Καλοκαιρινή προσφορά στα γυαλιά ηλίου! Έκπτωση έως και 40%!

Σύνδεση

Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας Persol δεν είναι αυθεντικά

Jakub Odcházel, DiS.

Ιατρικά ελεγμένο από Jakub Odcházel, DiS., Επικεφαλής οπτικός, στις 25/9/2019. Γράφτηκε από Lentiamo

Per sol – δηλαδή ‚για τον ήλιο‘ στα ιταλικά. Μία από τις πιο θρυλικές μάρκες γυαλιών ηλίου στο ιταλικό σχέδιο. Οι σχεδιαστές της Persol έχουν ειδικευτεί σε γυαλιά ηλίου υψηλής ποιότητας για πάνω από εκατό χρόνια – αυτά τα διάσημα γυαλιά φοριούνται από πολλούς διάσημους όπως ο Jack Nicholson, ο George Clooney και η Julia Roberts.

Όμως δεν είναι όλα τα γυαλιά ηλίου Persol αυθεντικά. Κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για τα μάτια σας.

Είναι επικίνδυνο για τα μάτια μου το να φοράω ψεύτικα γυαλιά Persol;

Αυτό που πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε είναι ότι τα ψεύτικα γυαλιά είναι πολύ επιβλαβή για τα μάτια μας. Οι φακοί τους παρέχουν μικρή έως και καθόλου προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και τα υλικά τους είναι φτηνά και εύθραυστα. Έτσι, καταλήγουμε να πληρώνουμε μια υψηλή τιμή για φτηνιάρικα γυαλιά ηλίου.

Γι 'αυτό σας ζητάμε να σκεφτείτε για την υγεία των ματιών σας και να μείνετε μακριά από τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου. Θα σας δείξουμε πώς να το καταφέρετε αυτό στον οδηγό μας „Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας δεν είναι αυθεντικά“. Στα έξι άρθρα μας θα μάθετε πώς να διακρίνετε εύκολα τα ψεύτικα γυαλιά Oakley, Prada, Chanel, Carrera και Dolce & Gabbana από τα αυθεντικά.

2 συμβουλές για το πώς να διακρίνετε τα ψεύτικα Persol γυαλιά ηλίου

Για να μπορέσετε να προστατέψετε τα μάτια σας, έχουμε δύο συμβουλές για εσάς που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα ψεύτικα γυαλιά που μπορεί να είναι και επιβλαβή.

1. Ελέγξτε το μεταλλικό βέλος

Το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό που μπορεί να αποδείξει την αυθεντικότητά τους είναι το μεταλλικό βέλος που συνδέει το σκελετό των γυαλιών με τους βραχίονες. Θα πρέπει να είναι σε μια ευθεία, καθαρή γραμμή χωρίς κενά.

Persol

2. Ελέγξτε τους βραχίονες

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι οι δύο μεταλλικές λωρίδες του συστήματος Meflecto σε κάθε βραχίονα – αν μοιάζουν σαν να έχουν κολληθεί, είναι σχεδόν σίγουρα ένα ψεύτικο ζευγάρι.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα