Ο Οκτώβριος είναι ο Μήνας Υγιών Ματιών στο Lentiamo. Μάθετε από τους ειδικούς μας πως να προσέχετε τα μάτια σας, και επωφεληθείτε παράλληλα από τις εβδομαδιαίες προσφορές μας!

Σύνδεση

Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας Carrera δεν είναι αυθεντικά

Anna Sucha

Ιατρικά ελεγμένο από Anna Sucha, Οπτομέτρης, στις 25/6/2019
Γράφτηκε από Leonie Bauer

Γυαλιά μαϊμού υπάρχουν παντού- στην παραλία, σε τουριστικά μαγαζιά και πολύ πιθανόν να υπάρχουν ακόμα και στο σπίτι σας. Κοστίζουν λιγότερο από τα αυθεντικά γυαλιά και ακριβώς γι αυτόν το λόγο αγοράζονται από πολλούς.

Είναι τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου επικίνδυνα για τα μάτια μας;

Η πραγματική ερώτηση είναι: Είναι δυνατόν να αγοράσετε ψεύτικα γυαλιά ηλίου χωρίς να θέσετε τα μάτια σας σε κίνδυνο; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι σαφώς αρνητική. Δεδομένου ότι οι ψεύτικοι φακοί δεν έχουν ελεγχθεί για την UV προστασία ή την ανθεκτικότητά τους, οι αγοραστές δεν γνωρίζουν ποια είναι η ποιότητα των νέων τους γυαλιών. Πιθανότατα, δεν διαθέτουν επαρκές φίλτρο για προστασία υπεριώδους ακτινοβολίας και τα φτηνά τους υλικά είναι εύθραυστα και καθόλου ανθεκτικά στο γδάρσιμο.

Γι 'αυτό, σας ζητάμε να σκεφτείτε την υγεία των ματιών σας και να μείνετε μακριά από τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου. Θα σας πούμε τον τρόπο με τον οδηγό μας „Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας δεν είναι αυθεντικά“. Στα έξι άρθρα μας θα μάθετε πώς να διακρίνετε εύκολα τα ψεύτικα γυαλιά Oakley, Prada, Chanel, Persol ή Dolce & Gabbana από τα αυθεντικά.

Η μοναδικότητα των γυαλιών ηλίου Carrera

Τα γυαλιά της εμβληματικής ιταλικής μάρκας, που κυκλοφορούν στην αγορά από το 1956, είναι από τα καλύτερα μεταξύ των αθλητικών γυαλιών ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου Carrera είναι εξαιρετικά ελαφριά και ανθεκτικά, με καλή εφαρμογή και είναι εξαιρετικά άνετα.

Δυστυχώς, όμως, λόγω της δημοτικότητάς τους, υπάρχουν πολλά ψεύτικα γυαλιά ηλίου Carrera που κυκλοφορούν στην αγορά. Για να μην ξεγελαστείτε από ένα ψεύτικο ζευγάρι, έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες συμβουλές για να εντοπίσετε τις ψεύτικες απομιμήσεις των γυαλιών Carrera.

2 εύκολες συμβουλές για το πώς να διακρίνετε τα ψεύτικα γυαλιά Carrera

Spot fake Carrera sunglasses - check the case and arms

1. Ελέγξτε την θήκη και τους βραχίονες

Ελέγξτε αν το ζευγάρι Carrera γράφει την ίδια χώρα προέλευσης στη θήκη και στον έναν από τους βραχίονες – τα αυθεντικά γυαλιά Carrera παρασκευάζονται στην Ιταλία,τη Σλοβενία και την Κίνα.


Spot fake Carrera sunglasses - check the logo

2. Ελέγξτε το λογότυπο

Τα γνήσια Carrera έχουν το λογότυπο στους φακούς και επίσης, έχουν συχνά μια επιγραφή „UV προστασία“. Και τα δύο μπορείτε εύκολα να τα δείτε απευθείας στον φακό.Με τις απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές μας, θα διαπιστώσετε σε ελάχιστο χρόνο εάν αγοράζετε υψηλής ποιότητας αυθεντικά γυαλιά ηλίου Carrera ή μία φτηνή απομίμηση.Επόμενο βήμα; Πάτα το like και θα σε λατρεύουμε για πάντα :)

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα