Εκπτώσεις γυαλιών ηλίου μετά το καλοκαίρι! Έκπτωση έως και 49%!

4,8 Βαθμολογία

Σύνδεση

Γυαλιά ηλίου ποδηλασίας

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα σημαντικό κομμάτι εξοπλισμού για κάθε ποδηλάτη. Προσφέρουν σημαντική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία καθώς και προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Τα καλύτερα αθλητικά γυαλιά ηλίου για ποδηλασία θα σας επιτρέψουν να βλέπετε καθαρά, ώστε να παραμείνετε ασφαλείς και άνετοι στο δρόμο.

Είναι απαραίτητα τα γυαλιά ηλίου για ποδηλασία;

Τα γυαλιά ηλίου ποδηλασίας είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε ποδηλάτη. Παρέχουν προστασία από τον ξηρό άνεμο, την σκόνη και τα εμπόδια ή τα έντομα. Επιπλέον, τα γυαλιά ηλίου για ποδηλασία μπορούν να ενισχύσουν την οπτική οξύτητα για να είστε ασφαλέστεροι κατά τη διάρκεια συνθηκών χαμηλού ή έντονου φωτισμού.

Ποιά χρώματα φακών γυαλιών ηλίου είναι τα καλύτερα για ποδηλασία;

Ακριβώς όπως η εύρεση των καλύτερων γυαλιών ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας, τα χρώματα των φακών είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή γυαλιών ηλίου για ποδήλατο.

  • Κόκκινοι φακοί - Οι κόκκινοι φακοί συνιστώνται ιδιαίτερα για γυαλιά ηλίου ποδηλασίας δρόμου. Αυξάνουν την οπτική οξύτητα και προσφέρουν καταπληκτική χρωματική αντίθεση με τις κίτρινες οδικές πινακίδες και τις γραμμές κυκλοφορίας.
  • Κίτρινοι φακοί - Οι κίτρινοι φακοί φιλτράρουν το μπλε φως για να αυξήσουν την αντίθεση καθώς και την αντίληψη του βάθους και της απόστασης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παρέχουν εξαιρετική εστίαση σε ημέρες με ομίχλη ή συννεφιά.
  • Καφέ φακοί - Οι καφέ φακοί ενισχύουν με έξυπνο τρόπο την αντίθεση στο έντονο ηλιακό φως. Είναι ιδανικοί για ποδηλασία σε ηλιόλουστες συνθήκες, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τα εμπόδια πιο καθαρά.
  • Γκρί φακοί - Οι γκρί φακοί προσφέρουν αληθινή αντίληψη των χρωμάτων και μειώνουν την αντανάκλαση σε έντονη ηλιοφάνεια.

Χρειάζονται οι ποδηλάτες γυαλιά ηλίου με πόλωση;

Σε γενικές γραμμές, τα πολωμένα γυαλιά ηλίου ποδηλασίας δεν συνιστώνται. Οι φακοί είναι ιδανικοί για τη μείωση της θάμβωσης και των αντανακλάσεων σε βρεγμένο οδόστρωμα, οχήματα και άλλες γυαλιστερές επιφάνειες. Αυτό σημαίνει ότι οι πολωμένοι φακοί μπορεί να δυσκολέψουν τη δυνατότητα εντοπισμού των κινδύνων, όπως οι γυαλιστερές ή παγωμένες επιφάνειες. Παρεμβαίνουν επίσης στις ψηφιακές οθόνες, όπως τα κινητά τηλέφωνα ή τα συστήματα πλοήγησης.

Τα γυαλιά ηλίου ποδηλασίας με πολωμένους φακούς είναι ωστόσο εξαιρετικά όταν τα χρησιμοποιείτε κοντά σε υδάτινες περιοχές ή σε φωτεινές συνθήκες. Σκεφτείτε τις ανάγκες σας και ενημερωθείτε σχετικά με τα γυαλιά ηλίου με καθρέφτη ή με πόλωση για να δείτε τι μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα για τη βόλτα σας.

Είδος

Μάρκα

Τύπος φακών

Σχήμα σκελετού

Τιμή

Διαστάσεις

Περισσότερα προϊόντα

Η μόνη επιλογή για τα μάτια σας

Επειδή έχουμε μοναδικά πλεονεκτήματα.

Στην αγορά από το 2008

Ξεκινήσαμε το 2008, και από τότε έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 800.000 πελάτες.

Ευρωπαίος πωλητής

Λειτουργούμε σε 17 Ευρωπαϊκές χώρες και έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Αυθεντικά προϊόντα

Έχουμε μόνο αυθεντικά προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρίες

 

1 135 402 φακοί σε απόθεμα

Έχουμε πάνω από 1 εκατομμύρια ζεύγη φακών επαφής, για άμεση αποστολή

Πρόγραμμα ανταμοιβής

Από την πρώτη κιόλας παραγγελία, κερδίζετε μπόνους πόντους για δωρεάν προϊόντα

Δωρεάν διανομή άνω των 50 €

Εάν η παραγγελία σας είναι λιγότερο από 50€, τα μεταφορικά είναι μόνο 3,00 €

 

Οι δικές σας αξιολογήσεις και εμπειρίες

Από τις 353 αξιολογήσεις το 98 % είναι θετικές. Δείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας.

i
Αξιοπιστία σε ολα
Άψογοι σε ολα! Εξυπηρετικοί και γρήγοροι στις αποστολές των προϊόντων!
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές