Ο Οκτώβριος είναι ο Μήνας Υγιών Ματιών στο Lentiamo. Μάθετε από τους ειδικούς μας πως να προσέχετε τα μάτια σας, και επωφεληθείτε παράλληλα από τις εβδομαδιαίες προσφορές μας!

Σύνδεση

Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας Dolce & Gabbana δεν είναι αυθεντικά

Leonie Bauer

Ιατρικά ελεγμένο από Leonie Bauer, Επικεφαλής περιεχομένου, στις 25/10/2019
Γράφτηκε από Anna Sucha

Ανεξάρτητες τάσεις της μόδας, κομψότητα, υπερβολή. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τη μάρκα Dolce & Gabbana μία από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες στο σχεδιασμό μόδας. Και γι' αυτό υπάρχουν πολλές απομιμήσεις της συγκεκριμένης μάρκας, ειδικότερα στα γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου βλάπτουν τα μάτια σας και πώς μπορείτε εύκολα να διακρίνετε τα αυθεντικά από τις απομιμήσεις.

Γιατί τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana είναι επικίνδυνα για τα μάτια σας

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana είναι κακής ποιότητας. Το ανεπαρκές φίλτρο των φακών και ο εύθραυστος σκελετός είναι η απόδειξη γι' αυτό. Αυτό κάνει τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου λιγότερο ανθεκτικά, κι επίσης τα μη ποιοτικά υλικά των φακών βλάπτουν τα μάτια σας αφήνοντας τις επικίνδυνες ακτίνες UV να έρθουν σε επαφή με τις κόρες των ματιών σας. Επιπλέον, στην περίπτωση ατυχήματος οι φακοί των γυαλιών είναι εύθραυστοι και καθόλου ανθεκτικοί.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλες μάρκες γυαλιών ηλίου και τις ψεύτικες απομιμήσεις τους; Διαβάστε περισσότερα στα άρθρα μας με θέμα „Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας δεν είναι αυθεντικά“ και μάθετε πώς να διακρίνετε εύκολα τα ψεύτικα Carrera, Prada, Chanel, Persol και Oakley από τα ανθεκτικά.

3 συμβουλές για το πώς να διακρίνετε τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana

1. Ελέγξτε το κουτί και τη θήκη

Πρώτα από όλα, ελέγξτε το κουτί και τη θήκη. Το κουτί πρέπει να είναι κατασκευασμένο από χαρτί καλής ποιότητας και να έχει το λογότυπο Dolce & Gabbana στο μπροστινό μέρος. Η θήκη είναι ανθεκτική και επικαλυμμένη με δέρμα.

Dolce & Gabbana

2. Ελέγξτε το ενημερωτικό φυλλάδιο και το πιστοποιητικό αυθεντικότητας

Ένα ενημερωτικό φυλλάδιο και ένα πιστοποιητικό γνησιότητας εκτυπώνονται σε γυαλιστερό χαρτί υψηλής ποιότητας.

3. Ελέγξτε τον αριθμό αναγνώρισης

Στα παλαιότερα μοντέλα βρίσκεται στο βραχίονα και στα νεότερα είναι χαραγμένο στο δεξί φακό.

Dolce & Gabbana

Επόμενο βήμα; Πάτα το like και θα σε λατρεύουμε για πάντα :)

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα