Υγρό καθαρισμού Solunate 50 ml δωρεάν με τους Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Σύνδεση

Optyl®: Το ελαφρύ, υποαλλεργικό υλικό σκελετού

υλικά γυαλιών ηλίου

Το Optyl® είναι ένα υπερσύγχρονο υλικό σκελετού για όλους όσους θέλουν να φορούν γυαλιά ηλίου με εξαιρετική ποιότητα.

Ελαφρύ, υποαλλεργικό και με χρώμα – δείτε προσεκτικά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτού του υλικού.

Τι είναι το Optyl®;

Το Optyl® είναι ένα υλικό σκελετού που παράγεται και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την SAFILO GROUP, την μεγάλη Ιταλική εταιρεία που σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σκελετούς γυαλιών οράσεως, γυαλιά ηλίου, αθλητικά γυαλιά, κλπ.

Μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες εμπορικές μάρκες που παράγει η Safilo περιλαμβάνουν μοντέλα στις συλλογές τους που χρησιμοποιούν το υψηλής ποιότητας υλικό Optyl®, όπως η διάσημη εμπορική μάρκα Carrera, Hugo Boss, Fendi και Dior.

Το Optyl® αποτελείται από θερμοσκληρυνόμενο πλαστικό που εγγυάται εξαιρετική ποιότητα επιφάνειας και υψηλότερη αντοχή από τα συμβατικά θερμοπλαστικά (οξικό, προπιονικό, κλπ.). Το υλικό είναι υποαλλεργικό και επομένως είναι ιδανικό για αυτούς που πάσχουν από αλλεργίες. Είναι επίσης ανθεκτικό στη διάβρωση από τον ιδρώτα ή τα καλλυντικά που συχνά χρησιμοποιούν οι γυναίκες.

Τα πλεονεκτήματα του Optyl®

Το Optyl® είναι ένα εμπορικό σήμα που πιστοποιεί ένα πλαστικό που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τη Safilo για ορισμένα από τα πιο μοναδικά μοντέλα της.

Διαβάστε εδώ τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά του Optyl®:

  • Το Optyl® είναι ένα ντουροπλαστικό υλικό που είναι εξαιρετικά ελαφρύ και άνετο επειδή προσαρμόζεται στο πρόσωπο του χρήστη.
  • Το Optyl® είναι επίσης υποαλλεργικό και μη ερεθιστικό καθώς δεν περιέχει πλαστικοποιητές.
  • Επιπλέον, το Optyl® αποτελείται από μια ειδική επίστρωση επιφάνειας η οποία τo προστατεύει από τη διάβρωση που προκαλείται από τον ιδρώτα και τα καλλυντικά.
  • Το υλικό είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και δεν παραμορφώνεται. Το αρχικό σχήμα των γυαλιών διατηρείται σε όλες τις καταστάσεις.
  • Πέρα από αυτά, το Optyl® προσφέρει ένα 3D σχεδιασμό και μοναδικά εφέ χρώματος.

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία