Καλοκαιρινή προσφορά στα γυαλιά ηλίου!

Σύνδεση

Γυαλιά ηλίου πεζοπορίας

Είτε αντιμετωπίζετε μια δύσκολη ορεινή διαδρομή είτε κάνετε πεζοπορία στην άγρια φύση, τα γυαλιά ηλίου πεζοπορίας είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Τα γυαλιά ηλίου προστατεύουν τα μάτια σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV, τον δυνατό άνεμο και την ενοχλητική σκόνη. Το σωστό ζευγάρι μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε τη φύση όπως ποτέ άλλοτε.

Θα πρέπει να κάνω πεζοπορία με γυαλιά ηλίου;

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα κατά την πεζοπορία. Τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για εξωτερικούς χώρους πρέπει να προσφέρουν ποιοτική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, άνεση μεγάλης διάρκειας και βελτιωμένη οπτική απόδοση. Θα πρέπει να είναι ανθεκτικά και να προστατεύουν τα μάτια σας από τη σκόνη, τη βρωμιά, τα εμπόδια, τα έντομα και τα στοιχεία της φύσης.

Τι πρέπει να προσέχω όταν αγοράζω γυαλιά ηλίου πεζοπορίας;

  • Προστασία UV - Η προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε αθλητικό γυαλί ηλίου.
  • Αντοχή - Η κατασκευή θα πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτική ώστε να αντέχει στις κακουχίες της πεζοπορίας, της αναρρίχησης και του κάμπινγκ. Το πολυκαρβονικό υλικό ή τα υψηλής ποιότητας πλαστικά είναι ελαφριά και ανθεκτικά στα χτυπήματα.
  • Πόλωση - Ένας πολωμένος φακός μειώνει την αντανάκλαση και βελτιώνει την αντίθεση, διευκολύνοντας τον εντοπισμό της διαδρομής και του περιβάλλοντος εδάφους.
  • Κάλυψη - Τα γυαλιά ηλίου πεζοπορίας θα πρέπει να παρέχουν επαρκή κάλυψη για να προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες UV. Βρείτε γυαλιά-ηλίου που ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου σας και αναζητήστε άνετους φακούς, σκελετούς wraparound ή μεγάλα μπράτσα που παρέχουν επιπλέον προστασία.
  • Άνεση - Τα ρυθμιζόμενα μαξιλαράκια μύτης, οι άκρες των μπράτσων, οι ελαφριοί σκελετοί και τα αντιολισθητικά υλικά ελαχιστοποιούν τους περισπασμούς και αυξάνουν την άνεση.

Ποιο χρώμα φακών είναι καλό για πεζοπορία;

  • Καφέ φακοί - Οι καφέ φακοί ενισχύουν την αντίθεση και βελτιώνουν την αντίληψη του βάθους, γεγονός που είναι ιδανικό για πεζοπορία σε ποικίλα εδάφη.
  • Γκρί φακοί - Οι γκρί φακοί είναι εύχρηστοι και λειτουργούν καλά σε διάφορες συνθήκες, όπως σκιά ή έντονο ήλιο. Μειώνουν τη θάμβωση και παρέχουν πραγματική αντίληψη των χρωμάτων.
  • Πράσινοι φακοί - Οι πράσινοι φακοί βελτιώνουν την όραση σε σκιερές και ηλιόλουστες περιοχές. Το πράσινο χρώμα είναι χρήσιμο όταν κάνετε backpacking ή πεζοπορία σε δασικές περιοχές με διάσπαρτο φως.
  • Κόκκινοι φακοί - Οι κόκκινοι ή ροζ φακοί προσφέρουν εκπληκτική χρωματική αντίθεση για τα πράσινα δάση.

Είναι τα γυαλιά ηλίου με πόλωση καλύτερα για πεζοπορία;

Τα γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς είναι απαραίτητα για πεζοπορία. Μειώνουν τις αντανακλάσεις ενώ παρέχουν υψηλή αντίθεση σε διάφορα φυσικά τοπία. Ένας πολωμένος φακός είναι ιδιαίτερα χρήσιμος κατά την πεζοπορία κοντά σε υδάτινες περιοχές, σε βραχώδες έδαφος ή σε χιονισμένα μέρη. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε αν θα διαλέξετε γυαλιά ηλίου με καθρέφτη ή με πολωμένα κατά την επιλογή οποιουδήποτε γυαλιού ηλίου πεζοπορίας.

Είδος

Μάρκα

Τύπος φακών

Σχήμα σκελετού

Τιμή

Διαστάσεις

Περισσότερα προϊόντα

Η μόνη επιλογή για τα μάτια σας

Επειδή έχουμε μοναδικά πλεονεκτήματα.

Στην αγορά από το 2008

Ξεκινήσαμε το 2008, και από τότε έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 800.000 πελάτες.

Ευρωπαίος πωλητής

Λειτουργούμε σε 17 Ευρωπαϊκές χώρες και έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Αυθεντικά προϊόντα

Έχουμε μόνο αυθεντικά προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρίες

 

1 135 402 φακοί σε απόθεμα

Έχουμε πάνω από 1 εκατομμύρια ζεύγη φακών επαφής, για άμεση αποστολή

Πρόγραμμα ανταμοιβής

Από την πρώτη κιόλας παραγγελία, κερδίζετε μπόνους πόντους για δωρεάν προϊόντα

Δωρεάν διανομή άνω των 50 €

Εάν η παραγγελία σας είναι λιγότερο από 50€, τα μεταφορικά είναι μόνο 3,00 €

 

Οι δικές σας αξιολογήσεις και εμπειρίες

Από τις 2957 αξιολογήσεις το 98 % είναι θετικές. Δείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας.

Άμεση και αξιόπιστη εξυπηρετηση. Λογικές τιμές.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση
Είμαι πελάτης πάρα πολλά χρόνια,άψογη εξυπηρέτηση πάντα κ καλές τιμές