιριάζουν; Τώρα πλέον μπορείτε να δοκιμάσετε online τα γυαλιά που επιθυμείτε μέσω μιας εφαρμογής με ψηφιακό καθρέφτη και να βρείτε ποια είναι τα γυαλιά που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας! Γιατί λοιπόν να μην αγοράσετε οικονομικά γυαλιά ηλίου και οράσεως στο διαδίκτυο – με τη βοήθεια βέβαια της online δοκιμής στο Lentiamo!

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την online δοκιμή για τα γυαλιά;

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι γυαλιών από την οθόνη σας, μπορείτε να το κάνετε εύκολα στο Lentiamo. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Αυτά που πρέπει να κάνετε είναι τα εξής:


 1. περιηγηθείτε στη μεγάλη μας συλλογή γυαλιών οράσεως και ηλίου
 2. κάντε κλικ στο μπλε κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία που λέει"Δοκίμασε τα online"
 3. επιτρέψτε την πρόσβαση στην κάμερά σας.
Δεν είστε σίγουροι για το πως να ενεργοποιήσετε την κάμερα; Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ο φακός δεν είναι καλυμμένος, και οτι μας δίνετε πρόσβαση στην κάμερα. Παρακαλώ επίσης διαβάστε τις οδηγίες για Google Chrome, Safari και Firefox.

<be>


Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο, στο οποίο καθρεφτίζεται το πρόσωπό σας. Στο κάτω μέρος του παραθύρου θα βρείτε διάφορες προτάσεις γυαλιών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Απλά κάντε κλικ σε όλα τα μοντέλα και δείτε ποιος τύπος γυαλιών ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας και ποια γυαλιά προτιμάτε να αγοράσετε.


Virtual try-on on Lentiamo

Ένας άλλος τρόπος να δοκιμάσετε γυαλιά στο Lentiamo …

… είναι να μπείτε στη σελίδα ενός συγκεκριμένου προϊόντος.

 1. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί “Δοκίμασε τα online”
 2. Επιλέξτε είτε να βγάλετε μία φωτογραφία ή να ανεβάσετε κάποια από το αρχείο σας.
 3. Μόλις βρείτε ένα μοντέλο που σας αρέσει, απλά κάντε κλικ στο “Προσθήκη στο καλάθι” ή στο “Επιλέξτε φακούς”.

Η αποστολή όλων των γυαλιών ηλίου και οράσεως είναι δωρεάν!

Πόσο αξιόπιστη είναι η online δοκιμή του Lentiamo;

Η online δοκιμή στην ουσία είναι ένας από τους πιο προηγμένους ψηφιακούς καθρέφτες για αναγνώριση προσώπου και εφαρμογή γυαλιών. Μόλις ενεργοποιήσετε την κάμερά σας, ο ψηφιακός καθρέφτης σαρώνει το πρόσωπο και σας φοράει τα γυαλιά που έχετε επιλέξει, πιστά όπως το πρωτότυπο. Φυσικά δεν συλλέγονται και δεν αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα από εμάς.


Απλά δοκιμάστε το μόνοι σας και αφήστε μας ένα σχόλιο!Επόμενο βήμα; Πάτα το like και θα σε λατρεύουμε για πάντα :)

H Leonie είναι επικεφαλής του περιεχομένου στο Lentiamo. Ερευνά το ιατρικό περιεχόμενο, συζητά περίπλοκα θέματα με τους οπτικούς μας και δημιουργεί εκπαιδευτικά κείμενα για το blog, το γλωσσάρι και τους διάφορους οδηγούς (tutorials) μας. Η ειδικότητά της είναι να μετατρέπει πολύπλοκα οφθαλμολογικά θέματα σε πιο απλά και κατανοητά για το ευρύ κοινό.

Τα δικά σας σχόλια

  Γράψε το πρώτο σχόλιο

  *Υποχρεωτικά πεδία

  Best selling προϊόντα