Περιορισμένη προσφορά: Πάρτε 15% έκπτωση στους νέους φακούς επαφής Lenjoy 1 Day Air+.

Σύνδεση

Υψηλής ποιότητας φακοί γυαλιών ηλίου από το Lentiamo

sunglasses lenses from Lentiamo

Θέλετε να αγοράσετε γυαλιά ηλίου και να βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν φακούς υψηλής ποιότητας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε από την άνεση του καναπέ σας!

Διαλέξτε έναν από τους πολλούς σκελετούς μας & τους φακούς των γυαλιών που θα θέλατε. Επιλέξτε την απόχρωση και το φινίρισμα που θα θέλετε. Στη συνέχεια, οι οπτικοί μας διαμορφώνουν τα γυαλιά ηλίου σας στο εργαστήριο μας.

Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα φακών γυαλιών ηλίου εδώ!

Φτιάξτε τα γυαλιά σας

Φακοί γυαλιών ηλίου από το Lentiamo: Φίλτρο UV400, προστασία από την αντανάκλαση και μέγιστη άνεση

  • 100% UV προστασία

    Οι φακοί των γυαλιών ηλίου σας προσφέρουν 100% προστασία από τις ακτίνες UV χάρη στο υψηλής ποιότητας φίλτρο UV 400.

  • Χωρίς αντανάκλαση ή βρωμιά

    Οι φακοί των γυαλιών ηλίου σας διαθέτουν δωρεάν αντιανακλαστική επίστρωση. Αυτή αποτρέπει την ανεπιθύμητη αντανάκλαση στο μπροστινό και πίσω μέρος των φακών και τους προστατεύει από τις γρατσουνιές καθώς και από το νερό και την βρωμιά.

  • Ελαφρύς αλλά συμπαγής

    Οι φακοί των γυαλιών ηλίου σας είναι κατασκευασμένοι από CR-39 ή Trivex ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Και τα δύο υλικά προσφέρουν εξαιρετική οπτική και στιβαρότητα, καθώς και εξαιρετική άνεση χρήσης. Μάθετε περισσότερα για τα υλικά γυαλιών ηλίου που χρησιμοποιούν οι οπτικοί μας για την κατασκευή των φακών σας.

Φακοί γυαλιών ηλίου ειδικά κατασκευασμένοι με την επιθυμητή απόχρωση και φινίρισμα

φακοί γυαλιών ηλίου με μονόχρωμη απόχρωση

Φακοί γυαλιών ηλίου με μονόχρωμη απόχρωση

Επιλέξτε την επιλογή "Απλή απόχρωση" και αποκτήστε φακούς γυαλιών ηλίου με 85% απόχρωση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καφέ, γκρι και πράσινους φακούς.

φακοί γυαλιών ηλίου με ντεγκραντέ απόχρωση

Φακοί γυαλιών ηλίου με ντεγκραντέ απόχρωση

Επιλέξτε "Gradient" και απολαύστε γυαλιά ηλίου που είναι προοδευτικά χρωματισμένα από κάτω προς τα πάνω. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καφέ, γκρι, πράσινους και μπλε φακούς.

φακοί γυαλιών ηλίου καθρέφτης

Φακοί γυαλιών ηλίου καθρέφτης

Επιλέξτε φακούς με καθρέφτη και αποκτήστε γυαλιά ηλίου που προσφέρουν μέγιστη φωτεινή θέα. Μειώνουν σημαντικά την αντανάκλαση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μπλε, χρυσούς και ασημί φακούς.

πολωμένοι φακοί γυαλιών ηλίου

Πολωμένοι φακοί γυαλιών ηλίου

Επιλέξτε πολωμένους φακούς για μέγιστη προστασία χωρίς αντανάκλαση από επιφάνειες όπως το νερό και το χιόνι. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καφέ και γκρι φακούς.

αυτοχρωματιζόμενοι φακοί γυαλιών ηλίου

Αυτοχρωματισμένοι φακοί γυαλιών ηλίου

Επιλέξτε αυτοβαμμένους φακούς γυαλιών ηλίου για να έχετε την καλύτερη όραση και προστασία σε όλες τις συνθήκες. Επειδή οι αυτοχρωματιζόμενοι φακοί (ονομάζονται επίσης και φωτοχρωμικοί φακοί) αντιδρούν στο υπεριώδες φως, οι φακοί σας θα σκουραίνουν κατά 8-85% ανάλογα με την ένταση του φωτός. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καφέ, γκρι και πράσινους φακούς