211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Lenjoy Monthly Day & Night (3 φακοί) + Oxynate Peroxide 380 ml με θήκη

> Φακοί Επαφής > Μηνιαίοι > Bausch & Lomb > Lenjoy

άμεσα διαθέσιμο > 600 κουτιά
Φθηνές πολυσυσκευασίες:
Συγχαρητήρια! Κερδίζετε 66 μπόνους πόντους με αυτήν την αγορά!

26,39 €

CE

Η σήμανση CE αποδεικνύει ότι το προϊόν έχει ελεγχθεί και πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Συμπληρώστε τις παράμετρους Βοήθεια

Αποστολή σήμερα

+ Συμπληρώστε το δεύτερο κουτάκι

 • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
 • Αγορές κάτω των 50€ η αποστολή είναι μόνο 3,00€

Η μόνη επιλογή για τα μάτια σας

Επειδή έχουμε μοναδικά πλεονεκτήματα.

Πρόγραμμα ανταμοιβής

Από την πρώτη κιόλας παραγγελία, κερδίζετε μπόνους πόντους για δωρεάν προϊόντα

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 €

Σε ποιο μικρές παραγγελίες, τα μεταφορικά είναι μόνο 3,00€

Στην αγορά από το 2008

Η εταιρεία μας καθιερώθηκε το 2008, και από τότε έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 800.000 πελάτες.

 

Λεπτομέρειες Lenjoy Monthly Day & Night (3 φακοί) + Oxynate Peroxide 380 ml με θήκη

Προσφέρουμε ένα οικονομικό πακέτο με μηνιαίους φακούς επαφής Lenjoy Monthly Day & Night και υγρό καθαρισμού Oxynate Peroxide 380 ml.

Οι Lenjoy Monthly Day & Night ειναι μηνιαίοι φακοί επαφής σχεδιασμένοι για τη διόρθωση της μυωπίας και της υπερμετρωπίας. Κατασκευάζονται στις ΗΠΑ με υπερσύγχρονη τεχνολογία. Εκτός από το υλικό τους σιλικόνης-υδρογέλης, αυτοί οι φακοί προσφέρουν εύκολο χειρισμό, την δυνατότητα της παρατεταμένης χρήσης, εξαιρετική διαπερατότητα οξυγόνου και μεγάλη άνεση κατά την χρήση. Η βέλτιστη αναλογία ποιότητας και τιμής καθιστά τους φακούς Lenjoy Monthly Day & Night την τέλεια επιλογή για εσάς.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των μηνιαίων φακών επαφής Lenjoy Monthly Day & Night;

 • Οι φακοί επαφής Lenjoy Monthly Day & Night έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν το έντονο φως και ταυτόχρονα παρέχουν εκπληκτική οπτική απόδοση και υψηλή άνεση στη χρήση.
 • Το υλικό κατασκευής των μηνιαίων Lenjoy Day & Night είναι προς το παρόν το πιο υγιές υλικό που διατίθεται για την παραγωγή φακών επαφής. Και αυτό επειδή περιέχει σιλικόνη-υδρογέλη. Αυτό το μοναδικό υλικό επιτρέπει στα μάτια να αναπνέουν και να διατηρούν μια εντελώς φυσική εμφάνιση. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε άνεση μεγάλης διάρκειας όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα, για όλη τη διάρκεια ζωής του φακο.
 • Οι Lenjoy Monthly Day & Night είναι από τους λεπτότερους φακούς επαφής που διατίθενται στην αγορά και επιτρέπουν ευκρινή και καθαρή όραση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο λεπτός σχεδιασμός του φακού παρέχει μια φυσική αίσθηση στα μάτια και βοηθάει στον πιο εύκολο χειρισμό του. Με τα λεπτά στρογγυλεμένα άκρα τους, οι Lenjoy Monthly Day & Night επιτρέπουν την ομαλή αλληλεπίδραση μεταξύ του φακού και του βλεφάρου, εξασφαλίζοντας άνετη εφαρμογή καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 • Η τεχνολογία ComfortMoist ενυδατώνει πλούσια την επιφάνεια του φακού, προσφέρει εξαιρετική άνεση κατά την εφαρμογή και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
 • Το υψηλό επίπεδο διαπερατότητας του οξυγόνου επιτρέπει την συνεχή χρήση για έως και 30 ημέρες ή 29 νύχτες. Ωστόσο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε πάντα τη δυνατότητα συνεχούς χρήσης και με τον οφθαλμίατρο σας.

Οι φακοί επαφής Lenjoy Monthly Day & Night μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικα για τους παρακάτω φακούς:

 • Frequency 55 Aspheric, 
 • Extreme H2O 54 %,
 • Extreme H2O 59 % Thin,
 • Extreme H2O 59 % Xtra,
 • Zeiss Contact Day 30 Spheric.

Το Oxynate Peroxide είναι ένα διάλυμα καθαρισμού και απολύμανσης Ιταλικής παραγωγής, κατάλληλο για τη φροντίδα όλων των τύπων φακών επαφής, εκτός από τους έγχρωμους φακούς. Το Oxynate Peroxide απολυμαίνει, καθαρίζει, ενυδατώνει και αφαιρεί πρωτεΐνες και καταθέσεις που συσσωρεύονται στην επιφάνεια των φακών. Σε τακτική χρήση εγγυάται την πλήρη αποστείρωση των φακών. Η χωρητικότητα των 380 ml σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το διάλυμα μερικές ημέρες περισσότερο από τα τυπικά διαλύματα (360 ml) και σε ασυναγώνιστη τιμή. Η βέλτιστη αναλογία ποιότητας και τιμής καθιστά το διάλυμα Oxynate μια πολύ δημοφιλή επιλογή.

