Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

UV Φίλτρο για τα γυαλιά ηλίου

Η προστασία του UV Φίλτρου είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι των γυαλιών ηλίου. Η υπερβολική έκθεση σε υπεριώδες φως θεωρείται ότι προκαλεί βλάβη του αμφιβληστροειδούς και άλλα προβλήματα στα μάτια. Η προστασία των ματιών από αυτό το φως, είναι μια βασική λειτουργία των γυαλιών ηλίου. Σας προτείνουμε να επιλέγετε γυαλιά ηλίου που προσφέρουν 100% προστασία UV.

Οι υπεριώδεις ακτίνες βρίσκεται ακριβώς μετά το ιώδες τμήμα του φάσματος του ορατού φωτός και υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη: UVA, UVB και UVC.

• UVA: Μεγαλύτερα μήκη κύματος με αποτέλεσμα να περνάνε μέσα από το γυαλί εύκολα. Αυτές οι ακτίνες είναι γνωστό ότι προκαλούν πρόωρη γήρανση, ρυτίδες και ηλιακές κηλίδες. • UVB: Ίσως οι πιο επικίνδυνες ακτίνες, μερικές από αυτές περνούν το στρώμα του όζοντος μερικές όχι. • UVC: Οι ισχυρότερες ακτίνες αλλά το στρώμα του όζοντος τις εμποδίζει από το να φτάσουν τη Γη.

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.