Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Μην χάσετε τις Καλοκαιρινές μας προσφορές στα Γυαλιά Ηλίου - κερδίστε μέχρι 40% στις πιο τέλειες μάρκες γυαλιών

Σύνδεση

Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας δεν είναι αυθεντικά - VOL. 1 Oakley

Αυθεντικά γυαλιά ηλίου από τον ίδιο το σχεδιαστή ή γυαλιά μαϊμού; Αυτό το δίλημμα ξεκαθαρίζει αν τα μάτια σας προστατεύονται από τον ήλιο ή εκτίθενται σε επιβλαβή UV ακτινοβολία.

Ένα πράγμα που πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε είναι ότι τα μη αυθεντικά γυαλιά ηλίου είναι επιβλαβή για τα μάτια μας. Πιο συγκεκριμένα, οι φακοί τους έχουν πολύ χαμηλό έως και καθόλου δείκτη προστασίας UV, και το υλικό τους είναι φθηνό και εύθραυστο. Έτσι, καταλήγουμε να πληρώνουμε ακριβά για γυαλιά φθηνής αξίας που εκθέτουν τα μάτια μας σε επιβλαβή UV ακτινοβολία.

Επομένως, για να προστατέψουμε τα μάτια μας, έχουμε συγκεντρώσει κάποια στοιχεία και ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την αγορά ψεύτικων γυαλιών. Η σειρά "Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας δεν είναι αυθεντικά – VOL. 1 Oakley " θα σας βοηθήσει να διακρίνετε τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Oakley από τα γνήσια γυαλιά του θρυλικού σχεδιαστή της αθλητικής αυτής μάρκας Oakley.

Τα ειδικά χαρακτηριστικά των γυαλιών ηλίου Oakley

“Τα πάντα στον κόσμο μπορούν να γίνουν καλύτερα.” Η μάρκα Oakley έχει αυτό το μότο για όλες τις δημιουργίες της σε όλους τους τομείς. Το ίδιο ισχύει και στα γυαλιά Oakley: Οι σχεδιαστές της μάρκας καθώς και οι παρασκευαστές της δεν παράγουν κοινότυπα γυαλιά – το κάθε νέο μοντέλο είναι ακόμα ένα βήμα μπροστά τόσο στην τεχνολογία όσο και στα υλικά.

Όμως εκτός από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα της μάρκας Oakley, υπάρχουν και τα γυαλιά μαϊμού στην αγορά. Διαβάστε παρακάτω πώς μπορείτε να διακρίνετε τα ψεύτικα γυαλιά και κατά συνέπεια πώς να προστατέψετε τα μάτια σας από φθηνιάρικο υλικό και μη πιστοποιημένους φακούς.

2 συμβουλές για το πώς να διακρίνετε τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Oakley

Spot fake Oakley sunglasses - check the frame

1. Ελέγξτε το σκελετό

Οι γνήσιοι φακοί φέρουν το λογότυπο της Oakley και τον κωδικό SKU στους βραχίονες. Ο κωδικός των παλαιότερων μοντέλων ξεκινά με μηδενικά, ενώ στα νεότερα μοντέλα ξεκινά με το γράμμα O. Αν δεν βλέπετε το λογότυπο ή τον κωδικό , πιθανότατα πρόκειται για ένα ζευγάρι μαϊμού.

Spot fake Oakley sunglasses - check the frame

2. Ελέγξτε τα προστατευτικά μαξιλαράκια μύτης

Τα μαξιλαράκια στα αυθεντικά Oakley είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ (και είναι μαλακά με σπογγώδη επιφάνεια), ενώ τα μαξιλάρια στα ψεύτικα γυαλιά είναι σκληρά και λεία. Όταν αγοράζετε γυαλιά ηλίου Oakley, ελέγξτε τα υλικά και την υφή τους.

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για πιο πολλές μάρκες γυαλιών ηλίου και για το πώς μπορείτε να εντοπίσετε τις φθηνές απομιμήσεις τους; Διαβάστε τα άρθρα μας με θέμα “Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας δεν είναι αυθεντικά” !

Μάθετε πώς μπορείτε να διακρίνετε εύκολα τα αυθεντικά Carrera, Prada, Chanel, Persol και Dolce & Gabbana από τα ψεύτικα γυαλιά.

Εάν θέλετε να μάθετε για τα RayBan γυαλιά σας, διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο “Πώς να εντοπίσετε αν τα γυαλιά Ray-Ban είναι ψεύτικα σε 5 απλά βήματα”.

Επόμενο βήμα; Πάτα το like και θα σε λατρεύουμε για πάντα :)

H Leonie είναι επικεφαλής του περιεχομένου στο Lentiamo. Ερευνά το ιατρικό περιεχόμενο, συζητά περίπλοκα θέματα με τους οπτικούς μας και δημιουργεί εκπαιδευτικά κείμενα για το blog, το γλωσσάρι και τους διάφορους οδηγούς (tutorials) μας. Η ειδικότητά της είναι να μετατρέπει πολύπλοκα οφθαλμολογικά θέματα σε πιο απλά και κατανοητά για το ευρύ κοινό.

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα