Καλοκαιρινή προσφορά στα γυαλιά ηλίου! Έκπτωση έως και 40%!

Σύνδεση

Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας Oakley δεν είναι αυθεντικά

Jakub Odcházel, DiS.

Ιατρικά ελεγμένο από Jakub Odcházel, DiS., Επικεφαλής οπτικός, στις 25/5/2019. Γράφτηκε από Lentiamo

Αυθεντικά γυαλιά ηλίου από τον ίδιο το σχεδιαστή ή γυαλιά μαϊμού; Αυτό το δίλημμα ξεκαθαρίζει αν τα μάτια σας προστατεύονται από τον ήλιο ή εκτίθενται σε επιβλαβή UV ακτινοβολία.

Ένα πράγμα που πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε είναι ότι τα μη αυθεντικά γυαλιά ηλίου είναι επιβλαβή για τα μάτια μας. Πιο συγκεκριμένα, οι φακοί τους έχουν πολύ χαμηλό έως και καθόλου δείκτη προστασίας UV, και το υλικό τους είναι φθηνό και εύθραυστο. Έτσι, καταλήγουμε να πληρώνουμε ακριβά για γυαλιά φθηνής αξίας που εκθέτουν τα μάτια μας σε επιβλαβή UV ακτινοβολία.

Επομένως, για να προστατέψουμε τα μάτια μας, έχουμε συγκεντρώσει κάποια στοιχεία και ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την αγορά ψεύτικων γυαλιών. Η σειρά "Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας δεν είναι αυθεντικά – VOL. 1 Oakley " θα σας βοηθήσει να διακρίνετε τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Oakley από τα γνήσια γυαλιά του θρυλικού σχεδιαστή της αθλητικής αυτής μάρκας Oakley.

Τα ειδικά χαρακτηριστικά των γυαλιών ηλίου Oakley

„Τα πάντα στον κόσμο μπορούν να γίνουν καλύτερα.“ Η μάρκα Oakley έχει αυτό το μότο για όλες τις δημιουργίες της σε όλους τους τομείς. Το ίδιο ισχύει και στα γυαλιά Oakley: Οι σχεδιαστές της μάρκας καθώς και οι παρασκευαστές της δεν παράγουν κοινότυπα γυαλιά – το κάθε νέο μοντέλο είναι ακόμα ένα βήμα μπροστά τόσο στην τεχνολογία όσο και στα υλικά.

Όμως εκτός από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα της μάρκας Oakley, υπάρχουν και τα γυαλιά μαϊμού στην αγορά. Διαβάστε παρακάτω πώς μπορείτε να διακρίνετε τα ψεύτικα γυαλιά και κατά συνέπεια πώς να προστατέψετε τα μάτια σας από φθηνιάρικο υλικό και μη πιστοποιημένους φακούς.

3 συμβουλές για το πώς να διακρίνετε τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Oakley

Εντοπίστε πλαστά γυαλιά ηλίου Oakley - ελέγξτε τον σκελετό

1. Ελέγξτε το σκελετό

Οι γνήσιοι φακοί φέρουν το λογότυπο της Oakley και τον κωδικό SKU στους βραχίονες. Ο κωδικός των παλαιότερων μοντέλων ξεκινά με μηδενικά, ενώ στα νεότερα μοντέλα ξεκινά με το γράμμα O. Αν δεν βλέπετε το λογότυπο ή τον κωδικό , πιθανότατα πρόκειται για ένα ζευγάρι μαϊμού.

Εντοπίστε πλαστά γυαλιά ηλίου Oakley - ελέγξτε τον σκελετό

2. Ελέγξτε τη χάραξη του φακού

Κάθε ζευγάρι αυθεντικών γυαλιών ηλίου Oakley PRIZM έχει χαραγμένα στον φακό τα γράμματα "PRIZM", "POLARIZED" ή "PRIZM P". Εάν τα γυαλιά ηλίου σας δεν διαθέτουν φακούς PRIZM, δεν υπάρχουν γράμματα στον φακό. Τα μη συνταγογραφούμενα γυαλιά ηλίου Oakley με το γράμμα "O" στον φακό είναι πλαστά.


3. Ελέγξτε τα αυτοκόλλητα

Ορισμένα πλαστά Oakley έχουν αυτοκόλλητα στους φακούς. Ένα αυτοκόλλητο "P" χρησιμοποιείται συνήθως, αλλά δεν αναφέρεται σε πολωμένο φακό. Άλλα αυτοκόλλητα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μοιάζουν με τα χαραγμένα γράμματα στον φακό που περιγράφονται παραπάνω, αλλά εάν εφαρμόσετε το δάχτυλό σας κατά μήκος της επιφάνειας του αυτοκόλλητου, μπορείτε εύκολα να νιώσετε ότι δεν είναι χαραγμένα. Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα στα ψεύτικα Oakley αφήνουν συχνά υπολείμματα στον φακό.


Μάθετε πώς μπορείτε να διακρίνετε εύκολα τα αυθεντικά Carrera, Prada, Chanel, Persol και Dolce & Gabbana από τα ψεύτικα γυαλιά.

Ψάχνετε για κορυφαία σχέδια υψηλής ποιότητας;

Το Lentiamo σας προσφέρει μια εξαιρετική συλλογή από γυαλιά ηλίου μόδας και αθλητισμού - με δωρεάν αποστολή!

Αγοράστε γυαλιά ηλίου

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα