😎 Συμβαίνει τώρα: Γυαλιά ηλίου Lentiamo σε προσφορές

Σύνδεση

Διαχρονικά σχέδια γυαλιών ηλίου

Διαχρονικά σχέδια γυαλιών ηλίου

 

Μόλις βρείτε το καλύτερο ζευγάρι που ταιριάζει στο πρόσωπό σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα το φοράτε κάθε φορά που το χρειάζεστε; Για αυτόν τον λόγο η συμβουλή μας είναι να αγοράσετε ένα από τα πολλά κλασικά σχέδια που ποτέ δεν θα βγουν από την μόδα:

 

Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 L0205 58

Pilot γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου Aviator, γνωστά και ως Pilot γυαλιά ηλίου, σχεδιάστηκαν αρχικά για πιλότους για να προστατεύουν τα μάτια τους ενώ πετούν, έτσι πήραν και το όνομα Pilot. Σήμερα, τα Pilot γυαλιά ηλίου είναι ένα βασικό αξεσουάρ στο ντουλάπι του καθενός. Για το 2019, η μόδα τους εξακολουθεί να είναι ισχυρή, τόσο στα καταστήματα όσο και στους εμπόρους προϊόντων μόδας λιανικής πώλησης.

Ελέγξτε τα γυαλιά ηλίου Pilot

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 54

Wayfarers

Τα γυαλιά ηλίου Wayfarer, που δημιουργήθηκαν από τον Ray-Ban σχεδιαστή Raymond Stegeman το 1952, υπήρξαν από τα πιο δημοφιλή σχέδια γυαλιών ηλίου από τότε. Έχουν φορεθεί από διασημότητες μέχρι και πολιτικούς. Η επιτυχία των Wayfarer μπορεί να αποδοθεί στο σχεδιασμό τους: Ο φυσικός σχεδιασμός της άνω πλευράς του γυαλιού και τα ελαφρώς καμπυλωμένα μπράτσα είναι τόσο ευπροσάρμοστα όσο και άνετα στην χρήση του γυαλιού.

Δοκιμάστε τα γυαλιά ηλίου Wayfarer

Meller Kubu Tigris Olive

Rounded shaped γυαλιά ηλίου

Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα τους είναι οι κυκλικοί φακοί τους και οι ρετρό μεταλλικοί σκελετοί ή τα πολύχρωμα υλικά τους. Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι εξίσου πλατιά και ψηλά αλλά ομορφαίνουν τα πρόσωπα που έχουν γωνίες, με τελείως κυκλικά σχήματα που αποδίδουν μια vintage εμφάνιση.

Ρίξτε μια ματιά στην συλλογή Meller Kubu

Prada Linea Rossa 0PS 01XS UFK07H 59

Rectangular γυαλιά ηλίου

Τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου είναι φαρδιά, με ορθογώνιους φακούς, κάποια με λεπτές γωνίες, άλλα με περισσότερες στρογγυλεμένες άκρες. Τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου είναι μια εξαιρετική επιλογή για σχεδόν κάθε πρόσωπο, ειδικότερα στα οβάλ, στρογγυλά ή σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα. Μπορείτε να βρείτε αυτούς τους εύχρηστους σκελετούς σε οποιοδήποτε υλικό και χρώμα.

Δοκιμάστε γυαλιά ηλίου σε τετράγωνο σχήμα.

Vogue 0VO 4129S 848/13 53

Teashades

Τα Teashades, γνωστά επίσης και ως „γυαλιά του John Lennon“, ήταν ένα είδος καλλιτεχνικών ψυχεδελικών γυαλιών ηλίου συρματοπλαστικής τέχνης που φορούσαν συχνά για καθαρά αισθητικούς λόγους μέλη της αντι-κουλτούρας της δεκαετίας του 1960. Σήμερα αυτά τα διαχρονικά σχέδια αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για όλους όσους αγαπούν την vintage αισθητική και αναζητούν καλη UV προστασία.

Παραγγείλετε Vogue


 

Σίγουρα δεν θα βγείτε από την μόδα φορώντας ένα από αυτά τα σχέδια, ανεξάρτητα από το ποιος σχεδιαστές θα εμφανιστεί στην επόμενη σεζόν. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτο που ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σας!


Διαβάστε περισσότερα

Στυλιστικές συμβουλές και συμβουλές για την επιλογή των σωστών γυαλιών ηλίου