211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Ιατρικό περιεχόμενο που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Το ιατρικό περιεχόμενο του Lentiamo.gr ελέγχεται και επιμελείται από κορυφαίους οπτικούς και επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχουμε είναι πάντα αντικειμενικές, αξιόπιστες και ενημερωμένες.

Jakub Odcházel
Jakub Odcházel
Επικεφαλής της ομάδας των οπτικών

Γνωρίστε τον Jakub Odcházel, τον επικεφαλής της ομάδας των οπτικών μας! Είναι ο επικεφαλής της επαγγελματικής μας ομάδας και συνεχώς εμπλουτίζει τη γνώση των οπτικών και των πελατών μας με την ιατρική τεχνογνωσία του. Αλλά εκτός αυτού - ως ιατρικός σύμβουλος στο Lentiamo, ο Jakub παίζει κεντρικό ρόλο στη δημιουργία του ιατρικού μας περιεχομένου.

Πώς συμβάλλει ο Jakub στη δημιουργία του ιατρικού μας περιεχομένου;

Ως ιατρικός σύμβουλος στο Lentiamo, ο Jakub εξετάζει όλα τα κείμενά μας σχετικά με τη φροντίδα των ματιών. Ελέγχει την ιατρική ακρίβεια του περιεχομένου των κειμένων μας, τόσο κατά τη δημιουργία τους όσο και μετά τη δημοσίευσή τους. Κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεών μας, ενημερώνει την ομάδα για τις τελευταίες εξελίξεις στην οφθαλμολογία και έτσι παρέχει νέες ιδέες για περισσότερα συναρπαστικά άρθρα.

Ποια είναι τα καθήκοντα του επικεφαλής των οπτικών;

  • Ο Jakub είναι υπεύθυνος για όλα τα θέματα που αφορούν την οφθαλμολογία και την όραση. Αυτό περιλαμβάνει την παραγγελία νέων οπτικών ειδών, την παροχή ιατρικού περιεχομένου για τα άρθρα μας και απαντήσεις στις ερωτήσεις των πελατών μας για οφθαλμολογικά θέματα.
  • Είναι επίσης υπεύθυνος για τη διαχείριση και λειτουργία των οπτικών μας καταστημάτων, δηλαδή για τη διαχείριση της διαθλάσεως 3D, τη χρήση φακών επαφής και την παροχή συμβουλών στους πελάτες μας για τα οπτικά προϊόντα.
  • Όσον αφορά στην πρόσληψη νέων ιατρικών εμπειρογνωμόνων, μπορούμε να βασιστούμε στον Jakub για να βρούμε τους καλύτερους επαγγελματίες οπτικούς.
  • Τέλος - επιλέγει τις τελευταίες κυκλοφορίες στα γυαλιά ηλίου από όλες τις μεγάλες μάρκες και ενημερώνει τους πελάτες μας για σημαντικά θέματα όπως η υπεριώδης ακτινοβολία UV.

Πίσω