Περιορισμένη προσφορά: Πάρτε 15% έκπτωση στους νέους φακούς επαφής Lenjoy 1 Day Air+.

Σύνδεση

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματος, τα μαλλιά και το χρώμα των ματιών σας

Επιλέγοντας το σωστό χρώμα φακού των γυαλιών ηλίου
 

Όλοι γνωρίζουμε αυτό το συναίσθημα όταν πηγαίνουμε σε έναν οπτικό για να αγοράσουμε τα νέα μοδάτα γυαλιά μας. Τα καινούρια μας γυαλιά πρέπει να είναι μοντέρνα, αλλά και να ταιριάζουν με τα μάτια μας, το σχήμα προσώπου και το χρώμα του δέρματός μας. Μας περιμένουν δεκάδες μοντέλα γυαλιών, όλα μοναδικά και όμορφα. Έτσι, δοκιμάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γυαλιά για να βρούμε το τέλειο μοντέλο για εμάς.

Όμως όλα αυτά τα γυαλιά που δοκιμάζουμε μας ταιριάζουν; Ταιριάζουν στο χρώμα του δέρματος, των ματιών και των μαλλιών μας ή μήπως είναι απλά ένα μοδάτο μοντέλο που δεν είναι για εμάς;

Εξοικονομήστε τον πολύτιμο χρόνο σας και απλά βρείτε το νέο σας αξεσουάρ στο ίντερνετ με τη βοήθεια του οδηγού χρωμάτων μας! Θα σας δείξουμε ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν πραγματικά στον τύπο σας!
 

1. Γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματος σας

Πρώτα απ 'όλα, θέλουμε να προσδιορίσουμε τον τόνο του δέρματός σας επειδή αυτό θα σας βοηθήσει σχετικά με την επιλογή για το χρώμα των νέων γυαλιών σας, των σκελετών και των φακών.
 

Ανοιχτές αποχρώσεις δέρματος και γυαλιά ηλίου

Ανοιχτές αποχρώσεις δέρματος

Το ανοιχτόχρωμο δέρμα είναι εύκολο να προσδιοριστεί: Εάν καίγεστε εύκολα από τον ήλιο, εάν έχετε μπλε, πράσινα ή γκρι μάτια, και εάν έχετε μπλε φλέβες αντί για πράσινες, τότε η απόχρωση του δέρματός σας είναι ανοιχτόχρωμη και όχι σκούρη.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για ανοιχτούς τόνους δέρματος

Για την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, διαλέξτε χρώματα όπως πράσινο, μωβ, μπλε, ροζ ή ασημένιο για τους σκελετούς των γυαλιών σας. Όταν διαλέγετε την απόχρωση των φακών, δοκιμάστε χρώματα όπως μπλε, ροζ, πράσινο και ασημένιο. Αυτά τα χρώματα θα ταιριάζουν καλύτερα στο χρώμα του δέρματός σας και των ματιών σας.

 

 

Κάποιοι άνθρωποι ενδέχεται να έχουν μία μίξη ανοιχτόχρωμης και σκουρόχρωμης επιδερμίδας. Τότε μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις. Αλλά ποια είναι τα καλύτερα χρώματα για τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες;
 

 

 

Σκουρόχρωμες επιδερμίδες και γυαλιά ηλίου

Σκουρόχρωμες επιδερμίδες

Οι σκούρες αποχρώσεις του δέρματος χαρακτηρίζονται από μαυρισμένο δέρμα, καφέ ή μαύρα μάτια, και πράσινες φλέβες αντί για μπλε.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για σκούρους τόνους δέρματος

Για την σκουρόχρωμη επιδερμίδα, δοκιμάστε χρώματα όπως κόκκινο, καφέ, μπεζ, πορτοκαλί, χρυσαφί ή κίτρινο για τον σκελετό των γυαλιών σας. Αυτά τα χρώματα κολακεύουν περισσότερο το χρώμα του δέρματος σας. Επιλέξτε φλογερά ή ζουμερά χρώματα όπως καφέ για τους φακούς των γυαλιών σας. Οι φακοί σας θα ταιριάζουν τέλεια με το δέρμα και τα μάτια σας αν επιλέξετε χρώματα σε αυτές τις αποχρώσεις.

 

 

Οι προτάσεις μας για ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες μαζί

 

 

2. Γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στο χρώμα των μαλλιών σας

Εκτός από τον χρωματικό τόνο του δέρματος, σημαντικό ρόλο παίζει και η απόχρωση των μαλλιών όταν πρόκειται για την επιλογή των ιδανικών γυαλιών για το στυλ σας . Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν καλύτερα στον τύπο σας.
 

Σκούρο ξανθό και γυαλιά ηλίου

Σκούρο ξανθό

Τα σκούρα ξανθιά μαλλιά έχουν μελί ή μπρονζέ απόχρωση και κλίνουν προς τις σκούρες αποχρώσεις της παλέτας του ξανθού. Οι άνθρωποι με σκούρο ξανθό μαλλί μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία χρωμάτων. Οι καφέ αποχρώσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν αγοράζετε γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν με το σκούρο ξανθό μαλλί. Επίσης, στους ξανθούς ταιριάζει απόλυτο το σχέδιο Havana.

 

 

Ανοιχτό ξανθό και γυαλιά ηλίου

Ανοιχτό ξανθό

Οι άνθρωποι με χάλκινο, πλατινέ και σταχτί ξανθό έχουν ελαφρώς ανοιχτότερο χρώμα μαλλιών από τους υπόλοιπους ξανθούς. Οι άνθρωποι με ανοιχτό ξανθό δείχνουν εντυπωσιακοί με χρώματα όπως μαύρο, μπλε και μωβ, διότι δημιουργείται μια ισορροπημένη αντίθεση. Επιπλέον, ανοιχτότερες ροζ αποχρώσεις πηγαίνουν εξαιρετικά με το ανοιχτό ξανθό.

 

 

 

 

Ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν καλύτερα με τα ξανθά μαλλιά;

 

 

Σκούρο καστανό και γυαλιά ηλίου

Σκούρο καστανό

Εάν έχετε χρυσαφί ή κόκκινες αποχρώσεις στον καστανό τόνο σας, τότε πιθανώς έχετε σκούρο καστανό μαλλί. Γι' αυτό το λόγο σκούρα, γήινα χρώματα όπως πράσινο, κόκκινο, ή χρυσαφί θα σας ταιριάζουν. Ακόμη, το μοδάτο Havana σχέδιο θα σας πηγαίνει εξαιρετικά.

 

 

Ανοιχτό καστανό και γυαλιά ηλίου

Ανοιχτό καστανό

Οι άνθρωποι με μια πιο ανοιχτή απόχρωση στο καστανό μαλλί συνήθως έχουν μια πιο σταχτί απόχρωση στα μαλλιά τους. Επομένως, τα μαύρα, ροζ ή μπλε γυαλιά, σας ταιριάζουν καλά. Όμως, ανοιχτότερες αποχρώσεις όπως καφέ και μπεζ ταιριάζουν καλύτερα στο χρώμα των μαλλιών σας.

 

 

 

 

Ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν καλύτερα με καστανά μαλλιά;

 

 

 

Κόκκινα μαλλιά

 

Κόκκινα μαλλιά και γυαλιά ηλίου

Κόκκινα μαλλιά

Τα κόκκινα μαλλιά μπορούν επίσης να έχουν διαφορετικούς τόνους. Υπάρχουν οι ανοιχτότεροι τόνοι, καθώς και οι σκουρότεροι. Ωστόσο, όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου ταιριάζουν με τους πράσινους σκελετούς ή φακούς γυαλιών οι οποίοι δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση με τα μαλλιά σας.

Η πρότασή μας για κόκκινα μαλλιά; Δοκιμάστε τα Marc Jacobs.

