211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Συχνές ερωτήσεις: Άλλες Ερωτήσεις

Τι πρόσημο επιλέγω για την μυωπία μου;

Maria T.
Ερώτηση:

καλημέρα σας. ενδιαφέρομαι να παραγγείλω φακούς μυωπίας, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να επιλέξω +7.00 ή –7.00 για το βαθμό μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε? ευχαριστώ

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Στην περίπτωση που έχετε μυωπία θα πρέπει να επιλέξετε το πρόσημο (-), στην περίπτωση πάλι που έχετε υπερμετρωπία θα πρέπει να επιλέξετε το πρόσημο (+).

Ακύρωση παραγγελίας.

Ανώνυμος
Ερώτηση:

Μόλις παρήγγειλα καταλάθος την ίδια παραγγελία 2 φορές, μπορώ να ακυρώσω την μια?

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Φυσικά και μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία που κάνατε κατά λάθος. Θα πρέπει όμως να μας πείτε τον αριθμό της παραγγελίας αυτής, ή να μας στείλετε ένα ονοματεπώνυμο ώστε να βρούμε την λάθος παραγγελία σας.

Πώς μπορώ να αλλάξω στοιχεία της καταχωρημένης χρεωστικής κάρτας;

Κωνσταντινα Β.
Ερώτηση:

Καλημέρα σας. Πώς μπορώ να αλλάξω στοιχεία της καταχωρημένης χρεωστικής κάρτας?

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Όλα τα στοιχεία αποθηκευμένων καρτών, για λόγους ασφαλείας είναι κρυπτογραφημένα και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε αλλά ούτε να τα δούμε. Αν θέλετε να αλλάξετε την κάρτα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε ώστε να την αφαιρέσουμε από το σύστημα, και θα πρέπει να την περάσετε ξανά με την νέα σας παραγγελία.

Οι φακοί επαφής έχουν ημερομηνία λήξης;

Ουρανία Κ.
Ερώτηση:

Καλησπέρα! Οι φακοί επαφής έχουν ημερομηνία λήξης;

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Όλοι οι φακοί επαφής έχουν ημερομηνία λήξης που ο κατασκευαστής οφείλει να αναγράφει πάνω στο προϊόν. Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες φακών επαφής σύμφωνα με την μάρκα και τον κατασκευαστή: Ημερήσιοι φακοί επαφής, Δεκαπενθήμεροι φακοί επαφής, Μηνιαίοι φακοί επαφής, Τριμηνιαίοι φακοί επαφής, Εξαμηνιαίοι φακοί επαφής και Ετήσιοι φακοί επαφής.

Έχω μόνο πρεσβυωπία..Θα έχω αποτελεσματική όραση με τους φακούς;

Δημητριοσ Κ.
Ερώτηση:

Έχω μόνο πρεσβυωπία… 1.5/1.75. Θα έχω αποτελεσματική και καλή όραση με τους φακούς;…Κοντά και μακρυά???

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Η πρεσβυωπία είναι μία πάθηση που μπορεί να διορθωθεί σίγουρα και με τους φακούς επαφής εκτός από τα γυαλιά. Εφόσον έχετε μόνο πρεσβυωπία, θα πρέπει να ρυθμίσετε-παραμετροποιήσετε την τιμή του πεδίου ADD (Additional) μόνο, και όχι το πεδίο της Διοπτρίας (μυωπία ή υπερμετρωπία ανάλογα).

Στην κατηγορία των πρεσβυωπικών ή πολυεστιακών φακών επαφής μπορείτε να βρείτε την μάρκα και τον κατασκευαστή που σας ενδιαφέρει.

Πώς αποθηκεύετε τους κωδικούς πρόσβασης;

Ανώνυμος
Ερώτηση:

Ήθελα να ρωτήσω πώς χειρίζεστε την ασφάλεια του κωδικού μου.

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς, έτσι ποτέ δεν αποθηκεύουμε τον κωδικό σας σε ευανάγνωστη μορφή, αλλά τον επεξεργαζόμαστε μέσα από μία σύγχρονη κρυπτογραφική συνάρτηση κατακερματισμού bcrypt (με parameter cost=10). Δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν κατανοητές από τρίτους οι πληροφορίες σας, όπως ένας κωδικός πρόσβασης, αποθηκευμένος με αυτόν τον τρόπο.

Δοκιμή γυαλιών

Γερασιμοσ Β.
Ερώτηση:

Καλησπέρα… θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να δοκιμάσω κάπου τα γυαλιά πριν τα αγοράσω.

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Δεν διαθέτουμε φυσικό κατάστημα ώστε να δοκιμάζατε τα γυαλιά πριν την αγορά τους. Παρόλα αυτά μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε το ηλεκτρονικό εργαλείο -Δοκίμασε online- εικονικής πραγματικότητας που σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο πως θα φαίνονται τα γυαλιά που επιθυμείτε, πάνω στο πρόσωπο σας.

Το εργαλείο αυτό θα το βρείτε την σελίδα του προϊόντος των γυαλιών ηλίου που ενδιαφέρεστε.

Πολυεστιακοί Φακοί επαφής με χαμηλό ADD

Μαρια Π.
Ερώτηση:

Καλήμερα σας.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν φακοί με low adit.κάτω του +0,75.Ευχαριστώ.

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πολυεστιακοί φακοί επαφής με ADD χαμηλότερο του +0,75.

Συσκευασία γυαλιών κατά την μεταφορά

Γιωργοσ Γ.
Ερώτηση:

Η συσκευασία θα έχει κάποια θήκη για τα γυαλιά για να μην σπάσουν κατά την μεταφορά;

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Σε όλες οι παραγγελίες των γυαλιών ηλίου εφαρμόζεται πάντα ειδική συσκευασία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ώστε να προστατεύονται κατά την αποστολή και την μεταφορά τους σε εσάς.

Μετατροπή παραμέτρων

Βασιλική Χ.
Ερώτηση:

Καλησπέρα έχω βαθμούς στο δεξί μάτι . 5.25 μυωπια με 0.50 αστιγματισμο και αριστερό 4.75 με μισό αστιγματισμο. Θέλω φακούς μυωπιας αλλά επειδή γνωρίζω ότι αλλάζουν οι βαθμοί στους φακούς πόσο πρέπει να είναι οι βαθμοί μου;;

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Για οποιαδήποτε μετατροπή στις παραμέτρους (παραμετροποίηση) θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό ή οπτικό σας, ο οποίος θα σας υποδείξει τους κατάλληλους φακούς για εσάς.

Επιστροφή γυαλιών

Eλενη Μ.
Ερώτηση:

Μπορώ να τα επιστρέψω σε περίπτωση που τα πάρω και εν τέλη δε μου αρέσουν πάνω μου;

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής. Όμως για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.lentiamo.gr/…-agores.html

Πληρωμή παραγγελίας

Costas A.
Ερώτηση:

Κάνετε δόσεις;

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μη συνταγογραφούμενα γυαλιά

Ζωη Σ.
Ερώτηση:

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να αγόρασα γυαλιά με φακούς που να μην έχουν κάποια ιδιαιτερότητα για να τα χρησιμοποιώ κυρίως ως αξεσουάρ

Lentiamo.gr
Απάντηση:

Φυσικά μπορείτε! Απλώς επιλέξτε τα γυαλιά που θέλετε, και στο στάδιο επιλογής φακών επιλέξτε την τελευταία σημείωση (‚Μόνο σκελετοί‘).

Παρακαλώ μόνο σημειώστε ότι πολλές φορές οι φακοί με τους οποίους προμηθεύονται τα γυαλιά οράσεως από τον κατασκευαστή έχουν τυπωμένο το λογότυπο της μάρκας (π.χ. ' Prada') πάνω στο τζάμι σε εμφανές σημείο, το οποίο δεν είναι εύκολο να αφαιρεθεί χωρίς κάποια ζημιά στον φακό.

Ρωτήστε οτιδήποτε σχετικά με φακούς επαφής και εμείς θα σας απαντήσουμε μέσα σε λίγες ημέρες. Οι πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας.

Κάντε μας μια ερώτηση