Το Oxynate Peroxide είναι επίσης κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και δύσκολες συνθήκες. Εξασφαλίζει την εύκολη και ασφαλή φροντίδα των φακών επαφής, ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες όσων φορούν φακούς επαφής που αναζητούν μέγιστη άνεση και ασφάλεια για τα μάτια τους.

Κατά τη χρήση του Oxynate, πρέπει να τηρείται ο χρόνος που απαιτείται για την εξουδετέρωση και πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με το εσώκλειστο αρχικό δοχείο με δίσκο καταλύτη πλατίνας. Οι φακοί επαφής πρέπει να παραμείνουν στο δοχείο για τουλάχιστον 6 ώρες. Μετά τη διαδικασία εξουδετέρωσης, οι φακοί επαφής μπορούν να φορεθούν στο μάτι.

Βεβαιωθείτε ότι το διάλυμα είναι πάντα πλήρως εξουδετερωμένο πριν εφαρμόσετε τους φακούς επαφής στα μάτια σας. Ένα μη εξουδετερωμένο διάλυμα δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με τα μάτια!

Το Oxynate Peroxide είναι ένα απο τα διαλύματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο e-shop μας και μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στην κατηγορία των υγρών υπεροξειδίου, όπως το AOSEPT PLUS with Hydraglyde, το EasySept, το Ever Clean Plus και το Refine One Step.

Οδηγίες χρήσης:

 • Πλύνετε και στεγνώστε τα χέρια σας προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν.
 • Αφαιρέστε τον φακό από το αριστερό μάτι, ξεβιδώστε τη θήκη του φακού, ανοίξτε το καπάκι που σημειώνεται με το γράμμα "L", τοποθετήστε το φακό μέσα και κλείστε το καπάκι προσεκτικά χωρίς να κάνετε ζημιά στον φακό. Επαναλάβετε τη διαδικασία με τον δεξιό φακό και τοποθετήστε τον στη θήκη που αναγράφεται το γράμμα "R".
 • Γεμίστε τη θήκη του φακού με Oxynate Peroxide ως το επίπεδο που υποδεικνύεται, φροντίζοντας να μην είναι λιγότερη η ποσότητα από το επίπεδο αυτό, και τοποθετήστε τους φακούς στη θήκη.
 • Κλείστε τη θήκη προσεκτικά, χωρίς να την κουνήσετε και αποθηκεύστε την σε όρθια θέση. Εάν το προϊόν λειτουργεί σωστά, θα σχηματιστούν φυσαλίδες οξυγόνου μόλις ο δίσκος πλατίνας έρθει σε επαφή με το διάλυμα. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, μην χρησιμοποιήσετε το προϊόν.
 • Αφήστε τους φακούς στο διάλυμα για τουλάχιστον 6 ώρες ή όλη τη νύχτα. Φορέστε τους φακούς μετά το χρόνο εξουδετέρωσης. Ξεπλύνετε τους φακούς με αλατούχο διάλυμα εάν χρειάζεται.
 • Επαναλάβετε τη διαδικασία καθαρισμού εφόσον ο χρόνος εξουδετέρωσης υπερβαίνει τις 24 ώρες.
 • Αδειάστε το δοχείο. Ξεπλύνετε το δοχείο και τη θήκη των φακών με αλατούχο διάλυμα και αφήστε τα να στεγνώσουν.

Είναι ιατρικό προϊόν. Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Υλικό:  Balafilcon A
Απόχρωση:  Όχι
Για ύπνο:  Ναι
Περιεκτικότητα σε νερό:  36 %
Διαπερατότητα οξυγόνου:  130 Dk/t
Φίλτρο UV:  Όχι
Σιλικόνη-Υδρογέλη:  Ναι
Δείκτης μέσα-έξω:  Ναι
Φακοί σε ένα κουτί:  3
Διοπτρία (Pwr):  από -12.0 έως +6.0
Διάμετρος (DIA):  14.0
Καμπυλότητα (BC):  8.6
Πάχος Κέντρου φακού:  0.07 mm
Βάρος: 510 γρ
Κατασκευαστής:
Κατηγορία:Μηνιαίοι φακοί επαφής
Φακοί επαφής συνεχούς χρήσης για ύπνο
Φακοί Επαφής Σιλικόνης-Υδρογέλης
Οικονομικές συσκευασίες φακών επαφής
Φακοί Επαφής
Φακοί Επαφής Μυωπίας Υπερμετρωπίας
Συντηρητικά:EDTA

Μοιράσου την εμπειρία σου!

Σχόλια για το Lenjoy Monthly Day & Night (3 φακοί) + Oxynate Peroxide 380 ml με θήκη

  Γράψε το πρώτο σχόλιο

  To σχόλιό σου για το Lenjoy Monthly Day & Night (3 φακοί) + Oxynate Peroxide 380 ml με θήκη βοηθάει και άλλους χρήστες

  *Υποχρεωτικά πεδία

  Οι δικές σας αξιολογήσεις και εμπειρίες

  Από τις 285 αξιολογήσεις το 98 % είναι θετικές. Δείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας.

  i
  Άριστη εξυπηρέτηση.
  Order was confirmed immediately, tracking information easy to use. Order delivered timely and courteously. Would definitely recommend.
  Πάντα παραλαμβάνω την παραγγελία μου πολύ γρήγορα.Αυτή τη φορά από τις 4/8/22 που έλαβα το μήνυμα της αποστολής έχει πάει 9/8/22 και δεν έχω παραλάβει ακόμα την παραγγελία μου...