Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δακρυϊκή ταινία

Τα δάκρυα παράγουν το δακρυϊκό φιλμ του κερατοειδούς, το οποίο κατά μέσο όρο έχει πάχος 0,005 έως 0,012 mm και ανανεώνεται κάθε 10 με 30 δευτερόλεπτα. Η δουλεία του είναι να κρατάει τον κερατοειδή απαλό και λαμπερό, να το προστατεύει από ερεθισμούς, ξηρότητα, ξένα σώματα, και στον μεταβολισμό του κερατοειδούς.

Το δακρυϊκό φιλμ αποτελείται από τρεις στρώσεις: εσωτερική επιφάνεια «βλεννογόνος» ( περιέχει βλεννίνη ),το μεσαίο υδατικό στρώμα (περιέχει ένζυμα, πρωτεΐνες, αντισώματα) και ένα εξωτερικό στρώμα λιπιδίων

Για την ασφαλή και άνετη χρήση φακών επαφής, η ακεραιότητα του δακρυϊκού φιλμ είναι απαραίτητη. Μετά την εισαγωγή του φακού, το δακρυϊκό φιλμ διασπάται, γίνονται αλλαγές στη χημική σύνθεση ( pH – θερμοκρασία).

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.