Εκπτώσεις γυαλιών ηλίου μετά το καλοκαίρι! Έκπτωση έως και 49%!

4,8 Βαθμολογία

Σύνδεση

Γυαλιά ηλίου γκολφ

Τα γυαλιά ηλίου μπορούν να προστατεύσουν τα μάτια σας, να βελτιώσουν την όρασή σας και να ενισχύσουν την απόδοσή σας στο γκολφ μέχρι τη 18η τρύπα. Τα αθλητικά γυαλιά ηλίου διατίθενται σε διάφορα στυλ και σχέδια με πολλά ειδικά χαρακτηριστικά για τους παίκτες του γκολφ.

Χρειάζομαι γυαλιά ηλίου για να παίξω γκολφ;

Τα γυαλιά ηλίου του γκολφ είναι απαραίτητα για την προστασία των ματιών σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV, τον ξηρό άνεμο και τα ανεπιθύμητα εμπόδια στο γήπεδο. Μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε την τροχιά της μπάλας στον διάδρομο χωρίς ενοχλητική θάμβωση από το φώς. Επιπλέον, πολλά γυαλιά ηλίου γκολφ μπορούν επίσης να αυξήσουν την οπτική οξύτητα ενισχύοντας την αντίθεση και την αντίληψη του βάθους.

Είναι οι πολωμένοι φακοί καλύτεροι για το γκολφ;

Τα πολωμένα γυαλιά ηλίου είναι ιδανικά για τη μείωση της αντανάκλασης στο νερό, στα bunkers και σε άλλες αντανακλαστικές επιφάνειες. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες του γκολφ προτιμούν μη πολωμένους φακούς, ιδίως για την περιοχή γύρω από τρύπα. Η αντανάκλαση στο πράσινο μπορεί να βοηθήσει στον προσδιορισμό της γωνίας και να κάνει πιο ακριβές την ρίψη. Τελικά, η επιλογή πολωμένων φακών εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση του κάθε παίχτη.

Τι είδους γυαλιά ηλίου πρέπει να χρησιμοποιώ για το γκολφ;

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για γκολφ σας βοηθούν να έχετε καλύτερο παιχνίδι, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα μάτια σας. Μεγάλο μέρος της εύρεσης του τέλειου ζευγαριού εξαρτάται από το τι έχει σημασία για εσάς. Η προστασία από τον ήλιο είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας, ενώ το χρώμα των φακών, τα υλικά και το στυλ αποτελούν προσωπική επιλογή. Μπορείτε να βρείτε γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας για να αποκτήσετε μια ακόμη πιο ιδανική εμφάνιση.

Το καλύτερο χρώμα φακού για γυαλιά ηλίου γκολφ

Τα γυαλιά ηλίου του γκολφ ενισχύουν την αντίθεση και βελτιώνουν την αντίληψη του βάθους. Πολλοί παίκτες του γκολφ προτιμούν καφέ φακούς για το λόγο αυτό. Από την άλλη πλευρά, οι γκρίζοι φακοί ή οι πράσινοι φακοί προσφέρουν μια πιο φυσική απόδοση των χρωμάτων, αλλά μπορεί να μειώσουν την αντίθεση αν υπάρχουν πολύ σκούρες αποχρώσεις. Τα πολωμένα και καθρέφτη γυαλιά ηλίου μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα για την όραση στο γήπεδο. Μάρκες όπως η Oakley προσφέρουν πολλές κομψές και ανθεκτικές επιλογές για παίκτες και αθλητές του γκολφ.

Ποιοι επαγγελματίες παίκτες γκολφ φορούν γυαλιά ηλίου του γκολφ;

Αν και τα γυαλιά ηλίου μπορούν να βελτιώσουν απόλυτα την όρασή σας κατά τη διάρκεια του γκολφ, δεν παίζουν όλοι οι επαγγελματίες του γκολφ με γυαλιά ηλίου. Κάθε εκατοστό μετράει σε κορυφαίο επίπεδο και τα γυαλιά ηλίου μπορούν να επηρεάσουν την όραση σε μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτός και καιρού. Ως εκ τούτου, ορισμένοι κάνουν την προσωπική επιλογή να μην φοράνε γυαλιά ηλίου ενώ αγωνίζονται.

Κάποιοι διάσημοι επαγγελματίες του γκολφ που έχουν εντοπιστεί να παίζουν με γυαλιά ηλίου είναι οι Michelle Wie West, Adam Scott, Paula Creamer και Phil Mickelson.

Είδος

Μάρκα

Τύπος φακών

Σχήμα σκελετού

Τιμή

Διαστάσεις

Η μόνη επιλογή για τα μάτια σας

Επειδή έχουμε μοναδικά πλεονεκτήματα.

Στην αγορά από το 2008

Ξεκινήσαμε το 2008, και από τότε έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 800.000 πελάτες.

Ευρωπαίος πωλητής

Λειτουργούμε σε 17 Ευρωπαϊκές χώρες και έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Αυθεντικά προϊόντα

Έχουμε μόνο αυθεντικά προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρίες

 

1 135 402 φακοί σε απόθεμα

Έχουμε πάνω από 1 εκατομμύρια ζεύγη φακών επαφής, για άμεση αποστολή

Πρόγραμμα ανταμοιβής

Από την πρώτη κιόλας παραγγελία, κερδίζετε μπόνους πόντους για δωρεάν προϊόντα

Δωρεάν διανομή άνω των 50 €

Εάν η παραγγελία σας είναι λιγότερο από 50€, τα μεταφορικά είναι μόνο 3,00 €

 

Οι δικές σας αξιολογήσεις και εμπειρίες

Από τις 353 αξιολογήσεις το 98 % είναι θετικές. Δείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας.

i
Αξιοπιστία σε ολα
Άψογοι σε ολα! Εξυπηρετικοί και γρήγοροι στις αποστολές των προϊόντων!
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές