Καλοκαιρινή προσφορά στα γυαλιά ηλίου! Έκπτωση έως και 40%!

Σύνδεση

Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας Prada δεν είναι αυθεντικά

Jakub Odcházel, DiS.

Ιατρικά ελεγμένο από Jakub Odcházel, DiS., Επικεφαλής οπτικός, στις 25/7/2019. Γράφτηκε από Lentiamo

Αυθεντικά γυαλιά Prada ή γυαλιά μαϊμού; Αυτή η διάκριση είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των ματιών μας και καθορίζει αν προστατεύονται από τον ήλιο ή αν εκτίθενται σε επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία.

Είναι γνωστό ότι τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου είναι φθηνά και εύκολα διαθέσιμα. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βλάπτουν τα μάτια μας με πολλούς τρόπους.

Γιατί τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου είναι βλαβερά για τα μάτια μας;

Τα μη αυθεντικά γυαλιά ηλίου προσφέρουν ελάχιστη έως και καθόλου προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και επομένως είναι ακόμη πιο επικίνδυνα για τα μάτια μας από το να μην φοράμε καθόλου γυαλιά. Ο λόγος είναι ότι οι σκούροι φακοί διαστέλλουν τις κόρες των ματιών μας και η επικίνδυνη ακτινοβολία UV μπορεί να φτάσει στα μάτια μας ανεμπόδιστα.

Από την άλλη, το γυαλί από το οποίο παρασκευάζεται ο φακός πιθανόν να είναι χαμηλής ποιότητας και έτσι μπορεί εύκολα να σπάσει και να γρατζουνιστεί σε ένα ατύχημα. Αυτό μπορεί να βλάψει το μάτι σε τέτοιο βαθμό που στις χειρότερες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση.

Γι 'αυτό σας ζητάμε να σκεφτείτε την υγεία των ματιών σας και να μην προτιμάτε τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου. Θα σας πούμε τον τρόπο με τον οδηγό μας „Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας δεν είναι αυθεντικά“. Στα έξι άρθρα μας θα μάθετε πώς να διακρίνετε εύκολα τα ψεύτικα γυαλιά Oakley, Prada, Chanel, Persol ή Dolce & Gabbana από τα αυθεντικά.

2 συμβουλές για το πώς να διακρίνετε τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Prada

Spot fake Prada sunglasses - check the logo

1. Ελέγξτε το λογότυπο

Δώστε προσοχή στο λογότυπο και συγκεκριμένα στο γράμμα R – στα αυθεντικά γυαλιά η επιγραφή αυτή έχει μια αδιαμφισβήτητη μορφή.


Spot fake Prada sunglasses - check the lenses

2. Ελέγξτε τους φακούς

Τα νεότερα μοντέλα έχουν τον αύξοντα αριθμό χαραγμένο στα δεξιά και το λογότυπο Prada χαραγμένο στον αριστερό φακό.


Spot fake Prada sunglasses - check the lenses

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα