😎 Συμβαίνει τώρα: Γυαλιά ηλίου Lentiamo σε προσφορές

Σύνδεση
Jakub Odcházel, DiS.

Jakub Odcházel, DiS.

Επικεφαλής οπτικός

Γνωρίστε τον Jakub, τον Επικεφαλή οπτικό μας και κεντρικό διαχειριστή της αλυσίδας των καταστημάτων του Lentiamo! Ο Jakub καθοδηγεί και εμπλουτίζει την ομάδα των οπτικών μας καθώς και τους πελάτες, με την ιατρική του τεχνογνωσία. Ως ιατρικός σύμβουλος στο Lentiamo, έχει επίσης και κεντρικό ρόλο στην σύνταξη του ιατρικού μας περιεχομένου. Τα κύρια καθήκοντα του Jakub περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργία νέων οπτικών καταστημάτων και διαχείριση όλων των υφιστάμενων
  • Εποπτεία της επιχειρηματικής πλευράς του τομέα της οπτομετρίας

Οι βασικές συνεισφορές του Jakub στο περιεχόμενο του Lentiamo:

Ο Jakub είναι το πρόσωπο που θα μας βοηθήσει με το ιατρικό μας περιεχόμενο. Ελέγχει την ιατρική έρευνα της ομάδας με ακρίβεια, εξετάζει το λανθασμένο πιθανός περιεχόμενο και γενικότερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική πηγή πληροφοριών για εμάς. Οι γνώσεις του βοηθούν την ομάδα περιεχομένου ώστε να ενημερώνετε για τις τελευταίες εξελίξεις στην οφθαλμολογία και την οφθαλμολογική περίθαλψη.

Εκπαίδευση, ειδικότητες και επαγγελματική εμπειρία:

Η εκπαίδευση του Jakub στην οπτομετρία ξεκίνησε με την Ανώτερη Επαγγελματική Ιατρική Σχολή και τη Δευτεροβάθμια Ιατρική Σχολή. Με επαγγελματική εμπειρία πάνω από μια δεκαετία μοιρασμένη μεταξύ της D-Optik και της Lens Centrum, ο Jakub έφερε σημαντική εμπειρία μαζί του στο Lentiamo πριν από πέντε χρόνια. Συνεχίζει πάντα να ενισχύει τα καταστήματα και το ιατρικό περιεχόμενό μας.

Ως Πιστοποιημένος οπτικός και ειδικός, η τεχνογνωσία του Jakub είναι εκτεταμένη σε διάφορα πεδία. Είναι ειδικός σε:

  • Αντικειμενικές οφθαλμολογικές εξετάσεις 3D PasKal και διάθλαση
  • Τα πάντα για τους φακούς επαφής
  • Υλικά και διεργασίες κοπής για την κατασκευή γυαλιών
  • Νομοθεσία σχετικά με τα καταστήματα οπτικών και διαχείριση στον τομέα της οπτομετρίας

Ο Jakub ειλικρινά απολαμβάνει την εργασία του στον τομέα της οφθαλμολογικής περίθαλψης. Η εργασιακή ατμόσφαιρα, η ομάδα του και οι συναρπαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης στο Lentiamo είναι από τα αγαπημένα του σημεία στην απασχόληση του.

Θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τον Jakub; Δείτε τα τρία κορυφαία ενδιαφέροντά του στον χώρο της φροντίδας των ματιών παρακάτω!

Εκπαιδεύεται στη διόρθωση της λειτουργικής διόφθαλμης όρασης, ενημερώνετε πάντα για τις νέες και παλιές τάσεις μόδας των γυαλιών και εξελίσετε στον κλάδο της οφθαλμολογικής περίθαλψης.

Πίσω