Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Τα “Ναι“ και “Όχι“ των Halloween φακών επαφής

Το να έχετε τους καλύτερους Halloween φακούς επαφής που θα ταιριάξουν με την εμφάνιση σας, δεν είναι το δύσκολο μέρος. Το να παραμείνετε ασφαλείς με τους σωστούς φακούς επαφής που έχουν εγκριθεί για αυτή τη χρήση και δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα μάτια σας, είναι το δύσκολο ζήτημα! Για να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, και να μην σας εμφανιστούν προβλήματα, παρακάτω σας έχουμε μερικές συμβουλές για αυτό το Halloween .

Τα “όχι“ των φακών επαφής.

Όταν φοράτε φακούς επαφής, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε αυστηρά. Αυτοί είναι οι παρακάτω:

 • Μην μοιράζεστε τους φακούς επαφής σας με τους φίλους, την οικογένεια σας — με κανέναν. Οι ειδικοί λένε ότι με το να κάνετε κοινή χρήση των φακών επαφής σας αυξάνετε τον κίνδυνο εμφάνισης ελκών κερατοειδούς ή της εξάπλωσης μεταδοτικών ασθενειών. Επίσης, ακριβώς όπως η οδοντόβουρτσα και τα εσώρουχα, έτσι και οι φακοί επαφής είναι προσωπικό αντικείμενο.
 • Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά τους φακούς επαφής σας. Ο γιατρός ή οπτικός θα σας εξηγήσει το κατάλληλο χρονικό διάστημα χρήσης. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή.
 • Μην οδηγείτε με τους Halloween φακούς επαφής. Οι Crazy φακοί επαφής που καλύπτουν μεγάλο μέρος του ματιού, μειώνουν την ορατότητα και δεν συνίσταται να φοριούνται κατά την οδήγηση.
 • Μην κοιμάστε ενώ τους φοράτε. Όταν το κάνετε, οι φακοί μπορεί να μετακινηθούν από την αρχική τους θέση, να προκαλέσουν ερεθισμό ή ακόμα χειρότερα, να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στα μάτια σας.
 • Μην “αναμειγνύεται” υγρά φακών επαφής. Χρησιμοποιείτε μόνο καινούργιο διάλυμα καθαρισμού φακών επαφής στη θήκη σας – ποτέ μην αναμειγνύεται καινούργιο διάλυμα με παλαιό ή χρησιμοποιημένο διάλυμα.1
 • Μην αφήνετε spray μαλλιών ή οποιοδήποτε άλλο καλλυντικό, να έρθει σε επαφή με τους φακούς σας.


Θυμηθείτε: Εάν ξεχάσετε και κοιμηθείτε με τους φακούς, το συντομότερο επικοινωνήστε με τον γιατρό σας και ακολουθήστε την κατάλληλη θεραπεία για τα μάτια σας.

Ίσως να νομίζετε: “Πω πω, είναι πάρα πολλά όχι“ και πολλές προφυλάξεις! Και έχετε δίκιο. Αλλά είναι προτιμότερο να λάβετε μερικές προφυλάξεις παρά να καταλήξετε να καταστρέψετε το Halloween πάρτι σας ή και ακόμα χειρότερα, όπως προαναφερθήκαμε παραπάνω.

Τώρα που τελειώσαμε με τα “όχι“, αρχίζει το διασκεδαστικό μέρος. Ας δούμε τι ουσιαστικά μπορούμε να κάνουμε με αυτούς τους φακούς επαφής.

Τα “ναί“ των φακών επαφής.

 • Επιλέξτε καταπληκτικά μοτίβα έγχρωμων φακών με ή χωρίς συνταγή.
 • Πετύχετε τις μεγαλύτερες εντυπώσεις και δημιουργήστε μία εκπληκτική μεταμφίεση. Εδώ είναι μερικές μεταμφιέσεις και makeup ιδέες για να σας βοηθήσουν.
 • Θυμηθείτε τη σημασία του να βλεφαρίζετε τα μάτια σας. Η τακτική και συχνή διαδικασία του να ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το φακό υγρό και καθαρό. 2
 • Πάντα τοποθετήστε πριν την χρήση make-up & αφαιρέστε τους φακούς, πριν το καθαρισμό του make-up.
 • Αφαιρέστε αμέσως εάν τα μάτια σας έχουν ερεθιστεί, έχετε οποιαδήποτε δυσφορία ή πόνο.

  Διασκεδάστε και σε αυτό το Halloween, παραμείνετε προσεκτικοί και ασφαλείς, και μοιραστείτε μαζί μας μερικές από αυτές τις στιγμές. Για κάθε φωτογραφία που μοιράζεστε, βραβεύεστε!

Αναφορές
1 — Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών
2 — Πανεπιστήμιο της Αϊόβα/Νοσοκομεία και κλινικές

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Διαβάστε επίσης…

Συμβουλές για έξυπνες αγορές το Black Friday

Μεγάλες εκπτώσεις στα αγαπημένα σας αντικείμενα, όπως μια ολοκαίνουργια τηλεόραση που ίσως όμως και να μην χρειάζεστε

Άνοιξε το άρθρο

Γνωρίστε την Markéta Lichterová, η δική μας Data Analyst

Πώς κατέληξες να εργάζεσε για το Lentiamo και ποιές είναι οι επαγγελματικές σου εμπειρίες μέχρι στιγμής;

Άνοιξε το άρθρο

Ξέρετε πώς να επιλέξετε τα σωστά γυαλιά ηλίου για αθλητισμό;

Οι φακοί επαφής ή τα γυαλιά είναι σημαντικά στον αθλητισμό. Το χειμώνα ή το φθινόπωρο, όταν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος. Πώς να επιλέξετε τα σωστά;

Άνοιξε το άρθρο

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!