 

Μαύρα μαλλιά και γυαλιά ηλίου

Μαύρα μαλλιά

Εάν έχετε μαύρα μαλλιά, υπάρχουν κι εδώ δύο διαφορετικοί τόνοι. Οι ανοιχτές αποχρώσεις ταιριάζουν εξαιρετικά με τα μπλε γυαλιά, ενώ οι πιο σκούρες πηγαίνουν τέλεια με καφέ γυαλιά. Γενικότερα, το μαύρο πάντα φαίνεται καλό σε συνδυασμό με μαύρο ,πράσινο, ή κόκκινο και μωβ.

Δεν είστε σίγουροι ποιο ζευγάρι γυαλιών πηγαίνει καλύτερα με μαύρα μαλλιά; Δείτε εδώ αυτά τα μοδάτα γυαλιά Polaroid.

Άσπρα και γκρι μαλλιά και γυαλιά ηλίου

Άσπρα και γκρι μαλλιά

Επιπλέον τα άσπρα μαλλιά έχουν μία ανοιχτή και μία σκούρη ποικιλία. Παρόλο που τα άσπρα μαλλιά είναι περισσότερο ανοιχτά, τα γκρι μαλλιά ανήκουν στις σκούρες αποχρώσεις. Γενικότερα, όμως, μπορούμε να προτείνουμε ανοιχτότερα και περισσότερο χρωματιστά γυαλιά ηλίου για όλους τους τόνους. Το κόκκινο ή το μωβ είναι τα καλύτερα. Αποφύγετε τα καφέ ή μπεζ γυαλιά ηλίου καθώς επισκιάζουν τα λευκά μαλλιά σας.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για άσπρα και γκρίζα μαλλιά; Δοκιμάστε το όμορφα κόκκινα γυαλιά Esprit ET 17971 513 52.


 

3. Γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σας

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι το χρώμα των ματιών σας όταν επιλέγετε τα σωστά γυαλιά ηλίου για εσάς. Διαβάστε εδώ ποιο χρώμα σκελετού και φακού πηγαίνει με το χρώμα των ματιών σας και κάντε τα μάτια σας να λάμπουν σαν ένα διαμάντι!
 

Πράσινα μάτια και γυαλιά ηλίου

Πράσινα μάτια

Εάν ανήκετε στους τυχερούς που έχουν τα όμορφα πράσινα μάτια, μπορείτε εύκολα να φορέσετε καφέ και χρυσαφί χρώματα. Αν ψάχνετε για κάτι πιο εκκεντρικό, επιλέξτε ροζ ή μωβ για αντίθεση χρωμάτων.

Τα πράσινα μάτια ταιριάζουν τέλεια με τα Ray-Ban RB2180 710/73 49.

 

 

Μπλε μάτια και γυαλιά ηλίου

Μπλε μάτια

Τα μπλε μάτια είναι σίγουρο ότι τραβάνε την προσοχή και γι' αυτό θα πρέπει να τονίζονται από το χρώμα των γυαλιών σας. Τα μπλε μάτια εναρμονίζονται τέλεια με μπλε και με γκρι τόνους, και το καφέ Havana δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση.

Δεν είστε σίγουροι ποια γυαλιά ηλίου κολακεύουν τα μπλε μάτια σας καλύτερα; Δοκιμάστε Max Mara.

 

 

 

 

Καστανά μάτια και γυαλιά ηλίου

Καστανά μάτια

Όπως ακριβώς και στα μαλλιά έτσι και τα καστανά μάτια μπορούν να έχουν ανοιχτούς και σκούρους τόνους. Γενικότερα, όμως, τα χρυσαφί, καφέ και πράσινα γυαλιά είναι ένα κομψό και μαγευτικό στολίδι για τα καστανά μάτια.

Ο καλύτερος συνδυασμός για τα καστανά μάτια; Carolina Herrera.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα

 

 

Συμβουλές για στυλ και συμβουλές για την επιλογή των κατάλληλων γυαλιών

Μάθετε ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σας

Μάθετε ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σας

Κλασικά, διαχρονικά σχήματα και σκελετοί γυαλιών ηλίου

Κλασικά, διαχρονικά σχήματα και σκελετοί γυαλιών ηλίου

Γιατί τα παιδιά πρέπει να φοράνε γυαλιά ηλίου

Γιατί τα παιδιά πρέπει να φοράνε γυαλιά ηλίου